- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.261
Selamm kizlar ben geldiiiimmm
Canim hamilemisin silik cikmisti iyice belirginlestimi ayyy cook mutlu oldummmmmm
hoş geldin loori nasılısn
Hosbulduk bitanemm yazdim ama gormedin sanirim cok mutlu oldum hamilelige gercekten hayirli ugurlu olsun insallah Allah bizlerede nasip etsin
inşaallah isteyen herkese verir Rabbim. Kan testiyle kesinleştirmek istiyorum hala inanamıyorum çünkü 8 aydır uğraşıyorduk hayırlı zamanda herkese nasip eder inşaallah
Sevindim adina canimmm insallah benimde bu ay biseyler olur da adetimin bittigi gunden beri gun asiri calisiyorum insallahhhhhh olurrr
çok tşk ediyorum ben bu ay incir kürünü denemiştim bi de folik asit kullandım bunların etkisi olmuşmudur bilemiyorum. Bencede adetin bittiği günden itibaren çalış bi de ben ovulasyon testinde koyu çizgiyi görünce her gün çalışıyoduk valla
ben geldimsaracım gözün aydın sağsalim kucagına alırsın inşlah
loorim nsaılsın
Tamam o zaman bos ver hayalotum..Senin niyetini rabbim biliyor nasip degilmis demekki elini öpmen...Sende kafana takma artik onun bunun icin bayramini zehir etme.. Bak ne güzel kocan senin yaninda bundan güzel daha ne olabilirki.... Canim benim bebisinin gelmesi icin bu degmeyen insanlar icin moralini bozupta hormonlarini alt üst etme....Sen kendi durumuna odaklan..insaallah su kistlerinden kurtul bebisinin gelmesini bekle...
Hosgeldinn hayalotummm iyiyim tesekkur ederim sen nasilsin okudum kayinpederinle arandaki olanlari duzeldimi nasil oldun
sinirim geçmedi loorim ama eşimin babası biyerde:44:
oyle canimm takma kafananasil geciyo bayram...
loorim çıkmaöm gerek yemek vakti tatlım girmeye çalışıcam yine
Selamm kizlar ben geldiiiimmm
Canim hamilemisin silik cikmisti iyice belirginlestimi ayyy cook mutlu oldummmmmm
annelerdeyim tatlım ama dün kayınpederim yolumu kesti evine dönüyodugeldi yanaklarımdan öptü bende yanına gelicektim ama yoktun dedim oda gözüme gözükme dedi bana kot pantolon almış buniye dedim çöpte buldum aldım dedi bende saol dedim ama barıştıkmı özürmü diledi aklınca öyle karışık bidurum işte
ben geldimsaracım gözün aydın sağsalim kucagına alırsın inşlah
loorim nsaılsın
Canim kusura bakma yazamadim annemle konusuyodum bizimde bayram bayram gibi gecmiyo tabiki ama saglik olsun napalimm optum seni gorusurz bende cikiyorum yemek yapiyim
Yasakhayalim gelince benide durtte geliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?