- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.121
yasakhayallll neredesinnn ben geldiiiim
kiz loori geldimdedizim baslayacak pis yedili onlara bakacam..
iyi aksamlar canim sen nasilsin...
Olsunn bende muhtesem sulumana hem bakiyorum hem yaziyorumm
Hosgeldin canimmm
iyiyim tşk ediyorum sizlerde iyisinizdir inş.
benim bir sorum olacaktı bu gün benim adet olmam gerekiyordu ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı ne anlama geliyor bilginiz var mı?
yaw onu ben yapamiyorumki..buraya bakarsam diziye konsantre olamiyorum diziye bakarsamda sayfalar doluyo okumak zorunda kaliyorum...
gercektenmi..simdi bu nasil oldu bu yaw....:44::44::44::44 zaman yumurtlaman yeni olacak yada testte bi yanlislik var...
cnm 14 gün önce yumurtlama testi yapmıştım o zaman da çift çizgiydi o zaman ayda iki kere mi yumurtlama oluyor.
loori kiz o dizi cok bunaltici yaw nasil sonuna kadar bakiyosun...bi defa bakmaya calistim 10 dk zor dayandim...
tabi bu ihtimalde var bende duymustum..valla öyleyse cok sanslisin...calis bu günüde kacirma..o olmadiysa belki bu yumurtlama döllenebilir...
cnm 14 gün önce yumurtlama testi yapmıştım o zaman da çift çizgiydi o zaman ayda iki kere mi yumurtlama oluyor.
Ayyyyyyyyyyyyyy ben basindan beri izledigim icinnn valla carsambalari iple cekiyorummm
Kiz bu arkadas hamile olabilr heee cunku ben okumustum bu sekilde de hamileligini ogrenen oldugunu
inş. 7 aydır çalışıyoruz ama olmadı hayırlısı artık
Ayyyyyyyyyyyyyy ben basindan beri izledigim icinnn valla carsambalari iple cekiyorummm
Kiz bu arkadas hamile olabilr heee cunku ben okumustum bu sekilde de hamileligini ogrenen oldugunu
scorpionsumda bakiyodu galiba bu diziye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?