Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bende tırstım şimdi nedense, hatta bırakmaya karar verdimmm

benimde gecen persembe vardi ben gitmedim cunku benim yumurtlaam gunlerim fln di gitmedim ne olur ne olmaz diye ama bilmiyorum ben kendimce oyle dusunerek gitmedim zaten kontroldu acil bisey flnda yoktu

iyi aksamlar kizlar hepinizin gecmis bayrami mubarek olsun eee biraz gec oldu affedin calisiyorum anca vakit bulabildim.benim fibrome buyumeyi birakmis cok mutluyum belki bu ay hamile kalabilme ihtimalim varmis bakalim hayirlisi hepimizin basina tabiii

canım yok sakıncası ilk günlerde alttanda bebege bakıyolarmıs

zaten 8.gün yumurtlamam zannediyorum ama bu ay ovu test almakta geçiktim bende dedim 10.gün doktor baksın yumoş varmı ne durumda görür..çünkü 13. gün çatlıyo benimki genelde..yine de tedbrli davranıyorum 8-20 arası çalışmalar

çok sevındım canım ben sana demedımmı allahtan umıt kesılmez dıye hadı inşallah

hadi bakalim hayirlisi olsun canim

canım bende okonuda cok teredutum vardı ama cok okudum yazılar nette .ilk haftalarda alttan muane yazıyo zaten doktorunda bılınclıdır yınede soylersın ılıskı gunlerını .tedbırı elden bırakma

hoşgeldinnn.maşallahhadi bakalım bu ay çalışın mükafatı Rabbimdennn

Ayyyy heyecanlandım bak şimdikkk

aynennn..hadi hayırlısı kızlar yaa bu ay patlatalım şu topiğiiiii
hepberaber hamiş olalımmm
az önce annemle konuştum benim içime doğuyo bu ay olucak dedii..off kadıncağız da bekliyo bi umutla..ona çok iyi gelecek bu torun..yine bu ara hüzünlü yaa üzülüyorm valla

canım bende okonuda cok teredutum vardı ama cok okudum yazılar nette .ilk haftalarda alttan muane yazıyo zaten doktorunda bılınclıdır yınede soylersın ılıskı gunlerını .tedbırı elden bırakma

Ayyyyy benim dr. da adetin 21. günü çağırdı progesterona bakalım dedi, alttan muayene eder mi kiii :44:

canım benım kımbılır ne umutlarla ıstıyodur oda.rabbım sabır versın ana yuregı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…