- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.241
bayramınız mübarek olsun kızlar
daha nice bayramlara inşallahbundan sonraki bayramlarda inşallah meleklerimiz ya göbişlerimizde yada kucaklarımızda olsun
dün gece giremedim kayınpederimle atıştık biraz.arife akşama kalbimi çok kırdı.sabaha kadar uyuyamadım
benimkide bayramlaştığını görmiyim dedi.
şimdi çok kararsızım bayramlaşmak istiyorum çünkü ben ailemden bu şekil bi terbiye almadım benim seviyeme uymaz ama saat kaç oldu
çıkarsam ya elini vermesse
bidaha konuşmayı düşünmüyorum ama içim yinede bi buruk
kan tahlili yine negatf cıktı kızlar noluo bana bılmıorm...
bayramınız mübarek olsun kızlar
daha nice bayramlara inşallahbundan sonraki bayramlarda inşallah meleklerimiz ya göbişlerimizde yada kucaklarımızda olsun
dün gece giremedim kayınpederimle atıştık biraz.arife akşama kalbimi çok kırdı.sabaha kadar uyuyamadım
benimkide bayramlaştığını görmiyim dedi.
şimdi çok kararsızım bayramlaşmak istiyorum çünkü ben ailemden bu şekil bi terbiye almadım benim seviyeme uymaz ama saat kaç oldu
çıkarsam ya elini vermesse
bidaha konuşmayı düşünmüyorum ama içim yinede bi buruk
arkadaşlar hepinizin mübarek kurban bayramını canı gönülden kutluyorum. Allah sevdiklerimizle ve inşallah bir gün yavrularımızla geçireceğimiz nice bayramlar nasip etsin..sevgiyle kalın
alaala:44::44:hayırlısı olsun diyim canımda sen yine bayramı atlattta bir doktora gıt tatlım
Scorpionsum bayram sekerim reglimmis yaw..Tahmin ettigim gibi geldiler bu gün... Anlamistim zaten bu ay olmadigini
knl canim icindede cok az varmis.ama bu degmezki clear blue mi aldin..
kızlar bayramlaşamadımçıktım yukarı ama evde yoktu annesıne gıtmıs yatıya bundan sonrada daha cıkmam zaten benımkınden habersız gıdıcektım demekkı hayırlısı boyleymiş..sorma kaçakhayalim çok morelim bozuldu allahından bulsun inşallah rabbım buyuktur elbet
off şekerim bayram şekerimiz yalan oldu bizim:-(
inşallah bu sene ramazana dogururuz da bayramımız çifte bayram olur
iyi bayramlar kizlar... Bisey sorucam ben ovulasyon testiyle hamile kalan ve ya hamile kalan arkadasi olan var mi kesin sonuc veriyor mu 4 aydir korunmuyorum daha tutmadi yardim edin lutfen
iyi bayramlar 7 aydır düşünüyoduk çocuk olmuyordu bende bu ay ovulasyon testini denedim bugün gebelik testi yaptım hamileyim bayram sonu doktora gidicem bence faydası var yumurtlama gününü biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?