- 29 Ekim 2012
- 22.789
- 58.113
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.881
Kızçeler ben geldim...
Herkesler nasıl???
Ben şeker insülin diyet falan uğraşıp duruyorum..
Çok şükür hazırlıklarımız bitti.. Erken gelmeye kalkmazsa 29 Mart gibi doğacak bizim bebe :))
umudummmmmmmmmmmmmmm habibtemmmmmmmm hurma gozulummmnasilsinnnn yeminleee sana birazdan hayalotumaa ozleden yazacaktim seni sormak icin allah kuran ekmek carpsinki seni cok ozledim....allah kolaylik versin canimmmmmm simdiki gencler kendini bilmez tavirlar sergiliyorrrr ne isi var siizn evde gitsin anasinin dibinde otursunn....vallahi ayni seyi yasadik gibi neyseki kurtuldum bennnn nerdesin gelin yaaa ozledim eski sohbetleriiiiiii
canim ben memnun kaldimmmm normal dogum yaptim ama erken dogum oldu 5 hafta once geldi benim kizim tabiki doktorum anlayamadi cati muayenesi geldiginde bakmadi acilmam vardi sirt agrisindan duramiyordum soguk alginligi dedi sanci durumu da yoktu birden suyum patladi evdeeee acilmaylaa 2.5 saate dogurdum kizimi allah herkese boyle kolay dogumnasip etsin
aynı çınar kuzumama çınarım dun 11 bucukta bıo yattı sabah 5 te uyandı bılıyonmu
badem yagını nıye ıcıyon ılk defa duydum ben:44:
selam kızlar nasılsınız .. uzun zaman oldu buraya giremeyeli ..
tanıdığınız İngilizce öğretmeni açıkta olan var mı bildiğiniz ?varsa gönderin benim olduğum yere Allah'ınızı severseniz
....
esim bana danısmadan, ablasının kızına ingilizce öğretmenliği yapar mısın burada ki okulda boş geçiyormuş demiş. ben bunu kızın kabul etme aşamalarında konuşurken duydum. eşime, neden bana sormadan danışmadan böyle bi haber verdin kıza dediğimde, siz iyi anlaşıyorsunruz ya, hem de sana arkadas olur diye sana demedim, diye bi açıklama yaptı bana.
kurban bayramından bu yana o kadar bunaldım anlatamam.. arada sürtüşmeler oldu.. kız halen üniverste havasında. lay lay lom. evi de otel gibi kullan.. daha geçen ki karne alma gününde, oldu biseyler ki, kıza incitici bisey demedim, kızın lafları tersine anlaması var bide.. birde üstüne, laf sokması oldu bana karsı.. dedim laf mı sokuyorsun, evt yenge laf sokuyorum demez mi. msjında .?
üstüne üstlük bikaç saate eve gelicek yani. eve gelip konusmak yerine, telden msjla .. gelince yüzüne bakmadım, ama tabi iyice olay büyümesin diye. .. esim dedi simdi nasıl gidicez, ablamın yüzüne nasıl bakacaz.. dedim yapmasın öyle. laf sokmalar fln. birde, laf sokulacak konu değildi.. alakasız birseye sen bide laf sokarak karsılık verdi ya, ona sinirlerim çok bozuldu.. zaten kendi derdim kendime yetiyor.. öyle böyle, hadi dedim.. diye esim, büyüklük sende kalsın.. dedim ben büyüksem,. o da haddini bilsin, ona göre laf etsin bana.. neyse, biraz konustuk ettik ama, sırf görümceye gittiğimizde, birsey çıkmasın diye.. ama içim hiç elvermiyo burda durmasına.. onla laf saymalarının üstüne, o karne aksamı, ben simdi esyamı tamamen toplayım mı diye sordu? ..dayısı da yoo topylama lazım olcak kadar al 2haftalık tatil için. dedi .. ben olsam. onca lafı yengeme saymısken, ne yüzüne bakabilirim, ne de 2.dönem gelirim onun evine.. simdi yüzsüz yüzsüz geldi de.. kimi zaman arkasını ben toplamaktan sinir oldum.. ama simdi bunun üstüne.. o laf sokmaları durup durup beynimi kemiriyo sanki .. aksam esime dedim.. birsey bul gönder şu kızı. istemiyorum.. durup durup sinirlerim bozuluyo... yaa diyo.. hani anlaşmıştınız noldu? .. dedim öyle birden bisey düzelmiyo.. kızın varlığına evde tahammül edememeye basladım..
