- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.161
aralık nıye dusunmuyonkı alaala hadı kasımı gec tamam once saglık ama aralıkta sahalara donmen lazım
yaw bu yil bana hic iyi gelmedi iki bebek kaybi ne oldubelki yeni yil ugur getirir
olan oldu canım eskiye donmek yoktu hanı bıtanem
hem belki aralıkta maya tutar yenı yılın ılk gunlerın de bebegın senınle olur kım bılır
elbet bızamanı vardır bıtanem
doru öyle hayalotumda ne bilim bu yili bi yok saymak istiyorum..bide benim kan inceltici hapim vardi onuda bi düzenli yutmaya basliyimda öyle hamile kalayim diyorum....bu zamana kadar bazen yutup bazen yutmuyodum ihmal ediyodum cünkü...
Slm ben geldim ama sesim kısık cok hastaym
önce esim cok kötü üsütmüs ondan 2 gün sonra bana gecti benimde sinüzitim oldugu icin benimki daha kötüydü halen antibiotik ne kullaniyoruz..bide bunlarin üstüne esim iste yeni ise girenlere isi gösterirken yanlis bi hareketle belini incitmis...bide simdi doktor doktor gezerek bununla ugrasiyoruz...sadece yürüyo egilmekte ve kalkmakta zorlaniyo...iste böyle canim benim..rabbim daha baska dert vermesin....
Hayalotumm naber nasılsın bitanemmm
Rabbim sana da eşine de şifa versin canım yaa, çoook geçmiş olsun kaçakhayalim ama biz çok korktuk biliyo musunn
kizlar ne var ne yokyaw simdi gecmisi nasil okuyum aciyin kacakhayalinize kisacik ve öz olarak biriniz bana anlatsin...
he ozaman başka bıtanem once senın saglıgınozaman bu yıl bıttııııı kaçakhayalımın yılı 2013 saglıklı bır bebiş getirir inşallah
oku bul bakalım kım hamıle
iyiyim tatlım seni sormalı sen nasılsın
he bitti hayalotum...2 ay sadece sizlerle ilgilenecegim.... :92::119::119::119::119::119::124::124::124::124:
kiz söylehadi hayalotum benim... loorimi yoksa senmi
kiz söylehadi hayalotum benim... loorimi yoksa senmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?