- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.441
haklisin cnm.hastane degil dogumhane sanirim orası.o yuzden de cok umursamiyolar.eger durumunuz uygunsa doktorunun oldugu yerde dogum yaparsn tatlım.sgk anlasmasi var sanirim
bu kanama nedeb valla bende meraktayim.demekki yumurtlamayla alakasi yok..olsun sali gidersin doktora olmazsa
Oluyo cnm. sen ne icin iciyosn
seninde canım benimbiraz iyi biraz kötüyüm canım tekrar adet oldum sanki 2 gündür ne çekiyorum bi bilsen
Nollllduuuuu yaa(
Deli gibi agriyo ya gebelik icin
Deli gibi agriyo ya gebelik icin
ya doğum bölümü açık oluyo sadece evet .ama sonuçta acil bi durum var ortada ve doktorda koymuşlar saolsun.ya benım çok şükür durumum var rabbım bozmassa.ama olmayanlar adına çok üzüldüm benden önce hamile bi bayan vardı kadın la öyle bir dalga geçtiki anlatamam .oda mecbur kaldı çok üzüldüm rabbım muhtaç etmesın boyle insanlara.okumuş doktor olmuş ama adam olamamışbende yumurtlamamı dedım ama adete dondu busabah oyuzden o ihtimali geçtim belki kistler yapmıştır hiç başıma gelmedi bakalım nedıyecek.salı gunu gıttıgımde kıstler kaybolmuş yumurtan var dese havalara uçarım valla
canım ben ekim 19da bittim ya dün tekrar geldi akşam 6dan sabah 5e kadar pembe akıntı gibi yapışkan kanamam oldu sonra kıvran kıvran geberdim öğlen 12 gibi acayp bir kanama anlamadım bende
Ben adet duzensizligi icin ictim ama oluyodu ozellikle adetim yaklasinca hic olmadigi kadar agri sizlama kaşinti falan oluyodu acisindan yataga yatamiyorumm
Allah kimseyi mecbur birakmasın canim gercekten zor bi durum.baziları insanlıktan çıkmış..inşallah yumurtan vardır cnm.insallah güzel haberler alırsın doktordan
oy ben sana kıyamam yakimbilir nasıl acıyodur ya of kadın olmak çok zormuş :26:
batima da daha var ya 16 kasim offff olurum herhalde
Aaaaa alalalla ne ki o ya doktorunla konus ara anlat duzgun bi doktora git ya olnamasi lazm.
Yan etkilerinde var zaten cnm goguste hassasiyet kilo artisi falan((
loorim sümeyyem selammmn
inşallah bitanem benim süpriz kırmızılardan sizi konuşamadık
sen nasılsın tatlım
iyiym tatlim.uzun tatil sonrasi yarın iş başı:-(az daha oturup yaticam
yarın eşim spermiyogram yaptiracak.insallah hayirlı sonuclar alırizzz
:18::18::18::18:
Sorma hayalotum cok fenayim :26:
iyiym tatlim.uzun tatil sonrasi yarın iş başı:-(az daha oturup yaticam
yarın eşim spermiyogram yaptiracak.insallah hayirlı sonuclar alırizzz
:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?