Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

amin canım inşallah

bende özledim valla kızceleri nerdesiniz yahuuu
canım sezeryandan sonra süt gelmemsi yada az olması normal komposto falan yap özellikle ayvadan

temem içiyomda ayva içmiyomayvada sevmiyomki bensüt geliyo geliyo ama kaynamıyor yahu ilk zamanlar koyuydu rengı sımdı beyaza donmus halbuki tam tersı olması lazım bu olayın:44:

karamım kuzum ne dıyeyımkı bıtanem.olcak ama ben bılıyorum herseyın zamanı var sende yasadın kuzum bende yasadım gorduk hepımız bıseylerı tatlım..rabbım dogru zamanda hayırlı olanı nasıp etsın ıns.bak gecenlerde eltımın ablası bebegını kaybettı 6 bucuk aylık öldü karnında emzikten düşmüş.herşey olacagına varır kuzum.sabır sabır vardır bundada bı hayır..dualarım senınle karamım ama uzaklasma kapama kendını eve bılıyorum zor oluyo agır gelıyo ınsana ama ömür gıdıyo kuzum kendımızı yıprattıgımızla kalıyoruz.ve ınan o melek geldıgınde vucudunun dınclıge ıhtıyacı var ben agır yasadım gebelık oncesını ve gebelıgı ruhsal olarak ve bebekte cok streslı sınırlı bı bebek.ve senınde artık sabrın tukenıyor bu durumda afallıyorsunuz.morellerı onlar ıcın hep yuksek tutun heran yola cıkabılırler cunku

Iyidir inşallah canım?. Yarın kontrolümüz var.. Bakalım şeker etkilemişmi... Irileşme var mı....sen nasılsın.. Bulantı ya da başka bişi var mı.. Kontroller nasıl gidiyor...

İnşallah iyi çıkar herşey canm bizede yazarsın artık. Evt ya benim bulantilarim da yeni basladi dr dyor herkesin bu aylarda geçer senin ki başladı. Hersabah mutlaka kusuyorum.kontrole gecenlerde gittim bebis oynuyordu :)) haftaya yine gtcem kizcem böyle işte :)

temem içiyomda ayva içmiyomayvada sevmiyomki bensüt geliyo geliyo ama kaynamıyor yahu ilk zamanlar koyuydu rengı sımdı beyaza donmus halbuki tam tersı olması lazım bu olayın:44:

canım ilk gelen süt ağız sütü yağlı oluyor sonra beyaza dönüyor benimkide öyle oldu bol bol salata ye sütün bol olur ...bebeğide medipole götürdüm ameliyat dediler 7-8 kilo olunca dua edin canım ...bebişinide öp benim yerime kızlar herkesi öptümmm

Bugün kontrolümüz vardı çok şükür iyiyiz.. Şekerden etkilenmemiş bebeğim

Değiştir bakalım kuzum mamayı,, doktora sorsaydın gazını...

Maşallah benim kuzuma..

Kuzum inşallah iyi olacak teyzoium... Rabbim acil şifalar versin..

ngasgım hem üzüldüm hem sevindim.daha ufacık ama sonuç olarak çok şükür bi tedavısı varmış demmkık kuzum.rabbım dermansız dert vermesın.Allah yardımcınız olsun ıns.ngasgım bu sutu ben sağıyorum ya günden güne daha böyle berrak oluyor rengı:26:ama emzırmeye devam edıyorum mamayı sık vermıyorum zaten benı emıyor sureklı ,doymadığı zamanlar anlıyorum zaten mamayla susuyor ancaöyle böyle büyücekler ınsszde sagsalım atlatın ıns gerek kalmaz yınede rabbım sıfasını önceden gondersın (aminnn)

Bugün kontrolümüz vardı çok şükür iyiyiz.. Şekerden etkilenmemiş bebeğim

Değiştir bakalım kuzum mamayı,, doktora sorsaydın gazını...

ohhh cok sukur kuzum cok sevındım
bu gıdısımde sorcam canım mamayı kes der ya o ayrı emzırdıgım ıcın ama tabı evdekı halımzıı gormuyor kendılerı

bennde ıse yaradı yavrumm okyanus suyu damla seklınde set seklınde zaten aspıratorun ıcınde vardı damlatıp 5 dakıka falan beklıyorm cogu zaman kendısı hapsırup cıkarıyo bazende ben cekıyorum... soramadm da ya normal dogum mu yaptın nasıl gectı dogumun bebişin kac kılo dogdu boyu falan merak etım cınarcıkıı DD

Selammmmmm kizlar arabistandan sevgilerer nasilsinizzz habibtelermmm oooo hayalotummmmmm dogum yapmissin allah anali babali saglikli bir sekilde buyutsun op yerime kurban olsun teyzesi

Pek giremiyorummmm benim cadi kizim yixundennnnn kaptop bozuldu telefondan giriyorummmmm kizim yurutece biniyor dun aldim ilk arabasini
Habibtelerm hepinizi kocamannnnn mucukladimmmmmmmmmm

Anaaaaaaaaa coktandir gelmedimmmmm buraya kuslar yuva yapmis bu mavi kusun ne isi car benim profilimde

şükür evime gelebildim kızlar çerkezköydeyim bebeğin tedavisi için sık sık istanbula gideceğim artık rahat rahat girebilirim kaynanamlardı annemlerdi derken giremedim ...bestekızım gülbisim karamım priorim nasılsınız hayalotum nasılsınız...artık bebekler doğduktan sonra girmekzor oluyor ama fırsat buldukça artık...benim ki gündüzleri hep uyuyor geceleri durmuyor o yüzden girebilirim ...benim bebeğim minicik doğdu 2.600 15 kilo almıştım hepsini kendime almışım nasıl gidecek bunlar :44:göbeğim daha inmedi kızlar bildiğiniz bir şey var mı şuan korse takıyorum ama çok fazla işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…