- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.781
şükür evime gelebildim kızlar çerkezköydeyim bebeğin tedavisi için sık sık istanbula gideceğim artık rahat rahat girebilirim kaynanamlardı annemlerdi derken giremedim ...bestekızım gülbisim karamım priorim nasılsınız hayalotum nasılsınız...artık bebekler doğduktan sonra girmekzor oluyor ama fırsat buldukça artık...benim ki gündüzleri hep uyuyor geceleri durmuyor o yüzden girebilirim ...benim bebeğim minicik doğdu 2.600 15 kilo almıştım hepsini kendime almışım nasıl gidecek bunlar :44:göbeğim daha inmedi kızlar bildiğiniz bir şey var mı şuan korse takıyorum ama çok fazla işe yaramadı
bi tanem zor hastane isleri allh yardimcin olsunnn...ayyy yerim bn onu beee buyumustur artik degismistir....masallah.....biz iiz beklioz iste ne olsun ayni bildiin gibi.....walla korseyi birtek geceleri cikar we mekik cek die soluolar yarim mekik..
Iyiyiz çok şükür kuzum.. Sen nasılsın... Bebiş nasıl...
soğol canımbüyüyor yavaş yavaş doktorlarlar kalbinde delik olan hastalar kolay kilo alamazlar dedi ama bakalım sürekli emziriyorum inşallah kilo alır ...beklemek zor geliyor hamileyken bir doğursam diye inşallah sağlıkla alırsın kucağına canım bir nefeste kurtulursun valla korseyi geceleri bile çıkarmıyorum o derece ama inşallah geçer :26:
şükür evime gelebildim kızlar çerkezköydeyim bebeğin tedavisi için sık sık istanbula gideceğim artık rahat rahat girebilirim kaynanamlardı annemlerdi derken giremedim ...bestekızım gülbisim karamım priorim nasılsınız hayalotum nasılsınız...artık bebekler doğduktan sonra girmekzor oluyor ama fırsat buldukça artık...benim ki gündüzleri hep uyuyor geceleri durmuyor o yüzden girebilirim ...benim bebeğim minicik doğdu 2.600 15 kilo almıştım hepsini kendime almışım nasıl gidecek bunlar :44:göbeğim daha inmedi kızlar bildiğiniz bir şey var mı şuan korse takıyorum ama çok fazla işe yaramadı
bnm bildiğimde ilk zamanlar sarı olur süt sonra beyazlaşır.temem içiyomda ayva içmiyomayvada sevmiyomki ben süt geliyo geliyo ama kaynamıyor yahu ilk zamanlar koyuydu rengı sımdı beyaza donmus halbuki tam tersı olması lazım bu olayın:44:
saol canım inşallah olacak ümidimizi yitirmeyelimcanlarım nasılsınız kuşlarım tek tek alıntı yapamıyorum yazılarınızı kusura bakmayınnn nasılsınız... hayalotum demek çınarımız doymuyo annesii,, canım bitki çayları iç öyle diyolar süt yapıyomuş... gülbişim senin nasıl gidiyo hamişlik, sernesin seninde herşeyin normal olmasına çok sevindim inş. tez zamanda kucağına alırsın sende bebişini... diğer kızçelerim sizlerde nasılsınız umarım iyisinizdir...
ben hiç iyi değilim yine kendimi uzunca zamandır eve kapattım artık gittikçe kendi karanlığımda kayboluyorum. hergünüm üzülmekle ağlamakla geçiyo. psikolojim hormonlarım moralim herşeyim bozuldu. tek yapabildiğim dua etmek zaten başka kapım yokk... ne olur dua edin sizlerde hergün içimden bişeyle sökülüp gidiyo. unutmayın beni öpüyorum hepinizi
kızçelerim nasılsınız ben bugün baya bi yoruldum yine hastanedeydim benim sonucumu androlojiye götürdüm normal yolla gebe kalabilir yazısını almıştım doktorumdan onu.eşimin doktoruda hocamıza sormamız lazım eşinizin durumunu diye 27 şubata kaldı bakalım ya ilaç kullancak yada ameliyatdua edin kızçeler inşallah ameliyata gerk kalmaz
kızçelerim nasılsınız ben bugün baya bi yoruldum yine hastanedeydim benim sonucumu androlojiye götürdüm normal yolla gebe kalabilir yazısını almıştım doktorumdan onu.eşimin doktoruda hocamıza sormamız lazım eşinizin durumunu diye 27 şubata kaldı bakalım ya ilaç kullancak yada ameliyatdua edin kızçeler inşallah ameliyata gerk kalmaz
amin canim allah yardimcin olsun seninde esininde
Oy canm benim senin sonuca cok sevindim inşallah eşinin de iyi çıkar da bir bebisiniz olur.dualarim seninle kizcem inanki cok ediyorumm
bnm bildiğimde ilk zamanlar sarı olur süt sonra beyazlaşır.
