Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

medd cezirim çok iğrenç ya tadı

Aynen öyle canım yaaa, midem bulandı sabah sabah ama içtim.. Bi taraftan da aklım karışıyo, hani bu soğan kürünün söktürücü etkisi var yaa.. İyi de biz bebek için uğraşıyoruz ya onu da söktürürse falan filann... Aklım karıştıı

canım sen sımdı calısmalara basladın bende oyuzden ondan cok korktum kaçakhayal bısey olmaz demıstı ama tereddutte kaldım ben
sen yapma onu canım bosver polen falan denıcem ben aklıma yattı sende onu yap

canım sen sımdı calısmalara basladın bende oyuzden ondan cok korktum kaçakhayal bısey olmaz demıstı ama tereddutte kaldım ben
sen yapma onu canım bosver polen falan denıcem ben aklıma yattı sende onu yap

Evt canım doğru söylüyosun, risk almayayım en iyisi... Burdaki aktara bi bakayım inşş bulurum poleni

bende yarın bı sorayım kaş yapalım derken göz çıkarmayalım sonra .
gerçi ben bu ay d.kontrol kullancam ama senın dıkkatlı olman lazım

Ovulasyon testi de sipariş ettim netten ama daha bugün verilmiş kargoya, umarım o gelene kadar yumurtlamam

medd cezirim bu sğan suyunun ustunede oturuluyomus canım ama içmek daha etkili olur sanırım .bu arada baktımda gercekten kullananlar hamıle kalmıs bu soganı ya
yumurtaların rahıme tutunmasına yardımcı oluyormus sozde ama hala korkuyorum nedense bu sogandan ben

slm kızlarr herkese hayırlı aksamlar :))))

sole bı okudumda yazdıklarınızı bende bu ay kızılcık kürünü denedım kocamada kecıboynuzu pekmezı yedırdım.. bakalm faydasını gorcezmı gorursek sızde denersınız :)))))))))))))))

bıde netten buldum SEKİNE duası hergun okuyorm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…