Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Tatlım baktım ama onlarınki gibi paylatığım mesajların altında çıkacak bişey olmuyo bendeki, sadece gün gün açıklamalarla dolu sayfalar.yapamadım:26:

loorim
nasılsın tatlım

Selam tatlimm gecmisi biraz okudum da gelemedim henuz iyiyim sen nasilsin..?

Aybishim hamileymis Allahim coooook mutlu oldumm yaaa gecen dedi kirmizilar geldi diye simdi okudum nasil mutlu oldum anlatamam sok oldum hatta Insallah hersey yolunda gider bizde bebisin ay ay buyudugunu goruruz insallah kasimda da bizler

Selam rose hosgeldinn? Benden baskada kimse yok sanirim

Ben iyiyim Allaha sukur sen nasilsin ? Hic gorunmuyorsun:26:

hb tatlmm :)) Allah sukur bende ıyıyımm dınlenmeye cekılmıstım burda cok kalınca cok takıodm hamılelıgını kafama ondn :)) sımdı toparlandm dondum

Aybishimm hosgeldi bebeginle geldin ya inanamadim gecen dedin ya kirmizilar geldi diye simdi nasil mutlu oldum anlatamam bizlerede dua et senide tebrik ediyorum bebisin her anini takipteyiz

Aybishimm hosgeldi bebeginle geldin ya inanamadim gecen dedin ya kirmizilar geldi diye simdi nasil mutlu oldum anlatamam bizlerede dua et senide tebrik ediyorum bebisin her anini takipteyiz

çok sağol bebeğim ben de çok mutlu ve de şaşkınım etmez olur muyum Allah hepimizin gönlüne göre versin, herkese bu yüce duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah

çok sağol bebeğim ben de çok mutlu ve de şaşkınım etmez olur muyum Allah hepimizin gönlüne göre versin, herkese bu yüce duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah

hayırlı ugurlu olsun bebeqn ınsallah saqsalm kucagına almak kısmet olsn cnm :)))

ne zaman nasıl ogrendın hamıle oldugunu :) benm yaklastıkca gunum merak edıyorum :) sadece artık belırtılere ınanmıyorm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…