Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bana bildirim gelirmi=)=)yani yazılanlar gelirmi yoksa sayfayamı girmem gerek

yok canım bıldırım gelmez keşke olsaymıs ama .
yukarıda bildirimler yazar sadece begenılerıne ve ozel mesajın varsa ordan bakabılırsın
ama mesela ben sana yazdığımda senın gormen ıcın bır sayfa gerı yapıp tekrar sonrakı sayfaya gelmelısın oyle gozukuyor cunku.
burdan cıktıgındada en son bıraktıgın yere donmek ıstıyosan ya begenılerınden takıp edebılırsın yada yazdığın cevaplar bolumunden
umarım anlatabılmısımdır

geçmiş olsun canım hayırdır .hep aklımızdaydın vallakorktuk

önce esim cok kötü üsütmüs ondan 2 gün sonra bana gecti benimde sinüzitim oldugu icin benimki daha kötüydü halen antibiotik ne kullaniyoruz..bide bunlarin üstüne esim iste yeni ise girenlere isi gösterirken yanlis bi hareketle belini incitmis...bide simdi doktor doktor gezerek bununla ugrasiyoruz...sadece yürüyo egilmekte ve kalkmakta zorlaniyo...iste böyle canim benim..rabbim daha baska dert vermesin....

Son düzenleme:

gec mış olsun canım ıkınızede .:26:amın canım rabbım şifa versın

hayalotum bu ay calisma nede yok dinlenmeye cekilecegiz mecburen....önce saglik..

araliktada düsünmüyorum yeni yil ne derken bu yilda kepenkleri kapattik anlayacaginiz

Son düzenleme:
hayalotum bu ay calisma nede yok dinlenmeye cekilecegiz mecburen....önce saglik..

araliktada düsünmüyorum yeni yil ne derken bu yilda kepenkleri kapattik anlayacaginiz

aralık nıye dusunmuyonkı alaala hadı kasımı gec tamam once saglık ama aralıkta sahalara donmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…