- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.741
kızçelerim nasılsınızben herzamanki uykusuzm.ama çınarım hasta kızlar.burnu tıkanmış dün beni emerken bütün gün tıkandı yavrum gece acıle gıttık deniz suyuna devam et dedı baska bırsey yapmadılar.bugunde hırıltısı cogaldı.canım cok sıkkın.neden boyle oldu ya
canbonlarım nasılsınız kuzukulaklarım
düşündümde yine bençok azaldık yahu :26:birsürü kızçem var gelmeyen çok özledim ben hepinizi gizliden okuyorsanız eğer gelin bi ses verin bu garip garip sizi bekleyen hayalotunuza eskisi gibi olamasakta iyi oldugunuzu yazın bari ara sıra meraktayım bılın bunu
bizim yarı kırkımız cıktı bugun akşama annemlere gıdıcez inşallah
sütüm azalmaya başladı canbonlarım niye böyle oldum bilmiyorum ama çınar bugun emdi emdi baktımki aglıyo hep saatlerce ben gazı vardır bıyerımı agrıyo burnu tıklıda aglıyo dıye zannederken yavrum açmış meğer:26:göğüslerim aıyınca azcık mama yapayımda avunsun dedim 2 dakada olsa ama çınar açmış bunu gördümdaha cok az emdi beni oysaki bari 2-3 ay daha doyurabılseydım karnını keske .bakalım yettıgı kadar emzırmeye devam kısmetten ötesi yok artık
amin canım inşallahkuzum çok geçmiş olsun rabbım tekrarlatmasın ıns eşindede temız cıkıcak rabbım gondercek ıns melegını sabır kuzum bıraz dahaöpüyorummm
düşündümde yine bençok azaldık yahu :26:birsürü kızçem var gelmeyen çok özledim ben hepinizi gizliden okuyorsanız eğer gelin bi ses verin bu garip garip sizi bekleyen hayalotunuza eskisi gibi olamasakta iyi oldugunuzu yazın bari ara sıra meraktayım bılın bunu
sütüm azalmaya başladı canbonlarım niye böyle oldum bilmiyorum ama çınar bugun emdi emdi baktımki aglıyo hep saatlerce ben gazı vardır bıyerımı agrıyo burnu tıklıda aglıyo dıye zannederken yavrum açmış meğer:26:göğüslerim aıyınca azcık mama yapayımda avunsun dedim 2 dakada olsa ama çınar açmış bunu gördümdaha cok az emdi beni oysaki bari 2-3 ay daha doyurabılseydım karnını keske .bakalım yettıgı kadar emzırmeye devam kısmetten ötesi yok artık
canlarım ben geldim çok şükür histeroskopim yapıldı baya zor bişeymiş Allah herkesin yardımcısı olsun ama çok şükür ki myommlarım baskı yapmıyomuş yani sonucum temiz çıktı hamdolsun.p.tesi eşimin sonucu belli olcak bnm duruma göre beklicez artıkgulbisim hayalotum dualarınız için çok teşekürler öpüyorum hepinizi
amin canım inşallah
bende özledim valla kızceleri nerdesiniz yahuuu
canım sezeryandan sonra süt gelmemsi yada az olması normal komposto falan yap özellikle ayvadan
Ilk çocuğum 3 yaşında. Aralık'ta 2. Çocuk için denememiz oldu ve sanırım hamileyim👍 henüz kan testi ve doktora gitmedim heyecandan:)
tatlım cınarda sevmıyo cayı yarısını yutuyo aglarken yarısı dısarda ama olsun 1 damlada olsa gırıyo ıstebugun cınar kendı kendıne alttan gaz cıkarmaya basladı cok sukur hala gaza devam ama ancılarımız devam edıyor az az.bu seferde burun tıkanıklıgı cıktı kuzum ya:26:
canlarım nasılsınız kuşlarım tek tek alıntı yapamıyorum yazılarınızı kusura bakmayınnn nasılsınız... hayalotum demek çınarımız doymuyo annesii,, canım bitki çayları iç öyle diyolar süt yapıyomuş... gülbişim senin nasıl gidiyo hamişlik, sernesin seninde herşeyin normal olmasına çok sevindim inş. tez zamanda kucağına alırsın sende bebişini... diğer kızçelerim sizlerde nasılsınız umarım iyisinizdir...
ben hiç iyi değilim yine kendimi uzunca zamandır eve kapattım artık gittikçe kendi karanlığımda kayboluyorum. hergünüm üzülmekle ağlamakla geçiyo. psikolojim hormonlarım moralim herşeyim bozuldu. tek yapabildiğim dua etmek zaten başka kapım yokk... ne olur dua edin sizlerde hergün içimden bişeyle sökülüp gidiyo. unutmayın beni öpüyorum hepinizi
Kızçelerim nasılsınız...
