- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.721
hayırlı ugurlu olsun bebeqn ınsallah saqsalm kucagına almak kısmet olsn cnm :)))
ne zaman nasıl ogrendın hamıle oldugunu :) benm yaklastıkca gunum merak edıyorum :) sadece artık belırtılere ınanmıyorm:)
teşekkürler güzel dileklerin içi, amin inşallah hepimiz alırım bebişlerimizi kucağımıza.
hamile olduğumu dün öğredim pazar günü memleketten dönüyorduk ve regl günümdü lavaboya gittiğimde çamaşırımda değil ama silerken biraz kan gördüm ped koydum ama hiç bulaşmadı diyebilirim. dün sabah eve geldim kan falan yok. iş olsun diye gebelik testi yaptım çift çizgi görünce inanmadım uyguruktu test biraz internetten almıştım. bir daha yaptım yine pozitif iyice huylanınca eczaneye koştum hemen yaptım yine çift çizgi. 3 testin de fotoğrafını çekip eşime gönderdim hemen aradı ağlamaktan konuşamıyorum o da garibim ne bilsin "neden ağlıyosun resimden bişey anlamıyorum" diyor.hemen en yakın hastaneye koşup kan testi yaptırdım sonucum 166.94 çıktı. Doktorum çalışmadığı için tatil günü arayıp rahatsız etmek istemedi eşim ısrar edince tahlil yaptırdığım hastanede bir doktora muayeneye gittik. utrasonla baktı ama daha 16 günlük filandır görünmez çarşamba yine test yaptır değer 2 katına çıkmalı dedi ama ben bugün kendi doktorumu aradım pazartesiyi bekleyelim keseyi görürüz dedi. şimdi sabırla beklemeye çalışıyoruz eşimle pazartesiye kadar.
belirti diye bişey yok bence hepsi psikolojik bence. ben sanki adet olucaktım sancı, bel ağrısı ve sivilce. kanı da görünce kırmızılar geldi diye bile yazdım.
tek sıkıntım belim çok ağrıdığı için memleketteyken annemle doktora gitmiştim belimden ve röntgen + MR çektirdim. bişey olur diye çok korktum ama dünkü doktor MR ın hiçbir zararı olmaz, röntgende 1 taneyse sıkıntı yok dedi. umarım öyle olur. bir de acayip kasıklarım ağrıyo, sancım var çok. ama herşeye değer, hele bir kesesini göstersin annesine yavrum
teşekkürler güzel dileklerin içi, amin inşallah hepimiz alırım bebişlerimizi kucağımıza.
hamile olduğumu dün öğredim pazar günü memleketten dönüyorduk ve regl günümdü lavaboya gittiğimde çamaşırımda değil ama silerken biraz kan gördüm ped koydum ama hiç bulaşmadı diyebilirim. dün sabah eve geldim kan falan yok. iş olsun diye gebelik testi yaptım çift çizgi görünce inanmadım uyguruktu test biraz internetten almıştım. bir daha yaptım yine pozitif iyice huylanınca eczaneye koştum hemen yaptım yine çift çizgi. 3 testin de fotoğrafını çekip eşime gönderdim hemen aradı ağlamaktan konuşamıyorum o da garibim ne bilsin "neden ağlıyosun resimden bişey anlamıyorum" diyor.hemen en yakın hastaneye koşup kan testi yaptırdım sonucum 166.94 çıktı. Doktorum çalışmadığı için tatil günü arayıp rahatsız etmek istemedi eşim ısrar edince tahlil yaptırdığım hastanede bir doktora muayeneye gittik. utrasonla baktı ama daha 16 günlük filandır görünmez çarşamba yine test yaptır değer 2 katına çıkmalı dedi ama ben bugün kendi doktorumu aradım pazartesiyi bekleyelim keseyi görürüz dedi. şimdi sabırla beklemeye çalışıyoruz eşimle pazartesiye kadar.
