- 22 Mart 2013
- 4.675
- 2.639
- 198
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #57.861
geçmiş olsun canım ya stres yapma kendine sonra içerdeki hç durmayacak inşallah bebişin tam zamanında gelir benimde düşük tehlikem oldu erken doğum dediler kanamadan dolayı zamanında doğdu şükür inşallah zamanında doğar caınım...tam zamanında doğan bebeklerin yoğun bakıma ihtiyacı yok canım erken doğma riski var diye sen kendine dert ediyosun başka büyük hastahaneler araştırabilirsin inşallah seni hemen emerse sarılık olmaz canım ...rabbim yardım eder inşallah bir yol çıkar karşına canım rabbim gönlüne göre versin ...
saol tatlimm amin beklemedeyim hala bakalim
hayırılısı olsun canım üzme sen kendini bebişinde etkilenmesın sonra ben hamileyken çok sinirlenmedim ama bizim küçük baya sinirli ağladığı zaman hemen kucağımıza almayınca çığlık çğlığa ağlıyor bu sefer
hayırılısı olsun canım üzme sen kendini bebişinde etkilenmesın sonra ben hamileyken çok sinirlenmedim ama bizim küçük baya sinirli ağladığı zaman hemen kucağımıza almayınca çığlık çğlığa ağlıyor bu sefer
tatlim cok endiselendim okurken acaba frkli bi dr a mi gotursen genizde bogazda burunda bi baska derdi olmasin cinarimin bazen cok minik ama anlasilmayan seyler olabilio...allah bole sinavlar wrmesin hicbirimize......cok uzuldum o ani hayal bile edemiiorum...bi yakinimzda bole bi sorun wardi geniz eti mi kucuk bademcik mi ole bi sorunu wardi cocuk su bile icerken bogulcak saniom dio du annesi baya dr gezdiler meger o nefes borusu kapakcigimi ne kapaniomus o parcayi aldilar sonra rahatladi bebis...kork die anlatmadim yawrum sana ve cinara uzuldugumden belki de cok basittir boyle die paylastim....ama insallah senin kuzu daha yutmayi nefes almayi ayirt edemiodur yada burbu cok tikaniodursumugunu yedim allah caresiz dert wermesin....
beste kızçem cok gecmıs olsun kuzum ya.bende senı dıger opıkte sordumda zırvem bıyerde dedıysı sanırsam bak unuttum sımdı:44:siz konusmusunuz galıba mesajla :44::44:neyse şimdi iyisin degılmı kuzumburdayim kizlar ah 1 haftadir neler le ugrasiom bi bilseniz .....suan kafami kaldirdigima sukur ediiiommmm..dr um so gittgimizde beni dowmekten beter etti werdigi cewaplarla bende esimde cok gerildik....ustune 2 gun sonra seker yuklemem wardi 75 lik damar bulamadilar siringala cek cek testi tamamlamaya calisirken en son saatte bayildim istifra ettim test iptal oldu....2 gun sonra yine...ve yine kan yok ama bu sefer damla damla kanla tamamladik testi....kollarim odem ve beze yapti 3 gun tutmadi...sonuclar kotu insulinlik degil ama 4 kez takip ediorum parmaklarimi deliorum ve diyet yapiorum...diyet bi yandan stres bi yandan deliom habire korku bi yandan ....disim de basladimi 3 gece 3 gundur icim cekildi artikkkk 7 aydir ilk kez bir minoset ictim esimin zoruyla ve oylece uyuya kalmisim...bu kadar da degil bilipsunuz akintimdan otuu erken dogum risikom war....45 dk lik uzakliktaki ozel hastanemde yeni dogan yogun bakim unitesi yokmus alkislayin kizlar.....bu kadar sikintima dr um bundan nasil bahsetmez....en ufak seyde baska hastaneye sewk edior mus...dusunun sarilik oldu ben orda o baska hastanede kuzumdan ayri allahim daha neler neler o hastaneye gitcem 1 saatte erke olsa dogum ordan da baska yerre gitcem bizim kiz ambulansta dogar zate hemde normal sezaryen istegimi kim dusune o anda.artik yeni hast arastirmayada basladim ama kabul etcek dr yok....yani iste bole kizlar allah buyuk alahima siginiom biz ne yaparsak yapalim bos allahim buyuk ama insaniz etkilenip telas etmeden de yapamioz....
