Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

surucem hayalotum cok sagol yaa

saglik acisindan da en iyisi zaten senin hala devam ediyomu kanaman alla alla sen adet oldun ya netten baktin mi ne diyolar bunun icin ?

baktım canım benim hepsi farklı bişey soyluyor sebepleri genelde yumurtlama ve yerleşme kanaması ama bende ıkısıde ımkansız gıbı bışey:44:
bır dıgerı rahımde baska bır rahatsızlık
dıgerı rahımde yara veya myom
okudukça kafam karıştı anlıcagın
bı baska sıteye daha uyeydım onceden berı doktorlar var şimdi ona sordum
bakım gorup cevap verıcekmı

Bence iyice kafani karistirma hayalotum yarin git derim ben sali gunu randevun varmis ama bence yarin git sen.

normalde salıyada randevu almadım daha canım
yarın gıdem ozaman farklı bı doktor olcak ama bakalım belkı boylesı daha hayırlısı olur

Ilk kez basima geldi diyosun sencede anormal bi durum degil mi ? git tabiki her iste bi hayir vardir canim en azindan neden oldugunu ogrenirsin insallah iyidir

Ilk kez basima geldi diyosun sencede anormal bi durum degil mi ? git tabiki her iste bi hayir vardir canim en azindan neden oldugunu ogrenirsin insallah iyidir

benim durumuma göre anormol evet .
ilk başlarda kortumda sonra baktım parça falan gelmeyince hiç bıraz içim rahatlamadı değil hani.
ben yarın en ıyısı gıdım hayırlısı cıkar inşallah

benim durumuma göre anormol evet .
ilk başlarda kortumda sonra baktım parça falan gelmeyince hiç bıraz içim rahatlamadı değil hani.
ben yarın en ıyısı gıdım hayırlısı cıkar inşallah

insallah canimm hayirlisi icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…