Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canımm geçmişi okuyamadım bugün eşimin doğum günüydü..ev doluydu.
ne yaptın doktora gittin mi.kanaman devam ediyo anladığım kadarıyla

eşinin adına doğum ununu kutluyorum canım nice mutlu senelere beraber girin inşallah bebeklerinizle
gittim canım sinir küpü olup geri döndüm
adam hiç ilgilenmedi ya ultrosonla bile bakmadı öylece geri döndüm

fatoli cnm valla nasıl yaptırdın sen bunuAllah korusun ya zarar verse kadın..cnm en yakın zamanda doktoruna git için rahatlasın..off bu kocakarıları Allah bildiği gibi yapsın..töbe töbeee

amin cnmmm.hepimizin seneye kucağımızda olur inşallahhh
yaa okudum yazdıklarını cnm..ama anlamadım bunlar nebiçim doktor.zeynepkamile mi gittin?sen yarın kendi doktorunu ara cnm.böyle ara kanama olması normal mi acaba.kist mi oldu yine.olan mı patladı..seni en iyi kendi doktorun anlar cnm

zeynep kamilin aciline gittim canım çıktığım gibide eşime ilk burda kesinlikle doğum yapmam dedim ona göre kendini hazırla öldürürler insanı orda ilgisizlikten ya
yarın benim doktorum yok salı günü var sanırım ama yinede tekrar bi arıcam bakalım kısmet.normal adet gibi tekrar adet oluyorum hiçbirşey anlamış değilim bende hayırlısı artık

Hayirlisi olsun canimm napalim hep oyle olmuyo mu ama elbet birgun olucak bakalim o gun ne zaman bekliyoruz

evet..her ay ümitle beklıyoruz...ama olmayınca tüm gun aglasam susmam((ne yapacagımı sasırdım..herseyı denıyoruz sogan kuru,hsg....sonuc????

kızlar yumurta kalitesini artırmak için bi karışım bilen var mı sitede araştırdım ama bulamadım

haklisin cnm.hastane degil dogumhane sanirim orası.o yuzden de cok umursamiyolar.eger durumunuz uygunsa doktorunun oldugu yerde dogum yaparsn tatlım.sgk anlasmasi var sanirim
bu kanama nedeb valla bende meraktayim.demekki yumurtlamayla alakasi yok..olsun sali gidersin doktora olmazsa

Sumeyye merhaba seni gordugum iyi oldu bisey sorucam sende cyclo progynova yi kullanmistin benim simdi beyazlar bitti kahverengilere gectim ama acayip goguslerim agriyo ya dokunamiyorum kiyafetim fln degse nasil sizliyo uclar napcamm boyle bisey olmusmuydu??

Oluyo cnm. sen ne icin iciyosn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…