Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

inşaallah bu duyguyu sizlerde yaşarsınız Eşine güzel bir doğum günü hediyesi olur:)

selam kızlar bi bakayım ıyı bayramlar dıleyım dedım ama kımse yok

herkesın bayramı mübarek olsun grsrzzz

selam kızlar bi bakayım ıyı bayramlar dıleyım dedım ama kımse yok

herkesın bayramı mübarek olsun grsrzzz

kiz mutluyumki nerdesin canim benim.....özletme kendini yüzünü gören cennetlik

en azindan günde bikere olsa bile girmeye calis...yoksa bu kiz nerde diye düsünüp durmayayim...

simdi geri cikayimher yeni gelene selam vermek zorunda hissediyorum yaw kendimi:111::111::111::111:

Son düzenleme:
kiz mutluyumki nerdesin canim benim.....özletme kendini yüzünü gören cennetlik

en azindan günde bikere olsa bile girmeye calis...yoksa bu kiz nerde diye düsünüp durmayayim...

canım benim bayramdan olayı fırsat bulamadım demek ısterdım ama en son idrar yolu ıltabı olmustum ya onunla savasıyorum bu arada son spermtestine güvenmedıgım ıcın asılama merkezınde ins Allahtan bısey cıkmazsa 20.11de randevumuz var hayırlısı bakalım

iyi bayramlar kizlar... Bisey sorucam ben ovulasyon testiyle hamile kalan ve ya hamile kalan arkadasi olan var mi kesin sonuc veriyor mu 4 aydir korunmuyorum daha tutmadi yardim edin lutfen

selamm..valla kullananlar çok memnun bu ay bende alıcam..bizimde 3 ay oldu tık yok..aslında yumurtladığımı anlıyorum ama bazen vucut yanlış alarm da veriyormuş..

inşallah loorim yaa..ben hamiş olsaydım eşime doğumgünü sabahı gebelik testimi özel bikutuya koyup hediye edecektim..o güne kadar da test yaptığımı söylemeyecektim..ama olmadı..inşallah sen hediyeni verirsin eşine
benim de bat 19 kasım..dgünüm de 17 kasım..inşallah kendime hediye veririm bende bu ay

Insallah canim belki de ayni zamanda hamis kaliriz

hakkinizda hayirlisi olsun canim benim:112::112::112::112:insaallah hic bir sorun cikmazgecmis olsun insaallah bir an önce iltihaptanda kurtulursun...

selamm..valla kullananlar çok memnun bu ay bende alıcam..bizimde 3 ay oldu tık yok..aslında yumurtladığımı anlıyorum ama bazen vucut yanlış alarm da veriyormuş..
Aslinda yumurtladigimi bende anliyorum ayin ortasi gibi sancilarim oluyor ama 2-3 kadar suruyor tutturamiyoruz galiba :) bi test alip denemek istiyorum

Aslinda yumurtladigimi bende anliyorum ayin ortasi gibi sancilarim oluyor ama 2-3 kadar suruyor tutturamiyoruz galiba :) bi test alip denemek istiyorum

Ya kizlar bisey daha sorucam size ovulasyon testlerinde siklusunuzun kac gunde oldugunu bilin yaziyor fakat benim adetim her ay 2 gun one geliyor gecen ay 6 gun one geldi bu ayda 3 gun geldi hic olmazdi boyle 3 aydir sapitti nedense onu nasil hesaplicaz peki bir bileniniz var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…