emdikçe çoğalır inşallah
saol canım inşallah olacak ümidimizi yitirmeyelim
aaa ben lohasa serbetini sewerim enfessssss
işe yaradıysa sorun yok ayşecimbennde ıse yaradı yavrumm okyanus suyu damla seklınde set seklınde zaten aspıratorun ıcınde vardı damlatıp 5 dakıka falan beklıyorm cogu zaman kendısı hapsırup cıkarıyo bazende ben cekıyorum... soramadm da ya normal dogum mu yaptın nasıl gectı dogumun bebişin kac kılo dogdu boyu falan merak etım cınarcıkııDD
habıbrtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmSelammmmmm kizlar arabistandan sevgilerer nasilsinizzz habibtelermmm oooo hayalotummmmmm dogum yapmissin allah anali babali saglikli bir sekilde buyutsun op yerime kurban olsun teyzesi
Pek giremiyorummmm benim cadi kizim yixundennnnn kaptop bozuldu telefondan giriyorummmmm kizim yurutece biniyor dun aldim ilk arabasini
Habibtelerm hepinizi kocamannnnn mucukladimmmmmmmmmm
Evet gittim canım gecikmeden 5/6 gün sonra kan testi beta hcg 17 239 çıktı doktorla cuma günü muayenem var bakalım hayırlısı hepimiz içinMaşallah canim darisi bizlere olsunnaptin gittin mi dr a merak ettm
canım hoşgeldın yavrunu allah size bagıslasın.inş göbüşündedir hayırlısıylada kucagına alırsın koklarsın
ne güzel cnm Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
i
şükür kavusturana kuzum çok şükür atlattın kızçem ya bebişimizin işinide atlattıkmı daha ne ısterız annesı..kızçem canım benım gobegın 40 cıkana kadar gıder merak etme sen normal yaptın cabucak gıder eskısınden bıle zayıf olursun hatta ahh bıde benı dusun ayy bacım okadar delı gıbı agladım kılo yuzunden kalsın bosver yeterkı bu sıplar saglıklı olsun ben hamılelık gergınlıgıyle azmı aglamadım buralarda bak ben 29 kılo almıstım 1 haftalıkken 16 kılom gıtmıstı ondan sonra tartılmadım bıdaha inş birazcıkın daha vermısımdır en azından 10 kılo bana kalsa yıne razıyım valla sütten kesınce bı dıyetle iş tamam ben bu korseyı takamıyorum ya dıkıslerımı acıtıyor malum gobegım kaldı halayı ıyle
Evet gittim canım gecikmeden 5/6 gün sonra kan testi beta hcg 17 239 çıktı doktorla cuma günü muayenem var bakalım hayırlısı hepimiz için
bitanem ben sanırım çözdüm bu olayı:44:çınar agzından tükürük çıkarınca bana susamış bu çocuk dedıler dün ben zaten gunde 2 cay kasıgı su verıyorum cınara.neyse megersem gogusu tam boşaltmadıgından oluyormus bu olay.sondakı yaga ulasamadıgından doymuyordu yanı halıylede..ah kzuum benım cevremdekıler hep bana oyle dedıler ne bılım..yok sutun rengı degısmıs hatta ılk zamanlar sarıydı ya ozamanlarda cınar doymuyor dıyordum hanı bana boştur faalan dıyolardı aslında uzerı yag kaynıyordu sagdıgımda:44offf cok karısıkmıs bu ısler ya neysekı cınarı emzırıyorum ama gece 1 defa mama hala verıyorum nıyeyse gece hala sut kaynamıyor benım :44:bu durumda bı terslık var
işe yaradıysa sorun yok ayşecimcanım ben normal diye gititim suni sancı takıldı kendı sancımla gıtmedım acılma var dıye taktılar odda ılerlemedı sezeryan oldum halıyle ama çok şükür normal dogum gıbı cabuk toparlandım 3500 dogdu cınarım teyzesı son 2 hafta kilo alımı durmustu zaten bırde suyunda azalma olmustu daha fazla beklemedık bızde 39+2 de yavrum kucagıma geldı
habıbrtemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnasılsın bıtanemm cok cokk cokkk ozlemısım ya ama kustum gelmıyonuz artıkın bende dogum yaptım habıbtem sukurler olsun cınarım uyuyor smdı naz ıremım nasıl buyudumu resmını at merak edıyorum
şükür kavusturana kuzum çok şükür atlattın kızçem ya bebişimizin işinide atlattıkmı daha ne ısterız annesı..kızçem canım benım gobegın 40 cıkana kadar gıder merak etme sen normal yaptın cabucak gıder eskısınden bıle zayıf olursun hatta ahh bıde benı dusun ayy bacım okadar delı gıbı agladım kılo yuzunden kalsın bosver yeterkı bu sıplar saglıklı olsun ben hamılelık gergınlıgıyle azmı aglamadım buralarda bak ben 29 kılo almıstım 1 haftalıkken 16 kılom gıtmıstı ondan sonra tartılmadım abıdaha inş birazcıkın daha vermısımdır en azından 10 kılo bana kalsa yıne razıyım valla sütten kesınce bı dıyetle iş tamam ben bu korseyı takamıyorum ya dıkıslerımı acıtıyor malum gobegım kaldı halıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?