Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Datlımmm ikiz mi.... Hay maşallahhhhhhhh

Cumartesi cnm bizim doğum...

Datlımmm ikiz mi.... Hay maşallahhhhhhhh

Cumartesi cnm bizim doğum...

Teşekkür ederim priorun dmeek dogum c.tesi.. Zaman çabuk geçiyor, bir nefeste kurtulursun ins. Normal doğum mu, sezeryan mı ? Bebisimizin ismi ne olcak annesii :))

Teşekkür ederim priorun dmeek dogum c.tesi.. Zaman çabuk geçiyor, bir nefeste kurtulursun ins. Normal doğum mu, sezeryan mı ? Bebisimizin ismi ne olcak annesii :))

Canim aynen ya bende uzun süredir girmiyordum ama şimdi cepten giriliyormüş bakmadan geçemiyorum :) bende aşilanmaya başlıyacam ama turkıyedeninkinden farklı benım aşilanma sürecim 60 gün tedavi süreci :))

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

meddim canımmm tekrar hayırlı olsun demek ikizler geliyor Rabbim sağlıkla kucağına alsın bekleyişinin mükafatlarını verdi sana mucizelerin seninle profilindeki gibi bi kız bi erkek olur inşallahhhh tabi sağlıklı olsunlar.. darısı başıma inş... keşke benimde ikizlerim olsaaa
kuzum kafama takmayayım desemde takıyorum hamilelik tüp bebek sitelerinde dolaşıyorum ama biliyorum ki, eğer alnıma yazıldıysa gelicek bebeğimde bana... Kocaeli asmde yaptırıcam kuzum Aydın arıcıda. doğum kontrol hapım yarın bitiyo cuma gidicez bakalım ilaçlara başlıcaz mı. biliyosun ben pcosluyum ve bu aralar gittikçe belirtilerini fazlasıyla gözteriyo. tahlillerim hormonlar normal çıktı. ama detaylı spermiogramda eşimin sayıda ve ileri hareketlilikte problem çıktı. hemşire tüp yaptırcaksınız zaten problem olmaz dedi... bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah hayırlıs haberler vermek nasip olurr.. habersiz bırakma bizi... elini göbüşüne koy ve bizim içinde dua et canımmmm

Arkadaşlar aşilanma ile tüp bebek arasinda ki fark ne ?

canım bildiğim kadar söyleyeyim aşılama erkeğin spermlerinin alınıp incelenip doktor tarafından kadının rahmine transfer işlemi. tüp bebek ise kadının yumurtalarının toplanıp erkekten alınan spermin incelenmesi ve akabinde yumurta ile spermin laboratuar ortamında döllenmesinin izlenmesiyle döllenen yumurtanın rahime transfer işlemine deniliyor.

nasıl olsun karamım yazdım yazdım o kadar net dondu gitti bütün yazdıklarım sen nasılsın benim bebeğim iyi sayılır ya iyi diyelim de iyi olsun caınm

Sagol cnm ya ben o zamanı yanlış biliyormuşum bende herkese aşilanma dedim kk de ama tüp bebek uygulanmasi yapılacak çünkü benden alacaklar eşimdende . Bir araya getırıp sonra benim rahmime transfer edecekler :)

hakkında hayırlısı canımm inşallah güzel sonuçlar alırsın bende nisan başında başlıyorum bakalım tüp maceramızaa :))

nasıl olsun karamım yazdım yazdım o kadar net dondu gitti bütün yazdıklarım sen nasılsın benim bebeğim iyi sayılır ya iyi diyelim de iyi olsun caınm

çok şükür iyiyim canım meddimden iyi haberler alınca daha da iyi oldum. ay sonu tüp bebek tedavisine başlıyorum bende... iyi olsun canım kuzucuğumuz rabbim sağlık versinnn.
sinir oluyorum yazıp yazıp net gidince yere çarpasım geliyor ekranıı

Bende Nisan'da başlıyorum tedavi süreci ne kadar sizin orda .?? Şimdi adetim gelmesi bekliyorum geldi mi doktoru ariyacam bana mektup gönderecek adetimden adağa yukarı 20 gün sonra 1 hafta 10 gün burun Spray kulanacam sonra adetim yine gelecek sonra 7-8 gün aşilanma yani iğne vuracam 5 çi gün kan tahlili 7-8ci gün ultrasona ardindan sperm eşimden ve bendende yumurtalıklar alinacak 4-6 gün sonra geri bana . Sende kısaca anlata bilirmisin cnm :)))

hakkında hayırlısı canımm inşallah güzel sonuçlar alırsın bende nisan başında başlıyorum bakalım tüp maceramızaa :))

Bende Nisan'da başlıyorum tedavi süreci ne kadar sizin orda .?? Şimdi adetim gelmesi bekliyorum geldi mi doktoru ariyacam bana mektup gönderecek adetimden adağa yukarı 20 gün sonra 1 hafta 10 gün burun Spray kulanacam sonra adetim yine gelecek sonra 7-8 gün aşilanma yani iğne vuracam 5 çi gün kan tahlili 7-8ci gün ultrasona ardindan sperm eşimden ve bendende yumurtalıklar alinacak 4-6 gün sonra geri bana . Sende kısaca anlata bilirmisin cnm :)))

valla canım ben pcosluyum 2 kimyasal gebeliğim oldu geçen sene sonra hamile kalamadım bidaha tedaviyede yanıt vermedim 3 ay adet olmadım geçen ay gittim tüp bebk merkezine muayene etti adet olmam için ilaç verdi adet oldum ve arkasından rahimin temizlenmesi ve dinlenmesi için d. kontrol hapı verdi. bu arada da tahliller verdi onları yaptırdım. salı günü d. kontrol hapım bitiyo hapın bittikten sonraki 4. gün gel dedi doktor. sanırım muayene etcek ve ilaçlara başlıcaz ama ilaçlar ne dersen bilmiyorum . tahminime göre 10-12 nisan gibi yumurta toplama işlemi olcak döllenen yumurtalara görede sonrasında transfer. ay sonuda sonuç öğrenme olucak tabi benim hesaplarıma göre. neden burun spreyi kullanıcaksın ki sen anlamadım canım. bakalım cuma günü gidicem o zaman daha çok bilgi sahibi olurum yazarım burdan sana

Ayyy biz de sali günü hastaneye gittik eşimle muane olmak için şükür herşeyim normal çiktı hangi tedavi uygulansın diye bi uzun surelık tüp bebek tedavisi varmış birde kısa sürelık varmiş bizim ki uzun surelık yanı 60 günlük bir süre bu daha garantiymiş . Burun spray yumurtalıkları büyütüyormus faydası büyük Muş türkıye de duymadım hiç :)

canımm çokm sevindim valla ne güzel bir haber sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah...

karam canım nerelerdesin sen umarım güzel haberler verirrsin sende canım benm

canım nasıl sevindim anlatamam aklıma gelmişti hep profil resmine bakınca inşallah Rabbim gönlüne göre versin bence resimdeki gibi bi kız bi oğlan olcak canım eşimde varikosel çıktı kimi doktor ameliyat dedi kimiside olma diyo bakalım süreç nasıl işleyecek hayırlısı olsun herkes için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…