- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.961
evet bı testım daha varr sabah ıdrarıyla yapcam onuda hemen gırer yazarım buraya ay ınsallah yaaa:)
aslında hıc umudum yoktu bılıomusunn doktor bana bu ay yumurtaların cok kucuk sanırım gelısmıolar dedıydı bende ıpını salmıstım acıkcasıı ama ınsan kurtlanıo adet zamanı gelınce yınedeyarın daha net ckar dimi varsaaaa:26:
evet bı testım daha varr sabah ıdrarıyla yapcam onuda hemen gırer yazarım buraya ay ınsallah yaaa:)
aslında hıc umudum yoktu bılıomusunn doktor bana bu ay yumurtaların cok kucuk sanırım gelısmıolar dedıydı bende ıpını salmıstım acıkcasıı ama ınsan kurtlanıo adet zamanı gelınce yınedeyarın daha net ckar dimi varsaaaa:26:
canım sen bıde loorinin dedıgı gıbı sabah yap ılk ıdrarınla yıne sılık cıkarsa buyuk ıhtımal hamılesın.kan versen aslında kesın sonuc
hemen gırıp burda yazcam cnmmm ınsallah cıkarda cıfte bayram yaparım yaaSilik cikti diyosun varsa zaten sabah ilk idrarla insallah net cikar bak bize lutfen yaz olurmu insallah bebisin seninledir
dedektif hayalot buldu galiba....
canım sen bıde loorinin dedıgı gıbı sabah yap ılk ıdrarınla yıne sılık cıkarsa buyuk ıhtımal hamılesın.kan versen aslında kesın sonuc
loori bak gördünmü layla bi göründü sonra kayboldu....
hiç bişi yok çünkü herşeyini beğenmiştim senin.sanırım oyun oynadın
çünkü başka bişi bulamadım
hemen gırıp burda yazcam cnmmm ınsallah cıkarda cıfte bayram yaparım yaa
Silik cikti diyosun varsa zaten sabah ilk idrarla insallah net cikar bak bize lutfen yaz olurmu insallah bebisin seninledir
ay yarında cıkarsa kostura kostura kanmı versem acabaBence yarin bi daha idrar yapsin yine silik cikarsa kan yapsin daha iyi
dedektif hayalot buldu galiba....
ay yarında cıkarsa kostura kostura kanmı versem acaba
etmemmi kızlar yaa cok cok cok dua ederımmmInsallah canim bizlerede dua edersin...
zeki yavrum benim
hayalotum bu degil valla..yanlis cevap üzgünüm
Kızlar Allah muhabetınızı bol etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?