Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evet gitttim klomen kullandim..doktora gittim 14 gun gecikmem oldu duphaston verrdi.

Bende bilmiyorum hayalot (

Alphina boylemiydi ismin bilmiyorum da kal artik burada biz herseyimizi konusuyoruz insallah ileride bebislerimizide burada konusuyor olucaz

alaala nazar değdi vallaha
bende anlamadım bayram bi girdi gitmek bilmedi bu boşluk ya
önceden çıkmıyım diye aglamam gelıyodu okuyamıyodum sayfaları
dolcak gerı gelcekler ya ben bılıyom

ins kas8m ayinda hamile kaliriz kizlar ben suan yurtdisindayim 6 ay onceannemi kaybettim...icim aciyor hala

alaala nazar değdi vallaha
bende anlamadım bayram bi girdi gitmek bilmedi bu boşluk ya
önceden çıkmıyım diye aglamam gelıyodu okuyamıyodum sayfaları
dolcak gerı gelcekler ya ben bılıyom

Simdi gelen giden yok valla kiziyorum ama

arabbistandayim..tsk ederim..bir bebgim olsa dunyalr bnnm olur suan dunyam basima yikilmis durumda

arabbistandayim..tsk ederim..bir bebgim olsa dunyalr bnnm olur suan dunyam basima yikilmis durumda

Canim niye oyle diyosun ki bizler ne yapalim pesmi edelim saglam dur yikilma stres yok yoksa bebis dahada gec gelir stres cok kotu akisina birak rabbime sigin o gelecek zmani biliyo sikma kendini lutfen

Canim niye oyle diyosun ki bizler ne yapalim pesmi edelim saglam dur yikilma stres yok yoksa bebis dahada gec gelir stres cok kotu akisina birak rabbime sigin o gelecek zmani biliyo sikma kendini lutfen

esim destekk olsa dert etmzdim....her ay bu dertteyim..14 gun oldu adetim gelmdi..gebelik gorunmdi..allaha sigindim dua ediyorum..

esim destekk olsa dert etmzdim....her ay bu dertteyim..14 gun oldu adetim gelmdi..gebelik gorunmdi..allaha sigindim dua ediyorum..

Doktora gittin mi bu yuzden hala adet olmadin mi test fln yaptin mi??? yine gitsene doktora stresten gecikmis olabilir canim

Doktora gittin mi bu yuzden hala adet olmadin mi test fln yaptin mi??? yine gitsene doktora stresten gecikmis olabilir canim

dun gittim duphaaston diye bir ilac verdi kan testi yaptim gebelik yokmus adet olmadim daha..olsaamda rahatlaasaam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…