Hayalotum teyzoium nasıl,... İnşallah daha iyi olmuştur..
Gülbişim tatlım herşey yolunda mı ???
Karam yapma böyle ama.. Zor mutlaka ama isyana gürmesin kuzum dikkat et.. Hayırlı zamanda gelsin teyzoşum inşallah..
Çiğdem kuzum takma kafana.. Benim riskim çok yüksekti amniyosentez yaptırdım hiçbiri çıkmadı.. Arkadaşım Eyüp ekici ye gitti çok memnun kaldı... Sağlıkla al kucağına tatlım bebeğini
Herysey yolunda canm benim sende iyisindir inşallah .doğumda yaklaşmış maşallah :)) teyzosum nasil iyimi az kaldi ona kavusmamiza
Kızçelerim nasılsınız...
Hayalotum teyzoium nasıl,... İnşallah daha iyi olmuştur..
Gülbişim tatlım herşey yolunda mı ???
Karam yapma böyle ama.. Zor mutlaka ama isyana gürmesin kuzum dikkat et.. Hayırlı zamanda gelsin teyzoşum inşallah..
Çiğdem kuzum takma kafana.. Benim riskim çok yüksekti amniyosentez yaptırdım hiçbiri çıkmadı.. Arkadaşım Eyüp ekici ye gitti çok memnun kaldı... Sağlıkla al kucağına tatlım bebeğini
aynen bızdede var burun tıkanıklıgı Alinin doktoru okyanus suyu verdi bide burun temizlemek için bişey verdi agzınla cekiyosun burnundakileri çok içe yarıyo cnm al bence 5 dakıkaya canı acımadan bıtıyo hemen otrıbebe yazıyo kutunun ustunde mavi kutu
kızçelerimmm herkese merhabalarbende hepinizi cok özledim uzun zamandır gelemıyorum neler yapıyosunuz benim bu aralar cok fazla kasık agrım oluyo ya neden ki genişliyo o yuzden mi ki bu cumartesi randevum var eger bzim sıpa yıne saklamazsa cinsiyetini öğrencez bakalım ya kızlar bıde ne sorcam size devlet hastanesınde 3 lü tarama testi yaptırdım doktor sonuca baktı sınırın bi ustu cıkmıs eger bi altı cıksaydı amiyosentez önercektim dedi.. sonra hemsıreye dondu bunun gibi sonuclara öneriyomuyuduk ya dedi hemsırede bılmıyorum deyıp bana baktılar bende öle bakınca bende bılmıyorum dedim yani bana ne bakıyosunuz anlamında sonra hemsıre bana sen ıstermısın amıyosentez dedi bende yok ıstemıyorum dedim sonra bana demesın mı hea ii o zaman die bu ne demek sımdı ya benım aklımı bosdan yere karıstırdılar bende hemen ayrıntılı ultrason ıcın randevu aldım ankarada olan varsa bılır eyüp ekiciden cumartesı ona gıdıcem... ama basta aklım cok karıstı cok uzuldum agladım sonra bana dedıler sacmalama onlar herkese ole dıo dıe... iide bahsettıkleri bi canlı ya bu kadar da vurdum duymaz olunmaz yani
tatlim gecmis olsun cinarima yaaaa burun tikandiginda acmak icin napiosun aspirator falan mi.....bitanem cok yorma kendini dinlen biraz walla giden gelen gece uykusuzlugu derken dimi sanada yazik...sutun icin kafana takinca daha cok gider derlr relaks dusun az azda olsa emcek de icinden :))))
Lohusa şerbeti iç lohusa şerbeti. Çok faydasını görürsün .arkadaşımdan biliyorum hayalotim tadi da çok güzel ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?