burnu tıkanıyo kuzum bı turlu bıtemedı şu sümüklerimizsümüklü oğlan bu
valla kuzum tıkandıgı gun eşime anlatınca bı doktoramı gıtsek napsak dedı.senın dedıklerını bızde dusunduk.ama emerken falz sut gelınce tıkanıyor ya boyle olmadı hıc.ne bılım eger allah vermesın yıne boyle olursa dırek hastaneye.olmazsada kontrolde sorcam dırekayrıntılı bi bakılsın içimde kalacagına:26:
hayalotummmm kurban olurummm cinarimaaaa dikkat et canim yavas yavas verrr ilaci gaz icinde rezene ver iyi gelir rahat uyur bebeisin canim ben pekilac kullanmadim rezeneverdim 3. aydan sonar duzelirrr tatlim opuyorumm sizi
beste kızçem cok gecmıs olsun kuzum ya.bende senı dıger opıkte sordumda zırvem bıyerde dedıysı sanırsam bak unuttum sımdı:44:siz konusmusunuz galıba mesajla :44::44:neyse şimdi iyisin degılmı kuzumbuyuk bı hastane bul kendıne.sarılık için ne yapsan gecırcek ıllakı.çoğalmaması için bol bol emzirceksın kuzum ve sen bol bol su tuketceksın başka bı cozumu yok ilerlememsı için.inş kolayca atlatcaksın sende bu dönemi.çok şükür ben cınarda hıc yaşamadım.ama her zırladıgında aldım saat tuttum uyanmadıysa uyandırdım zorla tıktım agzına.bi yudumsa bi yudum hep emdi. max değer 17 idi çınarın 9 cıkmıstı bu şekilde gecırdık bızde.ve bukadar derın dusunme.bırak arastır herseyın hazırda dursun ama panık yapmadan.sonucta herşey olacagına varıyor bıtanem.sen kalbını ferah tut yeter
haklisin canim icimizde hep bi kurt zaten okumusundur disimle basim derte antibiotik werdi simdi disciden geldim kadin dogumcuda kullan dedi delircem nasil bebege zarari olmaz antibiotukten snrada cekilcek
canlarım nasılsınız ben yokum bayadır. annemin yanına gittim geldim 10 gün kaldım çok çok iyi geldi çok özlemişim annemii 10 gün yetmedi bile... nasılsınız iyi misiniz? minnaklarımın anneleri minnaklarım nasıl iyi mi? bu arada Allah nasip ederse çarşamba günü tüp bebek merkezine gidiyorum bakalım ne diyecekler. Rabbim hakkımda hayırlısını versin. seviyorum sizleri öpüyorum çokkk
dikkat et canım bende badem yağı içirirken genzine kaçtı bir iki gün hırladı yavrum alışacağız anneliğe artık rabbim korusun inşallah canım uyku düzeni benimkininde yok canım bütün gün uyuyor akşam 9 gibi kalkıyor tabi aralarda emip yatıyor da sonra gece 3 e kadar uyumuyor ondada hep kucakta durayım hoplatsınlar beni istiyor allah yardımcımız olsun ne diyelim bazen erken uyanıyor akşamları yedi gibi falan o zaman gece 12 de yatıyor çok güzel oluyor o zaman sabaha kadar uyuyor üç saatte iki saatte bir kalkıp emip yatıyor
kız sen nerelerdesınnnn
sorma tatlim burnum kanayana dek migren agrilarimda bir parol bile kullanmadim ben simdi cok gucume gidio antibiotik ve igne ile dis cekimi ama dr o curuk disini tutma cekiosa cektir naparsa disci bilir sana yapilcagi dedi.....daha ne diyim ilaci adinida bildirdim allahim cok korkuorum ona bisi olursa asla affetmem kendimi ama dis agrisida bilirsin su icemiom ki lokma yiyim.....bitanem ben olsam kullanırmıydım bılmıyorum bılıyosun bekledıgım zamanlarda bıle kullanmıyodum kıstlerım varkenama delılıkmıs benımkı.biliyormusun moiraia ile esha var gebelık topıgınde denk geldınmı bılmıyorum onlar antıbıyotık manyagı olmuslardı yapcak baska carelerı yoktu agır gebelık gecırdıler hep:26:ve cok sukru bebeklerı saglıklı kuzum.eğer doktor kontrolu altındaysa kullan derım.allah korsun daha kotu olur ıltıhap yayılır başın ağrır.
iyiyim canım seni sormalı ...öperim canım sende miniğini öp benim yerimemaşallah büyüttün darısı bize inşallah...yok canım ben hastahaneden takibimi bırakmıştım sürekli başka hastalar alınıyordu benim randevu saatimde falan bir değil iki değil derken özel hastahanede kendi paramla rezil oluyordum ama bir arkadaş yapmış hiç memnun kalmamış ölümden döndüm falan dedi bilmiyorum sen memnun kaldın mı?bana hatyda oğum yapmak nasip olmadı tayinimiz çıktı istanbulda doğum yaptım
kızçem o şurubu bıraktım çınar istemıyo tıksındı sanırım ilk verılen gaz damlasına dondum onuda pek sevmıyor ama yapcak baska carem yok suan ıcın:44:erkek bebelerı cok gazlı oluyormus kuzum yabirde rezene verıyorum ama gunde 1 tatlı kasıgı kadar sen nekadar verıyordun kuzum nekadar vermelıyım bana bı yazsana nette 100 cc suya 1 cay kasıgı atın dıyodu yanlıs hatırlamıyorsam:44:ama 1 tatlı kasıgı kadar ıcırın yazıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?