Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

arkadaşlar hepinizin mübarek kurban bayramını canı gönülden kutluyorum. Allah sevdiklerimizle ve inşallah bir gün yavrularımızla geçireceğimiz nice bayramlar nasip etsin..sevgiyle kalın

merhaba hayalotum için kırgın olsa da ailenden aldığın saygı kuralları gereği bayramlaşman gerekir doğru düşünmüşsün kardeşim elini uzatmazsa onun ayıbı olur, senin ayıbın olmasın da. sen doğrusunu bilir davranırsın ona göre zaten bebeğim sevgiyle kal

kan tahlili yine negatf cıktı kızlar noluo bana bılmıorm...

gercektenmi?AMA DEMI IDRARDA YAPTIGIN pozitif cikmisiti...yaw bu testlerede inanacim neyim kalmadi...

bence bide ultrasonda doktora baktir.....tabi reglin gelmediyse henüz...:26:

Son düzenleme:

canim o utansin bosver.sen bayram vesilesiyle görevini yap...ondan sonrada konusmassanda sen bilirsin....

bayram arifesinde derdi neymis alalalal
Elinide vermezse vermesin o kücülür sen büyürsün...

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinizin mübarek kurban bayramını canı gönülden kutluyorum. Allah sevdiklerimizle ve inşallah bir gün yavrularımızla geçireceğimiz nice bayramlar nasip etsin..sevgiyle kalın

aybish saol canim benim..yaw yüzünü gören cennetlik...özlemistik

Son düzenleme:
Scorpionsum bayram sekerim reglimmis yaw..Tahmin ettigim gibi geldiler bu gün...Anlamistim zaten bu ay olmadigini

kızlar bayramlaşamadım çıktım yukarı ama evde yoktu annesıne gıtmıs yatıyabundan sonrada daha cıkmam zaten benımkınden habersız gıdıcektım demekkı hayırlısı boyleymiş..sorma kaçakhayalim çok morelim bozuldu allahından bulsun inşallah rabbım buyuktur elbet

Tamam o zaman bos ver hayalotum..Senin niyetini rabbim biliyor nasip degilmis demekki elini öpmen...Sende kafana takma artik onun bunun icin bayramini zehir etme..Bak ne güzel kocan senin yaninda bundan güzel daha ne olabilirki....Canim benim bebisinin gelmesi icin bu degmeyen insanlar icin moralini bozupta hormonlarini alt üst etme....Sen kendi durumuna odaklan..insaallah su kistlerinden kurtul bebisinin gelmesini bekle...

iyi bayramlar kizlar... Bisey sorucam ben ovulasyon testiyle hamile kalan ve ya hamile kalan arkadasi olan var mi kesin sonuc veriyor mu 4 aydir korunmuyorum daha tutmadi yardim edin lutfen

iyi bayramlar kizlar... Bisey sorucam ben ovulasyon testiyle hamile kalan ve ya hamile kalan arkadasi olan var mi kesin sonuc veriyor mu 4 aydir korunmuyorum daha tutmadi yardim edin lutfen

iyi bayramlar 7 aydır düşünüyoduk çocuk olmuyordu bende bu ay ovulasyon testini denedim bugün gebelik testi yaptım hamileyim bayram sonu doktora gidicem bence faydası var yumurtlama gününü biliyosun

iyi bayramlar 7 aydır düşünüyoduk çocuk olmuyordu bende bu ay ovulasyon testini denedim bugün gebelik testi yaptım hamileyim bayram sonu doktora gidicem bence faydası var yumurtlama gününü biliyosun

Canim hamilemisin silik cikmisti iyice belirginlestimi ayyy cook mutlu oldummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…