Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

saol tatlimm amin beklemedeyim hala bakalim

saol tatlimm amin beklemedeyim hala bakalim

hayırılısı olsun canım üzme sen kendini bebişinde etkilenmesın sonra ben hamileyken çok sinirlenmedim ama bizim küçük baya sinirli ağladığı zaman hemen kucağımıza almayınca çığlık çğlığa ağlıyor bu sefer

benim ki daha beter olcak deseneeeee bu aksamda disci randewum war gelemio esim mesai war mis offf

bu ara da kuzun nasil gece uykusu duzene girdimi erken daha ama tek dusundugum korktugum o bnm de

burnu tıkanıyo kuzum bı turlu bıtemedı şu sümüklerimizsümüklü oğlan bu
valla kuzum tıkandıgı gun eşime anlatınca bı doktoramı gıtsek napsak dedı.senın dedıklerını bızde dusunduk.ama emerken falz sut gelınce tıkanıyor ya boyle olmadı hıc.ne bılım eger allah vermesın yıne boyle olursa dırek hastaneye.olmazsada kontrolde sorcam dırekayrıntılı bi bakılsın içimde kalacagına:26:

beste kızçem cok gecmıs olsun kuzum ya.bende senı dıger opıkte sordumda zırvem bıyerde dedıysı sanırsam bak unuttum sımdı:44:siz konusmusunuz galıba mesajla :44::44:neyse şimdi iyisin degılmı kuzumbuyuk bı hastane bul kendıne.sarılık için ne yapsan gecırcek ıllakı.çoğalmaması için bol bol emzirceksın kuzum ve sen bol bol su tuketceksın başka bı cozumu yok ilerlememsı için.inş kolayca atlatcaksın sende bu dönemi.çok şükür ben cınarda hıc yaşamadım.ama her zırladıgında aldım saat tuttum uyanmadıysa uyandırdım zorla tıktım agzına.bi yudumsa bi yudum hep emdi.max değer 17 idi çınarın 9 cıkmıstı bu şekilde gecırdık bızde.ve bukadar derın dusunme.bırak arastır herseyın hazırda dursun ama panık yapmadan.sonucta herşey olacagına varıyor bıtanem.sen kalbını ferah tut yeter

haklisin canim icimizde hep bi kurt zaten okumusundur disimle basim derte antibiotik werdi simdi disciden geldim kadin dogumcuda kullan dedi delircem nasil bebege zarari olmaz antibiotukten snrada cekilcek

hayalotummmm kurban olurummm cinarimaaaa dikkat et canim yavas yavas verrr ilaci gaz icinde rezene ver iyi gelir rahat uyur bebeisin canim ben pekilac kullanmadim rezeneverdim 3. aydan sonar duzelirrr tatlim opuyorumm sizi

kızçem o şurubu bıraktım çınar istemıyo tıksındı sanırım ilk verılen gaz damlasına dondum onuda pek sevmıyor ama yapcak baska carem yok suan ıcın:44:erkek bebelerı cok gazlı oluyormus kuzum ya birde rezene verıyorum ama gunde 1 tatlı kasıgı kadar sen nekadar verıyordun kuzum nekadar vermelıyım bana bı yazsana nette 100 cc suya 1 cay kasıgı atın dıyodu yanlıs hatırlamıyorsam:44:ama 1 tatlı kasıgı kadar ıcırın yazıyodu

saol canim benim yaaaa keske ngs ve senin kadar sansli olsam amin

haklisin canim icimizde hep bi kurt zaten okumusundur disimle basim derte antibiotik werdi simdi disciden geldim kadin dogumcuda kullan dedi delircem nasil bebege zarari olmaz antibiotukten snrada cekilcek

bitanem ben olsam kullanırmıydım bılmıyorum bılıyosun bekledıgım zamanlarda bıle kullanmıyodum kıstlerım varkenama delılıkmıs benımkı.biliyormusun moiraia ile esha var gebelık topıgınde denk geldınmı bılmıyorum onlar antıbıyotık manyagı olmuslardı yapcak baska carelerı yoktu agır gebelık gecırdıler hep:26:ve cok sukru bebeklerı saglıklı kuzum.eğer doktor kontrolu altındaysa kullan derım.allah korsun daha kotu olur ıltıhap yayılır başın ağrır.

ohhh kuzum benım nekadar ıyı yaptın bıtanem
iyi minnaklarda kuzum hersey olunda çok sukru darısı sızlere ıns
hadı bakalım hayırlısı olsun guzel haberlelrle ıns

aynı çınar kuzum ama çınarım dun 11 bucukta bıo yattı sabah 5 te uyandı bılıyonmu
badem yagını nıye ıcıyon ılk defa duydum ben:44:

sorma tatlim burnum kanayana dek migren agrilarimda bir parol bile kullanmadim ben simdi cok gucume gidio antibiotik ve igne ile dis cekimi ama dr o curuk disini tutma cekiosa cektir naparsa disci bilir sana yapilcagi dedi.....daha ne diyim ilaci adinida bildirdim allahim cok korkuorum ona bisi olursa asla affetmem kendimi ama dis agrisida bilirsin su icemiom ki lokma yiyim.....

Kızçeler ben geldim...

Herkesler nasıl???

Ben şeker insülin diyet falan uğraşıp duruyorum..

Çok şükür hazırlıklarımız bitti.. Erken gelmeye kalkmazsa 29 Mart gibi doğacak bizim bebe :))

canim ben memnun kaldimmmm normal dogum yaptim ama erken dogum oldu 5 hafta once geldi benim kizim tabiki doktorum anlayamadi cati muayenesi geldiginde bakmadi acilmam vardi sirt agrisindan duramiyordum soguk alginligi dedi sanci durumu da yoktu birden suyum patladi evdeeee acilmaylaa 2.5 saate dogurdum kizimi allah herkese boyle kolay dogumnasip etsin

kurban olurummmm cinaraaaa...canim benim rezene cayi birsey yapmazzzz ben almanyadan getirttim rezene cayini dogal olaninindaaannnn bittiginde isee rezenenin kendisini aldimmmm bir kac tane at bir bardak suya 2 dakika kaynat cikar cok acimasin icemez bu durumdaaa ben 2 aylikken kasikla degilde biberonla verdimmmm icebildigi kadarrr verdim birsey olmaz korkma gazini alir ve zeytinyagiyla masaj yap karninaa tabiki zeytinyagini isit biraz cok degil ama dikkat et canim bu da iyi gelir bizde gaz sancisi cektik 3. aya kadar devam etti simdi zart zurt gazini cikariyor kizim arada bende veriyorum hem rahat uyumasini saglar hemde gaz olayini cozer canim benimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…