- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.701
aybishcimm sende hamilelik takvimi eklesene imza kısmına, bak
ASLA CEVABINI BULAMIYORUM LÜTFEN YARDIM
KONUSU var Kadın Doğumda., orda yazan kisinin yazısının hemen altında Hamilelik Takvimi görünüyo, hadi sende yapbizde sıradan gelirik tabi kısmetse
Tatlım baktım ama onlarınki gibi paylatığım mesajların altında çıkacak bişey olmuyo bendeki, sadece gün gün açıklamalarla dolu sayfalar.yapamadım:26:
aaa yapabilmişim şimdi farkettim
Tatlım baktım ama onlarınki gibi paylatığım mesajların altında çıkacak bişey olmuyo bendeki, sadece gün gün açıklamalarla dolu sayfalar.yapamadım:26:
loorim
nasılsın tatlım
sLmm kızlarr nasılsınız bakalmm
Selam rose hosgeldinn? Benden baskada kimse yok sanirim
Ben iyiyim Allaha sukur sen nasilsin ? Hic gorunmuyorsun:26:
hb tatlmm :)) Allah sukur bende ıyıyımm dınlenmeye cekılmıstım burda cok kalınca cok takıodm hamılelıgını kafama ondn :)) sımdı toparlandm dondum
Donusun muhtesem olur insallah canim o zaman kocaman bir Hosgeldin...
inşallahhhhhh :))))))) kocam hosbuldukk :)
ee sende haberler varmı adetın gectımı daha varmı :)
bata daha var canim 16 kasim calismalar hizla devam ediyo bakalim insallah olur bu sefer
inşallah olur cnm Allah gonlune gore versn ınsallah
süper olmuş inşallah teyzoşumuda görcez burdan kollarını bacaklarını
kız bu bebiş teyzelerine çekicek haaameddcezirim ve benim gibi yengeç burcu olacak
Aybishimm hosgeldi bebeginle geldin ya inanamadim gecen dedin ya kirmizilar geldi diye simdi nasil mutlu oldum anlatamam bizlerede dua et senide tebrik ediyorum bebisin her anini takipteyiz
çok sağol bebeğim ben de çok mutlu ve de şaşkınım etmez olur muyum Allah hepimizin gönlüne göre versin, herkese bu yüce duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
çok sağol bebeğim ben de çok mutlu ve de şaşkınım etmez olur muyum Allah hepimizin gönlüne göre versin, herkese bu yüce duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?