kızın geçen sene kps den okuduğu bölümden istediği notu alamayınca, dayısı da boş durmasın, 3-5 para kazansın diye, ona böyle bi çare sunarken, beni arada kaybedecek .. şimdi o para kazanacak, bana lf sokacak, benim yaptığımı, pisirdğimi yicek, Allah'ımm ne günahım vardı, duy sesimi, bi öğretmen yolla tez zamanda
bu günlere de, ne kahvaltı hazırlayasım var, ne de yemek pisiresim var.. o da oturup yiyecek diye... masaya oturmuyom kimi zaman,.. insan utanır yengeme öyle nasıl dedim diye.. ama yok iste utanma ..
sorsanız, kps ye çalısamıyorum, 2. dönem gelmicem diyordu, 1.dönem bitiminde.. yine okulda ki hava ağır bastı sanırım... simdi ben kaldım arada.. sizce ne yapmalıyım ?.. hazirana kadar böyle benim bu ruh halim nasıl geçer ..? offffffffffff off yarabbimm
gecmis olsun canimmmmm bende diyet yaptim sekerim yuksek cikti diyeti harfiyen uygula canimmmm pirinc sekerli seyler aslaaa yemeee meyvedede seker var dikkkat ettt ben diyetten sonar sekerimi dusurudum darisi sana tatlim...[/B]
Kızçeler ben geldim...
Herkesler nasıl???
Ben şeker insülin diyet falan uğraşıp duruyorum..
Çok şükür hazırlıklarımız bitti.. Erken gelmeye kalkmazsa 29 Mart gibi doğacak bizim bebe :))
hoşgeldin canım ayyy çok üzüldüm canım çok can sıkıcı bende yaşadım hemen hemen aynı şeyleri o kadar laf sokup nasıl utanmadn ne yüzle gelip hala evde kalıyor senin oturduğun sofraya oturuyor anlamadım böyle benim görümcemde böyle ama allah versin cezasını diyelim sabır canım dayanamıyorsan eşinle konuş canım bir orta yol buflursunz inş. okulada biran önce gelir öğretmen canım inş.
Hsb cnm. Napiyon nasilsib. Bebiste iyidir inşallah.
Ah kuzum sorma. .ne yüzle geldiği ortada.
Sabh onlar işe gidiyor ben gün boyunca sinir oluyom.
Sırf arada kötülük olmasin diye. 15 tatile giderken sustum alttan aldim. Gittik memlekete. Iki gun dgru dürüst uyky uyumadm. Kafama takildi da takildi. Ewimize donmeden bi aksam onlara gittik. Sürtüsme oldu diye cok gitmeyelm dedik esimle. Gorumce de bilmiyo ya aradaki konuyu. Niye gelmiyonuz diyo. Gittik bi aksam. Dgru düzgün kıza bakmadim konuşmadım.
Bi ara sordu tek ken. Yenge biz konuşup anlasmadik mi. Niye böyle davranıyorsun bana. Dedim laf sokmalarin kolay hazmedilmiyo. Cok agirima gittik. Kola gecmez öle zamn alir dedim.
Üstüne ne dese beğenirsiniz? - yenge istemiyosan gelmiyim?!!.. haydaaa..
Dedim ben hicbse demem. Karar senin sen bilirsin dedim.
Bide bana soruyo geliyim mi. Snra nolcak. Orda soranq demicek mu. Yengem beni istemedi gitmedim.
Eyy büyük Allah'im ne günlere kaldim. Zamanından beri sewdgim kızı simdi farkli gözle bakıyorum. Hatta bakmıyorum bile yüzüne bakmiyom.
Bu sabah khvaltiya oturmadi. Dayisi niye yemiyon dedi. Canim istemiyo dedi. Ayaküstü iki lokma atistirip cikti disari.
O ciknca dedim eşime.
İngilizce ogtmni gelmez mi. Bilmem deyip gecstriyo beni.
Dedim sen beni bu ise mecbur ettin. 2 dönem bari gelmeseydi. Ben sıkıntıya giriyom gündüz boyu o hâlen burda kaliyo diye.
Benim tarafımdan biri olsa sen istemezsin dedim.
Gorumcem de insan bi ayri sorar dimi. ? Napiyonuz var mi aranızda bsey seni huzursuz etcek. Yok bi kızıni ariyo. Hep o iyimi diye. Bide bana sor.
