Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Gecmis olsun canim bizde seni merak ettik sinuzit belasi bende de var azcik usutsem antibiyotige bagliyolar hemen

Daha kotu seyler olmasinda bitanem tekrar HOSGELDIN YUVANA

loorim ne kadar hizlisinevet loorim ya halende kullaniyorum..biktim bu sinüzitten o yüzden giribimde cok agir geciyo...he yuvama döndüm halen biraktigim gibi sicacik...:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

loorim ne kadar hizlisinevet loorim ya halende kullaniyorum..biktim bu sinüzitten o yüzden giribimde cok agir geciyo...he yuvama döndüm halen biraktigim gibi sicacik...:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Hemen okudum kotu bisey fln oldu zannettim Allaha sukur bisey yok saclarini fln islak birakma gerci ben hic dinlemiyorum dr u sonrada acile gidiyorum benim cok fena direk suratim agriyo sisiyo fln .... Bi daha da bizi birakip gitme

öyle deme bu ay bilmiyorum ama yine sevincli haber alacagiz gibi....söyle bi baska topiklere baktimda cok imkansiz gibi görülen biri bile hamile kalmis....rabbim gönderecegi zamani biliyo

Oyle tatlim ama bizde insanogluyuz iste aceleciyiz ne kadar yapmiyoruz sakiniz desekte bi tarafimiz durtuyo

Hemen okudum kotu bisey fln oldu zannettim Allaha sukur bisey yok saclarini fln islak birakma gerci ben hic dinlemiyorum dr u sonrada acile gidiyorum benim cok fena direk suratim agriyo sisiyo fln .... Bi daha da bizi birakip gitme

loori esimin basina gelenleride okudunmu?YENI YILA KADAR CALISMA NEDE YOK

kaçakhayalim sende 630 sayfada itibaren bı okuyuver canım
ben çıkıyorum kızlar hepinizi opüyorummm
bu arada kaçakhayalim ben cıkıyorum ya sımdı olan bıtenı ozel mesaj atarsın bıtanem oldumu

NE 630 DAN ITIBARENMIoldu pazarligimizi unutmamda önemli bisey olunca yazarim herseyi yazarsam kutun dolar yaw..kiz sende hemen karsiligini istemeye erken basladin

Son düzenleme:
Insallah medcezir rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah daha ne yapalim ki beklemekten baska care yok buda bizim kaderimiz

Öyle walla, hayırlısını versin Rabbimmm .... Biz bu ay sabahları ilişkiye girmeyi deneyeceğiz canım, yarın sabah baaşlıyoruuuuzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…