- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #5.981
Kızlar Allah muhabetınızı bol etsin
ay yarında cıkarsa kostura kostura kanmı versem acaba
hayalotum bu degil valla..yanlis cevap üzgünüm
kaçakhayalim heyecan yaptım bulamadım yabi sölesende rahatca uyusam net kesılır bırazdan cıkmak zorunda kalıcam ve sabaha kadar gözlerim boyle kalacak
var cnm hemen gıdıp verebılıom devlet hastanesınden ıkı saateverıolar sonucu daha dgrusu ben netten bakıomOyle bir sansin varsa oda olabilir canim daha emin olursun en azindan ozel olarak yaptigin bisey varmiydi bebis icin?
kaçakhayalim heyecan yaptım bulamadım yabi sölesende rahatca uyusam net kesılır bırazdan cıkmak zorunda kalıcam ve sabaha kadar gözlerim boyle kalacak
Ay kiyamam yaaa yasakhayal soyle artikk
yaw simdi ben müslüman mali ortak dedimya looriye....loride aa üstüme iyilik saglik dedi...sende hec iste dedin..bende sendemi mesajimi begenmedin dedim.....anam ben nasil anlattim bunlari aferin bana
Sor canimmm
inşallaahhhhhhhhhhBence de öyle yap yasemmbu gıdısle hepınız hamile çıkacaksınız ınsallah
Sor canimmm
Ay kiyamam yaaa yasakhayal soyle artikk
dur yazdimda zor gönderiliyo simdi gelir
var cnm hemen gıdıp verebılıom devlet hastanesınden ıkı saateverıolar sonucu daha dgrusu ben netten bakıomaslında ozel olarak hıcbısey yapmadım bu ay canım ıstedgınde ynastım adama oyle yumurtlama gnu bılmem ne zaten hıc bakmadım cnku yumurtalarım kucuk dıe bılıodumm olmaz dıodum o yuzden surprız olcak bu ay bana olursa ınsallahh
inşallaahhhhhhhhhhBence de öyle yap yasemmbu gıdısle hepınız hamile çıkacaksınız ınsallah
Evlendikten sonra göguslerinizde degisiklik oldu mu büyüme gibi
yaw simdi ben müslüman mali ortak dedimya looriye....loride aa üstüme iyilik saglik dedi...sende hec iste dedin..bende sendemi mesajimi begenmedin dedim.....anam ben nasil anlattim bunlari aferin bana
ya bu mesjları okudum aslında gördüm guldumde ama ben begenmıstım ya yazdıgın gıbı oyuzden bagdastıramadım yahu yoksa ben yıne zekımıymısım
merhaba kızlar kasıma artık 2 aydır çok kötü gunler geçirdim prolaktin nedeniyle adetlerim kesik ve düzensizdi neysekii düzeldii artıkk bu ay sahalara geri dönüyorummmm ... bakalım ne olur:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?