- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.101
nasilsnz bugunn ben cok iyiyimmm kocamla baristik cok ama cok seviyorummmm kocisimi
nasilsnz bugunn ben cok iyiyimmm kocamla baristik cok ama cok seviyorummmm kocisimi
Sevindim canim baristigina daha anlayisli olun bir birinize karsi
ok canım doktor hıc bısey ıstemedı benden hala acaba benım kıstlerım var dıyemı ıstemıyo.bende butun testler elımde olsun nevar neyok bır an once tedavıler baslasın ıstıyorum ama sanırım bu sekıl yurumuyor. bu dediğin mavi tıp neresi canım.bıde test yapılırken soru falan soruyolarmı :44:bana yaz be canım valla bende cok merak edıyorum.tek korkum kıstler gıdıcek ya yumurta çatlar bıde esımin spermınde bıseyler cıkarsa al burdan yak butun tedavı boşa gıdıcek .çokmu karamsar düşünüyorum bılemedım ama içimekile bunlar ıste
hoşgeldin bitanem
al işte bizim küsüp barışmamızdan neolacak
ama sevindim kızçe barıştığınıza
cnm özelden yazdım sana detaylı..ben şimdi kaçıyorum gelicem.yine..beniözleyinnnnn
cnm özelden yazdım sana detaylı..ben şimdi kaçıyorum gelicem.yine..beniözleyinnnnn[/QUOT
simdiden ozledimmm seni ozletme kendini
cnm özelden yazdım sana detaylı..ben şimdi kaçıyorum gelicem.yine..beniözleyinnnnn
hosbuldum tatlim erkek milleti iste anlasa boyle olmzdi uyyumus numarasi yapmkttan sklmstim
slm arkadaşlarr
slm tatlım hoşgeldin
selm hosgeldin gurban
Selam canim muhtesem yuzyil basladi ben gec yazarsam kusura bakmayim
hoşbuldumm nasılsınızzzzzzz=)
bizi muhtsem yuzyilami degistin
iyiyiz sen nasilsin sekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?