- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.201
Gecmis olsun canim bizde seni merak ettik sinuzit belasi bende de var azcik usutsem antibiyotige bagliyolar hemen
Daha kotu seyler olmasinda bitanem tekrar HOSGELDIN YUVANA
kaçakhayalim sende 630 sayfada itibaren bı okuyuver canım
ben çıkıyorum kızlar hepinizi opüyorummm
bu arada kaçakhayalim ben cıkıyorum ya sımdı olan bıtenı ozel mesaj atarsın bıtanem oldumu
doru iyi pazarlik ettim hayalotumun kalbini caldim iste...
Cok isterdik ama
loorim ne kadar hizlisinevet loorim ya halende kullaniyorum..biktim bu sinüzitten o yüzden giribimde cok agir geciyo... he yuvama döndüm halen biraktigim gibi sicacik...:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Aferin sanaaaa, hayalotun kalbine giden yolu biliyosun heee
onu yapamasaydim sana gelecektim medd cezirim..seninkinide calardim
öyle deme bu ay bilmiyorum ama yine sevincli haber alacagiz gibi....söyle bi baska topiklere baktimda cok imkansiz gibi görülen biri bile hamile kalmis....rabbim gönderecegi zamani biliyo
Hemen okudum kotu bisey fln oldu zannettimAllaha sukur bisey yok saclarini fln islak birakma gerci ben hic dinlemiyorum dr u sonrada acile gidiyorum benim cok fena direk suratim agriyo sisiyo fln .... Bi daha da bizi birakip gitme
Aferin sanaaaa, hayalotun kalbine giden yolu biliyosun heee
loorim üzülmek yok bitanemminşallaahh kasımda hamiş haberlerimiz olacakkk
onu yapamasaydim sana gelecektim medd cezirim..seninkinide calardim
kaçakhayalim sende 630 sayfada itibaren bı okuyuver canım
ben çıkıyorum kızlar hepinizi opüyorummm
bu arada kaçakhayalim ben cıkıyorum ya sımdı olan bıtenı ozel mesaj atarsın bıtanem oldumu
medd cezırım bu kız işi bılıyo ya ama sonra ona bısey daha yazdım onu gormedı daha
loori esimin basina gelenleride okudunmu?YENI YILA KADAR CALISMA NEDE YOK
çatlak alppın soyluyodu tam ama sen bana pazarlık yaptın bedavaya gıdecektın haaaa
Insallah medcezir rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin insallah daha ne yapalim ki beklemekten baska care yok buda bizim kaderimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?