- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #6.901
medd cezirim bu sğan suyunun ustunede oturuluyomus canım ama içmek daha etkili olur sanırım .bu arada baktımda gercekten kullananlar hamıle kalmıs bu soganı ya
yumurtaların rahıme tutunmasına yardımcı oluyormus sozde ama hala korkuyorum nedense bu sogandan ben
kızlarr size bir soruu??
şimdi biz cuma doktora gitcezama yarın 8. gün ben çalışmalara başlıycam..sizce bi sakıncası varmı..yoksa cumaya kadar bekleyeyimmi..yani muayene falan edermi bilmiyorum bana kalsa üstten baksa süper olcak ultrasona ma bilemedim şimdi..:26:
canım yok sakıncası ilk günlerde alttanda bebege bakıyolarmıs
iyi aksamlar kizlar hepinizin gecmis bayrami mubarek olsun eee biraz gec oldu affedin calisiyorum anca vakit bulabildim.benim fibrome buyumeyi birakmis cok mutluyum belki bu ay hamile kalabilme ihtimalim varmis bakalim hayirlisi hepimizin basina tabiii
inşallah canım bende baktımda kartta sorun var sanırım bırazdan tekrar denıcem gelecek ay ıcın alıcam elımd e bulunsun
rosecim hoşgeldin tatlım senide çok sorduk ama sevındım geldıgıne
Kizlar bu ay herkes biseyler yapiyo umutluyum hepinizden haberiniz olsun
rosecim hoşgeldin tatlım senide çok sorduk ama sevındım geldıgıne
iyi aksamlar kizlar hepinizin gecmis bayrami mubarek olsun eee biraz gec oldu affedin calisiyorum anca vakit bulabildim.benim fibrome buyumeyi birakmis cok mutluyum belki bu ay hamile kalabilme ihtimalim varmis bakalim hayirlisi hepimizin basina tabiii
zaten 8.gün yumurtlamam zannediyorum ama bu ay ovu test almakta geçiktim bende dedim 10.gün doktor baksın yumoş varmı ne durumda görür..çünkü 13. gün çatlıyo benimki genelde..yine de tedbrli davranıyorum 8-20 arası çalışmalar
hoşgeldinnn.maşallahiyi aksamlar kizlar hepinizin gecmis bayrami mubarek olsun eee biraz gec oldu affedin calisiyorum anca vakit bulabildim.benim fibrome buyumeyi birakmis cok mutluyum belki bu ay hamile kalabilme ihtimalim varmis bakalim hayirlisi hepimizin basina tabiii
çok sevındım canım ben sana demedımmı allahtan umıt kesılmez dıye hadı inşallah
hosbldk tatlmm :))
toparlandm geldmbende sızlerı ozledmm
Ayyyy heyecanlandım bak şimdikkk
yaa evet gercekten gunden gune buyuyen sey birden buyumesi durmus bu ay diger aylara gore biraz kuculmus bile cok mutluyum nasil oldu ne oldu bilmiyorum rabbim yardimcim oldu hayirlisi
inssss canim heyecnldm ama ben kocamla konusmuorum kustuk ne olack simdi
canım bende okonuda cok teredutum vardı ama cok okudum yazılar nette .ilk haftalarda alttan muane yazıyo zaten doktorunda bılınclıdır yınede soylersın ılıskı gunlerını .tedbırı elden bırakma
aynennn..hadi hayırlısı kızlar yaa bu ay patlatalım şu topiğiiiii
hepberaber hamiş olalımmm
az önce annemle konuştum benim içime doğuyo bu ay olucak dedii..off kadıncağız da bekliyo bi umutla..ona çok iyi gelecek bu torun..yine bu ara hüzünlü yaa üzülüyorm valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?