Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

merhaba kızlar kasıma artık 2 aydır çok kötü gunler geçirdim prolaktin nedeniyle adetlerim kesik ve düzensizdi neysekii düzeldii artıkk bu ay sahalara geri dönüyorummmm ... bakalım ne olur:)))))))))))

HADI HAYIRLI OLSUN.....insaallah yavrun fazla bekletmez....

merhaba kızlar kasıma artık 2 aydır çok kötü gunler geçirdim prolaktin nedeniyle adetlerim kesik ve düzensizdi neysekii düzeldii artıkk bu ay sahalara geri dönüyorummmm ... bakalım ne olur:)))))))))))

Hangi ilaci kullandn kacti kaç oldu benimde bu ay 15gun gec oldum adet duzensiz olduu

Hangi ilaci kullandn kacti kaç oldu benimde bu ay 15gun gec oldum adet duzensiz olduu

cnm ilk ölçümde 38.8 di doktorumilaç vermedi kilom var zayıfla dedi bence 5 6 kilo verdım gittim 35 e düşmüş doktor yıne ilaç vermediii:)) dediki devam et rejımıne o düşecektir dedi en önemli şeyy stresi çıkar hayatından dedi bende o gunden berı bişey düşünmez takmaz oldum ve fena derecedeee adet oldum:))) olamıyordummmm adett şişmiştim resmennnn....

Cnm ya benm 29.01 cikti parlodel diye ilac verdi kullandm 15gun once adet olmam lazmdi bugun oldum stres cok az yapiyorum artk eskisi gibi degilim ama iste tepkisizde kalamiyorum

Heaa anladm benm biraz buyudü 95 oldu 85di nasil verdn kilo bende vermek istiyorum 65 kiloyum

önce 7aylık evliyken kocanı askere yolluyon canım benımsonra bolem gozlerını acarak 15 ay beklıyon2bucuk yıl kaynanayla oturuyon
tüm formul bu bıtanem
ama sen uygulama sakın bol su iç ekmek yeme yeterlı ılk zamanlar ıcın bıde yuruyus

kiz hayalot ne güzel diyet tarifi verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…