Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızcelerim dün doğum günümdü görümcemler ve eşim bana sürpriz yapmışlar pasta falan almışlar çok mutlu oldum o yüzden dün yoktum buralarda

bu arada bnm memikler yne almış başını gidiyo anladım ki bu ay da olmadı nasip kısmet hayırlısıyla şu sonucumuzu bi alsak ameliyat mı ilaç mı beklemesi çok zor dayanmak çok zor Rabbim bu yolda gidenlere dayanma gücü versin hayırlısıylada isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

canbonlarım nasılsınız .
ben iyi ve kötüyüm.
dün çınar tıkandı bütün işlerimi hallettım sabahtan herşey iyiydi öğlen çınar kalktı emzirdim tam gaz şurubunu veriyordumki genzine kaçtı :26:klasık butun şeyleri yaptım ama bir türlü nefes alamadı çocuk.aldım hemen çınarı evden çıktım.eltim evdeymiş allahtan.ama oda yapılmıycak olan su vurdu çocugun suratına son çare.neyseki çok şükür toparlandı.
çok kötüydü kızçelerim rabbım kımseyı evladıyla sınamasın.sütten de tıkanıyo ama hemen kendıne gelıyodubu sefer demekki tam kaçtı kollarımda gözleri döndü resmen hatırlamak bıle ıstemıyorum o dakkları.artık su vuruncamı kendıne geldı yoksa ben o telaşla merdıvenlerı atlaya atlaya ınerken sallandıdamı kendıne geldı bılmıyorum ama sımdı mısıl mısıl uyuyor cınarımhaliyle sabaha kadar butun gun basında bekledım yok nefes alıymu kusuyomu tıkancakmı sınırlerım alt ust oldu.bugun daha ıyıyım cınarda ıyı cok sukur.

sabah geldim şimdi akşam olmuş nerde bu kızçeler yahu:44::44::44:

geldım kuzum cınar artık duzene gırıyor gıbı artık buralardayım ıns.beni tanımaya basladı artık secıyo konustugum zaman dıkkatle ızlıyebılıyo bellı bı sure.buyuzden unduzlerı 20 dakkada olsa uyanık tutabılıyorum onu.şu gunduz uykularını degıstırdıgım zaman hersey yoluna gırmıs olcak ıns..ondan sonra eski hayalot kk sokaklarındaen nasılsın sernesım

nice mutlu snelere kızçem eşinle ve tüm sevdıklerınle boy bebelerınle ıns

geldım ngasgım geldım.çınar cok huysuz ve sınırlı.hıcbırseyı duzenlı degıl kızçem ya yemesının dısında.çok şükür emsin yeterki ama bırazda duzenıde olasaydı rahat edıcektım.inan cogu zaman yemegı bıle aksam esım eve gelınce yapabılıyoruım.hep kucagımda uyurken bıle.doktora soyledım doktorda ındırme kucaktan sana ıhtıyacı var ılk 3 ay ıdare et sonra kendı oturcak dedı.bakalım kaldı 2 ayımız.ama benım 2 ay dayancak gucum varmı bılemıyorum:26:gece yastıga basımı koydugumda hayatımda hıc bukadar yoruldummu dıyorum kendı kendımeama çok şükür bı bakısı yetıyo yenıden canlanmama.heleki dünden sonra varsın olsun hıc uyumayayım daha ne ısterımkı ben.nasıl bıdıgım annesı uzuyormu oda cınar gıbı senı

selamtatlim nbasilsinnn hayirlisiyla dogumyapmissin cok sukurrr allahbagislasin op yerimeee bebisini cogdem ucucumu dogurtttu seni canimmm normal mi sezeryan mi canim meral ettim memnun kaldin mibu aradaa
Hosgeldin canimm masallah kuzucugunaa öp bizim icin annesi

tatlimmmmmmm hosbuldukkkk sende hamisssin allah hayirlisiyla dogurmani nasip etsin canim ALI ISMI GUZEL hayirlisiyla saglikli bir sekilde duyaya gelircanimk

hayalotummmm kurban olurummm cinarimaaaa dikkat et canim yavas yavas verrr ilaci gaz icinde rezene ver iyi gelir rahat uyur bebeisin canim ben pekilac kullanmadim rezeneverdim 3. aydan sonar duzelirrr tatlim opuyorumm sizi

tatlim cok endiselendim okurken acaba frkli bi dr a mi gotursen genizde bogazda burunda bi baska derdi olmasin cinarimin bazen cok minik ama anlasilmayan seyler olabilio...allah bole sinavlar wrmesin hicbirimize......cok uzuldum o ani hayal bile edemiiorum...bi yakinimzda bole bi sorun wardi geniz eti mi kucuk bademcik mi ole bi sorunu wardi cocuk su bile icerken bogulcak saniom dio du annesi baya dr gezdiler meger o nefes borusu kapakcigimi ne kapaniomus o parcayi aldilar sonra rahatladi bebis...kork die anlatmadim yawrum sana ve cinara uzuldugumden belki de cok basittir boyle die paylastim....ama insallah senin kuzu daha yutmayi nefes almayi ayirt edemiodur yada burbu cok tikaniodur sumugunu yedim allah caresiz dert wermesin....

