Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tamam yarisini sildim göndere bilirsin loori...

Son düzenleme:
scorpionsum kiz bak senin icin fazla kaynatmiyorum..zaten bide temizlik yapiyomusun fazla yazipta bide seni yormum..::bak benim yanimda ne kadar kiymetlisin...ben sözümde dururum ama diger arkadaslar kaynatirmi onu bilemem...

yasakım hayalim sen de benim için çoook kıymetlisin cnmcımmm
amaan temizliği boşverdim..zaten kırmızılar beni halsiz bıraktı..nasılsa bana 3 gün gelen olmayacakşimdi toparlanıp pazara tam temizlenirimkocişim evi süpürdü sağolsun

iyi scorpionsum yorma zaten kendini

Demekki doluymus yasakhayalim bak simdi nasil gonderdimm

he yaw öyleymis..kiz loori yüregime indirecektin..sizin sandim....ilk basta yazsana bizim degil diye...sonraki mesajdami yazilir alalalakiz nasil diyecegim diye nasil stres yaptim bi bilsen

sana bisey söylümmü valla o adamin yasina göre sonuc yine iyi..bu gidisle olur bunlarin cocugu...

Son düzenleme:
olmaz dimiiii
zaten kırmızılar başıma vurdu asabiyim bugünn

asla...tamam sinirlenme.....:26::26::26::26:bayram arifesindeyiz scorpionsum üzme kendini....insaallah gelecek sene bayramda kuzucugun seninle olur....

Son düzenleme:
kiz loori nereye gittin hemen sonucu bildirmeyemi gittin yoksabari biraz yumusatarak anlat:18:

Yasakhayal evde degilim ya yok ya zaten duruma hakim oda biliyo ama bi soriyim dedim yinede sagol cvpladigin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…