Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ya doğum bölümü açık oluyo sadece evet .ama sonuçta acil bi durum var ortada ve doktorda koymuşlar saolsun.ya benım çok şükür durumum var rabbım bozmassa.ama olmayanlar adına çok üzüldüm benden önce hamile bi bayan vardı kadın la öyle bir dalga geçtiki anlatamam .oda mecbur kaldı çok üzüldüm rabbım muhtaç etmesın boyle insanlara.okumuş doktor olmuş ama adam olamamış bende yumurtlamamı dedım ama adete dondu busabah oyuzden o ihtimali geçtim belki kistler yapmıştır hiç başıma gelmedi bakalım nedıyecek.salı gunu gıttıgımde kıstler kaybolmuş yumurtan var dese havalara uçarım valla

Allah kimseyi mecbur birakmasın canim gercekten zor bi durum.baziları insanlıktan çıkmış..inşallah yumurtan vardır cnm.insallah güzel haberler alırsın doktordan

canım ben ekim 19da bittim ya dün tekrar geldi akşam 6dan sabah 5e kadar pembe akıntı gibi yapışkan kanamam oldu sonra kıvran kıvran geberdim öğlen 12 gibi acayp bir kanama anlamadım bende

Aaaaa alalalla ne ki o ya doktorunla konus ara anlat duzgun bi doktora git ya olnamasi lazm.

Aaaaa alalalla ne ki o ya doktorunla konus ara anlat duzgun bi doktora git ya olnamasi lazm.

aradımda ulaşamadım canım bayram nedenıyle .
valla bende hiç yaşamadım boyle bişey zaten pcolu olduğum için hep ileri atar fazlasıyla
yani 9gün arayla 2 adet ne duydum ne yaşadım
bakalım yarın medıcana açıkmış orayamı bı gıtsem yada salı gunu kendı doktorumamı gıtsem bılemedım
parça falan hiç bişey düşmedi su gıbı gıdıyo sadece:44:

Sorma hayalotum cok fenayim :26:

canım ben genc kızken goguslerim çok şişmişti birden ama inanamassın 105 beden gıbı .mavı damarlardan gozukmuyordu
utancımdan annem zorla eczaneye ıkna ettı
kadın dedı bunun ısı doktor
ben agla agla gıtmem dıye
sonra dedıkı hakıkı zeytınyagı sur
gunde 1 defa veya 2
yumusatıyomus dıye belkıde koca karılık yaptı bılmıyorum
ama 1 haftada gecmıstı
senınkı ılactan ama rahatlamak için surebılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…