burdayim kizlar ah 1 haftadir neler le ugrasiom bi bilseniz .....suan kafami kaldirdigima sukur ediiiommmm..dr um so gittgimizde beni dowmekten beter etti werdigi cewaplarla bende esimde cok gerildik....ustune 2 gun sonra seker yuklemem wardi 75 lik damar bulamadilar siringala cek cek testi tamamlamaya calisirken en son saatte bayildim istifra ettim test iptal oldu....2 gun sonra yine...ve yine kan yok ama bu sefer damla damla kanla tamamladik testi....kollarim odem ve beze yapti 3 gun tutmadi...sonuclar kotu insulinlik degil ama 4 kez takip ediorum parmaklarimi deliorum ve diyet yapiorum...diyet bi yandan stres bi yandan deliom habire korku bi yandan ....disim de basladimi 3 gece 3 gundur icim cekildi artikkkk 7 aydir ilk kez bir minoset ictim esimin zoruyla ve oylece uyuya kalmisim...bu kadar da degil bilipsunuz akintimdan otuu erken dogum risikom war....45 dk lik uzakliktaki ozel hastanemde yeni dogan yogun bakim unitesi yokmus alkislayin kizlar.....bu kadar sikintima dr um bundan nasil bahsetmez....en ufak seyde baska hastaneye sewk edior mus...dusunun sarilik oldu ben orda o baska hastanede kuzumdan ayri allahim daha neler neler o hastaneye gitcem 1 saatte erke olsa dogum ordan da baska yerre gitcem bizim kiz ambulansta dogar zate hemde normal sezaryen istegimi kim dusune o anda.artik yeni hast arastirmayada basladim ama kabul etcek dr yok....yani iste bole kizlar allah buyuk alahima siginiom biz ne yaparsak yapalim bos allahim buyuk ama insaniz etkilenip telas etmeden de yapamioz....

geçmiş olsun canım ya stres yapma kendine sonra içerdeki hç durmayacak inşallah bebişin tam zamanında gelir benimde düşük tehlikem oldu erken doğum dediler kanamadan dolayı zamanında doğdu şükür inşallah zamanında doğar caınım...tam zamanında doğan bebeklerin yoğun bakıma ihtiyacı yok canım erken doğma riski var diye sen kendine dert ediyosun başka büyük hastahaneler araştırabilirsin inşallah seni hemen emerse sarılık olmaz canım ...rabbim yardım eder inşallah bir yol çıkar karşına canım rabbim gönlüne göre versin ...

canlarım nasılsınız ben yokum bayadır. annemin yanına gittim geldim 10 gün kaldım çok çok iyi geldi çok özlemişim annemii 10 gün yetmedi bile... nasılsınız iyi misiniz? minnaklarımın anneleri minnaklarım nasıl iyi mi? bu arada Allah nasip ederse çarşamba günü tüp bebek merkezine gidiyorum bakalım ne diyecekler. Rabbim hakkımda hayırlısını versin. seviyorum sizleri öpüyorum çokkk

selamtatlim nbasilsinnn hayirlisiyla dogumyapmissin cok sukurrr allahbagislasin op yerimeee bebisini cogdem ucucumu dogurtttu seni canimmm normal mi sezeryan mi canim meral ettim memnun kaldin mibu aradaa

iyiyim canım seni sormalı ...öperim canım sende miniğini öp benim yerime maşallah büyüttün darısı bize inşallah...yok canım ben hastahaneden takibimi bırakmıştım sürekli başka hastalar alınıyordu benim randevu saatimde falan bir değil iki değil derken özel hastahanede kendi paramla rezil oluyordum ama bir arkadaş yapmış hiç memnun kalmamış ölümden döndüm falan dedi bilmiyorum sen memnun kaldın mı?bana hatyda oğum yapmak nasip olmadı tayinimiz çıktı istanbulda doğum yaptım

hoşgeldin canım biz iyiyiz şükür sen nasılsın ooooo ne güzel anne yanında kalmak biraz kafa dağıtmak özlem gidermek güzeldir hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberler getirirsn bize

dikkat et canım bende badem yağı içirirken genzine kaçtı bir iki gün hırladı yavrum alışacağız anneliğe artık rabbim korusun inşallah canım uyku düzeni benimkininde yok canım bütün gün uyuyor akşam 9 gibi kalkıyor tabi aralarda emip yatıyor da sonra gece 3 e kadar uyumuyor ondada hep kucakta durayım hoplatsınlar beni istiyor allah yardımcımız olsun ne diyelim bazen erken uyanıyor akşamları yedi gibi falan o zaman gece 12 de yatıyor çok güzel oluyor o zaman sabaha kadar uyuyor üç saatte iki saatte bir kalkıp emip yatıyor

hoşbuldum bitanemmm... muhammedimiz nasıl iyi mi annesi büyümüştür dimi kim bilir ne kadar güzeldir yavrukuşummmm
amin canım bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirim bugün devlet hastanesine gittim 3 aydır adet olmuyorum diye kist yok bişey yok dedi akıntım var dedim fitil verdi bakmadan yolladı Rabbim düşürmesin. tüp bebeği sorayım dedimm üniversite hastanesine git 3 aşılama yapsınlar sonra tüp dedi. artık psikolojik ve fiziksel olarak o koşuşturmayı kaldıramıcam sanırm eşimle karar aldık çarşamba 11 buçukta gidicez bakalım dua et benim için canımm ben ve isteyen herkes meleğine kavuşsunn

x

şükür iyi canım şu an uyuyor yaramazım benim küçük doğmuştu zaten ama topladı şükür 1 aylık oldu 1 kilo almış inşallah düzenli alır daha yavrum yeni 3.5 oldu normal doğum kilosuna yeni ulaştı ederim canım inşallah kavuşacaksın sende meleğine doğru her aşılamada yıpranacaksın olmadı diye tüp daha iyi olur inşallah

maşşalh canım ssağlıkla büyüsn inşallah hayırlı evlat olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…