- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.001
merhaba kızlar kasıma artık 2 aydır çok kötü gunler geçirdim prolaktin nedeniyle adetlerim kesik ve düzensizdi neysekii düzeldii artıkk bu ay sahalara geri dönüyorummmm ... bakalım ne olur:)))))))))))
Evlendikten sonra göguslerinizde degisiklik oldu mu büyüme gibi
ya bu mesjları okudum aslında gördüm guldumde ama ben begenmıstım ya yazdıgın gıbı oyuzden bagdastıramadım yahu yoksa ben yıne zekımıymısım
hayalotum kiz mezdekeyi biliyomusun sen
merhaba kızlar kasıma artık 2 aydır çok kötü gunler geçirdim prolaktin nedeniyle adetlerim kesik ve düzensizdi neysekii düzeldii artıkk bu ay sahalara geri dönüyorummmm ... bakalım ne olur:)))))))))))
sümeyyem benimkiler aksine küçüldü
ama 62 kiloydum 95 takıyodum şimdi 54 kiloyum 85 takıyorum ondadnda olabılır benım degısıklık
yaw simdi ben müslüman mali ortak dedimya looriye....loride aa üstüme iyilik saglik dedi...sende hec iste dedin..bende sendemi mesajimi begenmedin dedim.....anam ben nasil anlattim bunlari aferin bana
canlarım kusura bakmayım ben sohbetınıze yetısemıyorumtelefonla gırıyorum cekmıyo güzel o yüzden ben yarın sızınle olurum ınsallah
sümeyyem benimkiler aksine küçüldü
ama 62 kiloydum 95 takıyodum şimdi 54 kiloyum 85 takıyorum ondadnda olabılır benım degısıklık
hayalotum kiz mezdekeyi biliyomusun sen
herhalde yani kimden öğrendık sekerım 1 saattır ders verdın bana
Hangi ilaci kullandn kacti kaç oldu benimde bu ay 15gun gec oldum adet duzensiz olduu
herhalde yani kimden öğrendık sekerım 1 saattır ders verdın bana
kusura bakma mezdeke bile bilmen kurtarmadi bu gün sinavdan kötü not aldin
tamam cnm yazcammmsümeyyem ne soruyodun canım benim:44:
laylam hoşgeldin
yasemnn silik çıkarsa yine hemen kan ver sonucu yaz oldumu tatlım
hayalotum ya sende tam tersi olmus..genelde evlenince kilo alinir..
valla ya bende ters etki yaptı galiba
cnm ilk ölçümde 38.8 di doktorumilaç vermedi kilom var zayıfla dedi bence 5 6 kilo verdım gittim 35 e düşmüş doktor yıne ilaç vermediii:)) dediki devam et rejımıne o düşecektir dedi en önemli şeyy stresi çıkar hayatından dedi bende o gunden berı bişey düşünmez takmaz oldum ve fena derecedeee adet oldum:))) olamıyordummmm adett şişmiştim resmennnn....
Heaa anladm benm biraz buyudü 95 oldu 85di nasil verdn kilo bende vermek istiyorum 65 kiloyum
önce 7aylık evliyken kocanı askere yolluyon canım benımsonra bolem gozlerını acarak 15 ay beklıyon 2bucuk yıl kaynanayla oturuyon
tüm formul bu bıtanem
ama sen uygulama sakın bol su iç ekmek yeme yeterlı ılk zamanlar ıcın bıde yuruyus
loori ses ver...
melek kocan iyi bakmiyomu sana yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?