belirti diye bişey yok bence hepsi psikolojik bence. ben sanki adet olucaktım sancı, bel ağrısı ve sivilce. kanı da görünce kırmızılar geldi diye bile yazdım.
tek sıkıntım belim çok ağrıdığı için memleketteyken annemle doktora gitmiştim belimden ve röntgen + MR çektirdim. bişey olur diye çok korktum ama dünkü doktor MR ın hiçbir zararı olmaz, röntgende 1 taneyse sıkıntı yok dedi. umarım öyle olur. bir de acayip kasıklarım ağrıyo, sancım var çok. ama herşeye değer, hele bir kesesini göstersin annesine yavrum
Loori canım ne yaptın ovu testi aldın mıı
Tatlım baktım ama onlarınki gibi paylatığım mesajların altında çıkacak bişey olmuyo bendeki, sadece gün gün açıklamalarla dolu sayfalar.yapamadım:26:
tmm tmm cnm benm olmuş yapmışsın işte, tebrikler:)
Selam canimm hosgeldin yok almadim rosecum ya artik kasimda olmamda almama gerek kalmaz zaten yumurtlama haftalarim bitiyo gibi ben adetim bittigi zamandan beri calistik balli kurude denedim artik gerisi taktiri ilahi
Rose sen hamilemiydin ya biz konustugumuzda degildin herhalde oyle hatirliyorum sasirdim simdi sevindim adina rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.. ne zaman ogrendin ozel bisey yaptin miD
Çok sağol tatlım Rabbim isteyen herkese sizlere de nasip etsin
Konuştuğumuzda da hamileydim canım öğreneli iki hafta olacak.Ovu testi kullandım canım bu ay çok yardımcı oldu bana
umudum hosgeldin nasilsin nerelerdesin..
ahh kuşum benim hsbuldum, iyiyim cnm benim, nerelerdeyiiiiimmmmmm, ya bayram tatili fln evde değildim, oyüzden nete hiç giremedim.. dün bir bgün iki girebiliyorum ancak.. artık girerim, hep aklıma glediniz ama bayram fln derken arada kaynadınız
şaka bi yana özledim cidden .. diyodum hep napıyolar acaba, ne konusuyolar, beni merak eden var mı ki diyodum hep, smdi bir bir hesap soracamm hazır olun haha
bu arada sen neler yaptın, nasıl gidiyor senin, benim bgün adet günüm smdilik olmadım, bakalım bekliyorum kurbanlık koyun gibi basıma ne geleceğini
Canim ya biz seni hayalotla konustuk hatta yasakhayalde var ama oda yok sende yoktun ki geldin Allaha sukur bizi birakip gitme bi daha
Insallah olmazsin da guzel bi haber daha aliriz
hmm dmek öle, birbir hesap alıcam, ötün bakim tek tek
kısmetimizde varsa insallah canm benm, O Meryem Süresini hep okuyorum, genelde sabah namazlarından sonra, gündüz evde kimse yoksa , öğle ve ikindin namzndan sonrnda okuyorum, hepimize, Rabbim insallah gönlümüzün muradını bizlere nasip eder
aybishim hsgeldin cnm..
ben biraz çıkıyorum kızlar, esim geldi yemek fln, snra görüsürüz, hadi öpüldünüz
kızlar meraba ben 7+ 5 günluk hamileyim ve sarı sümüksü akıntılarım var tahlillerimde enfeksiyon çıktı doktor 8 haftalık olunca ılac yanı antıbıyotığe başlarız dedi aranızda bu haftalarda ılac kullanan varmı bebege zararı olmazmı ?
kızlar meraba ben 7+ 5 günluk hamileyim ve sarı sümüksü akıntılarım var tahlillerimde enfeksiyon çıktı doktor 8 haftalık olunca ılac yanı antıbıyotığe başlarız dedi aranızda bu haftalarda ılac kullanan varmı bebege zararı olmazmı ?
hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin..kasimda 1 yilimizi tamamliiiyoruz..bir bebisimiz olsun istiyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?