Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Aynen yasakhayal cikalim bak yarin buradasin hee beni yalniz birakmayin

Iyi geceler tatli ruyalar Allah rahatlik versinnn

geldim ama yoksun

kiz sende rahata alistin iyiyce telden girmeler hazir kahvaltilar

yumurtacaklarin güzel olussun diyemi böyle yapiyon:

scorpionsum canim benim bende bu ekimi hic sevmedim yaw..bi hamis cikaramadik..benimkide zorluyo yarin veya bir güne kesin gelir..

bide benimki agrili oluyo perisan olurum her ay

hayalot güzel ciciler mi alacan kendine ve kocisine:insaallah bi sonraki bayrama bebisine ciciler almaya gidersin...:119::119::119::119::124::124::124::103::103::103:acaba az dedikodu yapin deyince benimi kasdettiiyooo olamazki nerde bende öyle cene

Son düzenleme:
selm kızLarr belkı bayram boyunca gıremem dıye yazım dedım :))

herkezın bayramı mübarek olsun mutlu bayramlar hepınızeee...

bayramın hayrına herkeseee hayırlı bebişler olsun inşallahhhh.....

scorpionsum canim benim bende bu ekimi hic sevmedim yaw..bi hamis cikaramadik..benimkide zorluyo yarin veya bir güne kesin gelir..

bide benimki agrili oluyo perisan olurum her ay

sorma cnm yaa..inşallah seninki gelmez de tek hamişimiz sen olursun..çıkmadık candan umut kesilmezmiş
benimde bazen çok ağrım olur..bazen rahat geçer..sağı solu belli değil..eşimle karar verdik randevuları aldık.pazartesi o spermiyogram yaptıracak..cuma da beraber doktora gidicez.:44:

selm kızLarr belkı bayram boyunca gıremem dıye yazım dedım :))

herkezın bayramı mübarek olsun mutlu bayramlar hepınızeee...

bayramın hayrına herkeseee hayırlı bebişler olsun inşallahhhh.....

selam rose cnmm..bayramdan sonra bolbol görüşürüz inşallah..sana da hayırlı bayramlarrr..amin canımmm inşallahhh

Merhaba kizlarrr acil yardim.ayin 2 de kücük bir operasyon gecirecegim.rahim icinde 3.5 cm boyutunda miyomum var.arti 3 kez negativ tüp bebek denemem var.doktorum simdi acik ameliyat diyor onun söyledigi daha iyiymis bu sekil.bende histeroskopi yada laparoskopi yoluyla istiyorum.gerci 2 bucuk yil önce laparoskopi oldum.bilgili olan arkadaslarin tecrubelerine ihtiyacim var

iyi olur scorpionsum yaptirinki bütün tahlililerinizi en azindan iciniz rahat eder.....insaallah hayirli sonuclar cikar ki bebisin sizi fazla bekletmeden gelir...

aslinda canim benim miyomun bi tane ve cokta büyük degilmis....cok mu zor yerdeki operasyon gecireceksin...hamileligine engel oluyomu?:44::44::44:

benim de bi tane var benimkide kücük ama hamilelige engel degil o yüzden doktorum operasyona gerek yok dedi....cünkü onun ameliyatida baya sorunlu oluyo..rahimde yapisikliga neden oluyo diye duydum..bide en az 6 ay korunmalisin...allah yar ve yardimcin olsun....rabbim bizlerede hayirli zamanda hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin...

scorpionsum kiz bak senin icin fazla kaynatmiyorum..zaten bide temizlik yapiyomusun fazla yazipta bide seni yormum..::bak benim yanimda ne kadar kiymetlisin...ben sözümde dururum ama diger arkadaslar kaynatirmi onu bilemem...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…