- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.421
canımm geçmişi okuyamadım bugün eşimin doğum günüydü..ev doluydu.
ne yaptın doktora gittin mi.kanaman devam ediyo anladığım kadarıyla
kaynanamın ısrarıyla bi kocakarıya gittim,güya rahmim terssmiş,şişle mişle düzetti kendince
ama canım çok yandı,içine bide közlenmiş soğan koydu,demesine göre düzeltti,ama korkuyorum
nasıl yaptırdım anlamadım sanki o an aklım durdu.
hoşbuldum lorimmmmHosgeldinn canimmm
eşinin adına doğum ununu kutluyorum canım nice mutlu senelere beraber girin inşallah bebeklerinizle
gittim canım sinir küpü olup geri döndüm
adam hiç ilgilenmedi ya ultrosonla bile bakmadı öylece geri döndüm
amin cnmmm.hepimizin seneye kucağımızda olur inşallahhh
yaa okudum yazdıklarını cnm..ama anlamadım bunlar nebiçim doktor.zeynepkamile mi gittin?sen yarın kendi doktorunu ara cnm.böyle ara kanama olması normal mi acaba.kist mi oldu yine.olan mı patladı..seni en iyi kendi doktorun anlar cnm
Ben geldmm cnmmkızlar bayram geldi kimsecikler yokçok özledi ben sizleri yaaaa
Hayirlisi olsun canimm napalim hep oyle olmuyo mu ama elbet birgun olucak bakalim o gun ne zaman bekliyoruz
blk10 sende hoşgeldin tatlım
oleyyyyyyyyy
evet..her ay ümitle beklıyoruz...ama olmayınca tüm gun aglasam susmam((ne yapacagımı sasırdım..herseyı denıyoruz sogan kuru,hsg....sonuc????
Nasilsn btanem bayramin mubarek olsnn bu arada
hosbulduk hayalot...umudum kasım..aralık...((umutlar bıtmeden ben bıtecegım sankı
zeynep kamilin aciline gittim canım çıktığım gibide eşime ilk burda kesinlikle doğum yapmam dedim ona göre kendini hazırla öldürürler insanı orda ilgisizlikten ya
yarın benim doktorum yok salı günü var sanırım ama yinede tekrar bi arıcam bakalım kısmet.normal adet gibi tekrar adet oluyorum hiçbirşey anlamış değilim bende hayırlısı artık
incir yiyebilirsin cnm oyle duymuştum.bi de incir kürü varmış.googleda yaz çıkar sanırımkızlar yumurta kalitesini artırmak için bi karışım bilen var mı sitede araştırdım ama bulamadım
Sumeyye merhaba seni gordugum iyi oldu bisey sorucam sende cyclo progynova yi kullanmistin benim simdi beyazlar bitti kahverengilere gectim ama acayip goguslerim agriyo ya dokunamiyorum kiyafetim fln degse nasil sizliyo uclar napcammboyle bisey olmusmuydu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?