- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.281
Olmustur canim incir kurunun faydali oldugunu soyluyolar zaten bende bol bol incir yedim ve bide balli kur yaptim oda bitti bakalim insallah daha bata var 16 kasim bakalim ne olacak 19 kasimda esimin dogum gunu insallah dogum gunu hediyesi olarak onu verebilirim
selam kızlar bi bakayım ıyı bayramlar dıleyım dedım ama kımse yok
herkesın bayramı mübarek olsun grsrzzz
ben silik oldugunuda duymamistimsarak hayirli ugurlu olsun canim benim ne güzel cifte bayram kutluyosun ..darisi bizlerin basina insaallah....
kiz mutluyumki nerdesin canim benim.....özletme kendini yüzünü gören cennetlik
en azindan günde bikere olsa bile girmeye calis...yoksa bu kiz nerde diye düsünüp durmayayim...
iyi bayramlar kizlar... Bisey sorucam ben ovulasyon testiyle hamile kalan ve ya hamile kalan arkadasi olan var mi kesin sonuc veriyor mu 4 aydir korunmuyorum daha tutmadi yardim edin lutfen
tebriklerr sara..hayırlı olsunnniyi bayramlar 7 aydır düşünüyoduk çocuk olmuyordu bende bu ay ovulasyon testini denedim bugün gebelik testi yaptım hamileyim bayram sonu doktora gidicem bence faydası var yumurtlama gününü biliyosun
Olmustur canim incir kurunun faydali oldugunu soyluyolar zaten bende bol bol incir yedim ve bide balli kur yaptim oda bitti bakalim insallah daha bata var 16 kasim bakalim ne olacak 19 kasimda esimin dogum gunu insallah dogum gunu hediyesi olarak onu verebilirim
inşallah loorim yaa..ben hamiş olsaydım eşime doğumgünü sabahı gebelik testimi özel bikutuya koyup hediye edecektim..o güne kadar da test yaptığımı söylemeyecektim..ama olmadı..inşallah sen hediyeni verirsin eşine
benim de bat 19 kasım..dgünüm de 17 kasım..inşallah kendime hediye veririm bende bu ay
canım benim bayramdan olayı fırsat bulamadım demek ısterdım ama en son idrar yolu ıltabı olmustum ya onunla savasıyorum bu arada son spermtestine güvenmedıgım ıcın asılama merkezınde ins Allahtan bısey cıkmazsa 20.11de randevumuz var hayırlısı bakalım
Aslinda yumurtladigimi bende anliyorum ayin ortasi gibi sancilarim oluyor ama 2-3 kadar suruyor tutturamiyoruz galiba :) bi test alip denemek istiyorumselamm..valla kullananlar çok memnun bu ay bende alıcam..bizimde 3 ay oldu tık yok..aslında yumurtladığımı anlıyorum ama bazen vucut yanlış alarm da veriyormuş..
Aslinda yumurtladigimi bende anliyorum ayin ortasi gibi sancilarim oluyor ama 2-3 kadar suruyor tutturamiyoruz galiba :) bi test alip denemek istiyorum
selamm..valla kullananlar çok memnun bu ay bende alıcam..bizimde 3 ay oldu tık yok..aslında yumurtladığımı anlıyorum ama bazen vucut yanlış alarm da veriyormuş..
Ben geldim ama kimse yok ya ufffffffff
ben geldim sekerim:112:
off bayram oldu ayrı düştük canlarımmm.çok özledim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?