Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

olan oldu canım eskiye donmek yoktu hanı bıtanem
hem belki aralıkta maya tutar yenı yılın ılk gunlerın de bebegın senınle olur kım bılır
elbet bızamanı vardır bıtanem

doru öyle hayalotumda ne bilim bu yili bi yok saymak istiyorum..bide benim kan inceltici hapim vardi onuda bi düzenli yutmaya basliyimda öyle hamile kalayim diyorum....bu zamana kadar bazen yutup bazen yutmuyodum ihmal ediyodum cünkü...

he ozaman başka bıtanem once senın saglıgın ozaman bu yıl bıttııııı kaçakhayalımın yılı 2013 saglıklı bır bebiş getirir inşallah

çoook şükür yasakhayalim gelmişşşş, hemen geçmişe bakayım nerelerdeymişş

Rabbim sana da eşine de şifa versin canım yaa, çoook geçmiş olsun kaçakhayalim ama biz çok korktuk biliyo musunn

kizlar ne var ne yok yaw simdi gecmisi nasil okuyum aciyin kacakhayalinize kisacik ve öz olarak biriniz bana anlatsin...

Son düzenleme:
Rabbim sana da eşine de şifa versin canım yaa, çoook geçmiş olsun kaçakhayalim ama biz çok korktuk biliyo musunn

saol medd cezirim canim benim kusura bakmayin :26::26::26:

bu kadar merak edeceginizi tahmin etmemistim yaw kizlar özür dilerim

he ozaman başka bıtanem once senın saglıgın ozaman bu yıl bıttııııı kaçakhayalımın yılı 2013 saglıklı bır bebiş getirir inşallah

he bitti hayalotum...2 ay sadece sizlerle ilgilenecegim....:92::119::119::119::119::119::124::124::124::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…