Kendi sıkıntım kendime yetiyo. Simdi burda olsun istemiyorum
Yanına Sevmediğin bir insan gelip oturup seni rahatsız eder ve kalkıp gitmezse yazacagım ayetleri gizlice oku ve hisstirmeden o anlayışşız kişinin yüzüne doğru üfle hemen kalkar gider tarafımdan denemiştir
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
TEZRUHÜR RİYAHU VE KANELLAHÜ ALA KÜLLİ ŞEY İN MUKTEDİRAN RABBENEKŞİF ANNEL AZABE İNNA MÜ MİNUN YEVMEİZİN YESDURÜN NASÜ EŞTATEN İNFİRU HİFAFEN VE SİKALEN amin 1 defa okumak yeterlidir
İstemediğiniz insanları hayatınızdan uzaklaştırmak için sabahları 3 defa okuyun;''BİSMİLLAHİLLEZİ la yedurru ma'asmihi şeyün fil ardi ve la fissemai ve hüves-semi'ul alim.''
Size sıkıntı veren, zarar veren düşmanlarınız var ve bunlardan kurtulmak istiyorsanız Tebbet Suresini günde 3 defa okuyun ve bu düşmanların sizden uzaklaşması için dua edin. Tecrübe edilmiştir.
birde eve gelmeden 7 defa 1 besmele ile tebbet oku evin kapısının önüne tuz serp biz hafızlık yaparken böyle yapardık dersimiz hazır olmazdı hoca gelmesin diye okurduk bazen olurdu bazen olmazdı sen dene bir her gün yap belki uzaklaşır evden[/FONT][/COLOR]
canım yaaa bende çok korkarım öyle şeylerden Allah korusun Allaha emanetcanbonlarım nasılsınız .
ben iyi ve kötüyüm.
dün çınar tıkandı bütün işlerimi hallettım sabahtan herşey iyiydi öğlen çınar kalktı emzirdim tam gaz şurubunu veriyordumki genzine kaçtı :26:klasık butun şeyleri yaptım ama bir türlü nefes alamadı çocuk.aldım hemen çınarı evden çıktım.eltim evdeymiş allahtan.ama oda yapılmıycak olan su vurdu çocugun suratına son çare.neyseki çok şükür toparlandı.
çok kötüydü kızçelerim rabbım kımseyı evladıyla sınamasın.sütten de tıkanıyo ama hemen kendıne gelıyodubu sefer demekki tam kaçtı kollarımda gözleri döndü resmen hatırlamak bıle ıstemıyorum o dakkları.artık su vuruncamı kendıne geldı yoksa ben o telaşla merdıvenlerı atlaya atlaya ınerken sallandıdamı kendıne geldı bılmıyorum ama sımdı mısıl mısıl uyuyor cınarım haliyle sabaha kadar butun gun basında bekledım yok nefes alıymu kusuyomu tıkancakmı sınırlerım alt ust oldu.bugun daha ıyıyım cınarda ıyı cok sukur.
geldım kuzum cınar artık duzene gırıyor gıbı artık buralardayım ıns.beni tanımaya basladı artık secıyo konustugum zaman dıkkatle ızlıyebılıyo bellı bı sure.buyuzden unduzlerı 20 dakkada olsa uyanık tutabılıyorum onu.şu gunduz uykularını degıstırdıgım zaman hersey yoluna gırmıs olcak ıns..ondan sonra eski hayalot kk sokaklarındaen nasılsın sernesım
oyyy yerim ben o kuzuyu büyüdükçe daha bi tatlı oluyolar iyim bende kızcem mısafirim vardı giremedim kaç gündürnice mutlu snelere kızçem eşinle ve tüm sevdıklerınle boy bebelerınle ıns
selam hanımlar ben geldim
nassınız bakalım ben buaralar amigurimi oyuncaklarla uğraşıyorum
buarada eşim ameliyat olacak varikoselden belkide o sebepoluyodur bi umut onuda denicez inşallah sebep olur miniğimizin gelmesine hayırlısıyla
hoşgeldin canım iyiyiz şükür minik yaramazla uğraşıp duruyorum işte rabbim sanada nasip eder de gece mi gündüz mü artık günleri karıştırırsın canıminşalllah bu ameliyat hayırlara vesile olur ...amigurimi oyuncağıda ne anlamadım örgümü yapıyorsun yani
Allah iyilik versin canımo yaramazı yirim ben maşallah canı saolsun sağlıklı olsun geçer o ağlamalar hayırlısıyla inşallah
amin canım darısı başımıza sağlıkla ağlasında büyür nolcak ben sabrederim inşlllah yada teyzesi belki uslu olcaka bnm çocugumamigurumi bi örgü tekniği sadece sıkiğneyle yapıyorum bakıyım resim atabilirsem göstereyim ya işte can sıkıntısından bişelr yapmaya çalışıyorum yeğenlere Eki Görüntüle 984809
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?