Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canim hamilemisin silik cikmisti iyice belirginlestimi ayyy cook mutlu oldummmmmm

evet cnm hamileyim ama kan testiyle kesinleştirmek gerekir obulasyon testi adetin başladığı günden itibaren 16. gün koyu çizgiyi gördüm ben o günden sonra çalışmalar başladı

Hosbulduk bitanemm yazdim ama gormedin sanirim cok mutlu oldum hamilelige gercekten hayirli ugurlu olsun insallah Allah bizlerede nasip etsin

inşaallah isteyen herkese verir Rabbim. Kan testiyle kesinleştirmek istiyorum hala inanamıyorum çünkü 8 aydır uğraşıyorduk hayırlı zamanda herkese nasip eder inşaallah

inşaallah isteyen herkese verir Rabbim. Kan testiyle kesinleştirmek istiyorum hala inanamıyorum çünkü 8 aydır uğraşıyorduk hayırlı zamanda herkese nasip eder inşaallah

Sevindim adina canimmm insallah benimde bu ay biseyler olur da adetimin bittigi gunden beri gun asiri calisiyorum insallahhhhhh olurrr

Sevindim adina canimmm insallah benimde bu ay biseyler olur da adetimin bittigi gunden beri gun asiri calisiyorum insallahhhhhh olurrr

çok tşk ediyorum ben bu ay incir kürünü denemiştim bi de folik asit kullandım bunların etkisi olmuşmudur bilemiyorum. Bencede adetin bittiği günden itibaren çalış bi de ben ovulasyon testinde koyu çizgiyi görünce her gün çalışıyoduk valla

Olmustur canim incir kurunun faydali oldugunu soyluyolar zaten bende bol bol incir yedim ve bide balli kur yaptim oda bitti bakalim insallah daha bata var 16 kasim bakalim ne olacak 19 kasimda esimin dogum gunu insallah dogum gunu hediyesi olarak onu verebilirim

annelerdeyim tatlım ama dün kayınpederim yolumu kesti evine dönüyodugeldi yanaklarımdan öptü bende yanına gelicektim ama yoktun dedimoda gözüme gözükme dedi bana kot pantolon almışbuniye dedim çöpte buldum aldım dedibende saol dedimama barıştıkmı özürmü diledi aklınca öyle karışık bidurum işte

loorim çıkmaöm gerek yemek vakti tatlım girmeye çalışıcam yine

Canim kusura bakma yazamadim annemle konusuyodum bizimde bayram bayram gibi gecmiyo tabiki ama saglik olsun napalimm optum seni gorusurz bende cikiyorum yemek yapiyim

Yasakhayalim gelince benide durtte geliyim

Canim hamilemisin silik cikmisti iyice belirginlestimi ayyy cook mutlu oldummmmmm

ben silik oldugunuda duymamistimsarak hayirli ugurlu olsun canim benim ne güzel cifte bayram kutluyosun..darisi bizlerin basina insaallah....

hayalotum yinede bence anlamis hatasini caktirmadan özür diliyoolsun yinede gönlünü almaya calismis o bile bi insani yumusatmaya yeter yinede bunlari düsünmüs yapmis...yapmayanlarda var sende canim o öyle yaptiysa bayramin hatirina unutmaya calis...

Canim kusura bakma yazamadim annemle konusuyodum bizimde bayram bayram gibi gecmiyo tabiki ama saglik olsun napalimm optum seni gorusurz bende cikiyorum yemek yapiyim

Yasakhayalim gelince benide durtte geliyim

geldim ama dagilmisiniz...:108::108::108::108:simdide ben cikmak zorundayim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…