Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bi tanem zor hastane isleri allh yardimcin olsunnn...ayyy yerim bn onu beee buyumustur artik degismistir....masallah.....biz iiz beklioz iste ne olsun ayni bildiin gibi.....walla korseyi birtek geceleri cikar we mekik cek die soluolar yarim mekik..

bi tanem zor hastane isleri allh yardimcin olsunnn...ayyy yerim bn onu beee buyumustur artik degismistir....masallah.....biz iiz beklioz iste ne olsun ayni bildiin gibi.....walla korseyi birtek geceleri cikar we mekik cek die soluolar yarim mekik..

soğol canım büyüyor yavaş yavaş doktorlarlar kalbinde delik olan hastalar kolay kilo alamazlar dedi ama bakalım sürekli emziriyorum inşallah kilo alır ...beklemek zor geliyor hamileyken bir doğursam diye inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım bir nefeste kurtulursun valla korseyi geceleri bile çıkarmıyorum o derece ama inşallah geçer :26:

Iyiyiz çok şükür kuzum.. Sen nasılsın... Bebiş nasıl...

şükür iyiyim canım ya ...evime geldim yeni taşınmıştım doğumuda annemde yapınca bu zamana kaldı yavaş yavaş bebek uyudukça toparlamaya çalışıyorum ...bebeğimde emiyor uyuyor gündüzleri gece oluncada uyanıyor gaz sancımız var biraz uğraşıyoruz canım artık darısı sizlere hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla doğum yaparsınız inşallah

aaaa kendi bildigimden degilde duydugumu soyleyim yatarken cikar karin kaslarini tembellestoriomussss mesela cikar 20 tane mekik cek oyle uyu biraz aliskanlik haline getrirsen zorlanmazsin desene solemesi kolay gir bu tempoyada gorim seni....ewet dr soledigini bil ama kafana takma kg isi cocugun bunyesiyle alakali die dusunuorum...insallah saglikli olsun da fazla kg hammallik zaten annesi :)))

Biz iyiyiz canm benim iyi olmus eve geldigin ozluyorduk seni.teyzosum iyidir inş. Bu sıkıntıları da atlatacaksiniz Allahin izniyle.

temem içiyomda ayva içmiyomayvada sevmiyomki bensüt geliyo geliyo ama kaynamıyor yahu ilk zamanlar koyuydu rengı sımdı beyaza donmus halbuki tam tersı olması lazım bu olayın:44:
bnm bildiğimde ilk zamanlar sarı olur süt sonra beyazlaşır.
emdikçe çoğalır inşallah
saol canım inşallah olacak ümidimizi yitirmeyelim

kızçelerim nasılsınız ben bugün baya bi yoruldum yine hastanedeydim benim sonucumu androlojiye götürdüm normal yolla gebe kalabilir yazısını almıştım doktorumdan onu.eşimin doktoruda hocamıza sormamız lazım eşinizin durumunu diye 27 şubata kaldı bakalım ya ilaç kullancak yada ameliyat dua edin kızçeler inşallah ameliyata gerk kalmaz

Oy canm benim senin sonuca cok sevindim inşallah eşinin de iyi çıkar da bir bebisiniz olur.dualarim seninle kizcem inanki cok ediyorumm

amin canim allah yardimcin olsun seninde esininde

inş kuzum çokkk sevındımmmm

bnm bildiğimde ilk zamanlar sarı olur süt sonra beyazlaşır.
emdikçe çoğalır inşallah

saol canım inşallah olacak ümidimizi yitirmeyelim

bitanem ben sanırım çözdüm bu olayı:44:çınar agzından tükürük çıkarınca bana susamış bu çocuk dedıler dün ben zaten gunde 2 cay kasıgı su verıyorum cınara.neyse megersem gogusu tam boşaltmadıgından oluyormus bu olay.sondakı yaga ulasamadıgından doymuyordu yanı halıylede..ah kzuum benım cevremdekıler hep bana oyle dedıler ne bılım..yok sutun rengı degısmıs hatta ılk zamanlar sarıydı ya ozamanlarda cınar doymuyor dıyordum hanı bana boştur faalan dıyolardı aslında uzerı yag kaynıyordu sagdıgımda:44offf cok karısıkmıs bu ısler ya neysekı cınarı emzırıyorum ama gece 1 defa mama hala verıyorum nıyeyse gece hala sut kaynamıyor benım :44:bu durumda bı terslık var

aaa ben lohasa serbetini sewerim enfessssss

işe yaradıysa sorun yok ayşecimcanım ben normal diye gititim suni sancı takıldı kendı sancımla gıtmedım acılma var dıye taktılar odda ılerlemedı sezeryan oldum halıyle ama çok şükür normal dogum gıbı cabuk toparlandım3500 dogdu cınarım teyzesı son 2 hafta kilo alımı durmustu zaten bırde suyunda azalma olmustu daha fazla beklemedık bızde 39+2 de yavrum kucagıma geldı
habıbrtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnasılsın bıtanemm cok cokk cokkk ozlemısım yaama kustum gelmıyonuz artıkın bende dogum yaptım habıbtem sukurler olsun cınarım uyuyor smdı naz ıremım nasıl buyudumu resmını at merak edıyorum

şükür kavusturana kuzumçok şükür atlattın kızçem yabebişimizin işinide atlattıkmı daha ne ısterız annesı..kızçem canım benım gobegın 40 cıkana kadar gıder merak etme sen normal yaptın cabucak gıder eskısınden bıle zayıf olursun hatta ahh bıde benı dusun ayy bacım okadar delı gıbı agladım kılo yuzunden kalsın bosver yeterkı bu sıplar saglıklı olsun ben hamılelık gergınlıgıyle azmı aglamadım buralarda bak ben 29 kılo almıstım 1 haftalıkken 16 kılom gıtmıstı ondan sonra tartılmadım bıdaha inş birazcıkın daha vermısımdır en azından 10 kılo bana kalsa yıne razıyım valla sütten kesınce bı dıyetle iş tamamben bu korseyı takamıyorum ya dıkıslerımı acıtıyor malum gobegım kaldı halıyle

inşallah gider canım... süt olması için humana nın çayı var iç canım çok iyi bol bol salata ye gece yatarken yersen sütünbol olur gece boyu ...

ınternet olmadıgı ıcın cok koptum kızlar valla herkesler dogurmus masallah
hayalotum gozunaydın ve gecmısler olsun nezaman dogum yaptın ya msallah hayırlı evlat olsun
:)
bende 36.haftama gırdım bakalım hayırlısı nezaman gelecek bakalım benım oglan

haaayyy tek nefes okudum yahu sen beni dogurmaktan wazgecircen kizim ya bu ne bole bu sut isi falan emince bitmio mu olay gecesi gunduzu sarisi beyazi yagi yagsisizi allahiiimmm sana geliorum....kg konusunda da cok kotuyum ayi oldum resmen biliorum kg alanlarin cocugu minik cikio diolar napicam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…