Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hassasan deneme ama okadar cok yakmıosmus dedıler

bende yaklasık 1 sene 2 ay kadardır denıyorum canım

mılletın sorularını takma kafana zamanı gelınce ıns de gecıstır ben öyle yapıyorum

ahh ahhh elimde değill !! eşim bana pek belli edemesede üzülüyo anlıyorum onuda benden daha çok istiyo baba olmayı ama kısmet işte olmayınca olmuyo şu adaçayı yağını ben yarın bakim çok az bişey deniyim olmadı devam etmem belki işe yarar adetim yeni bitti zaten

medcezirim kasım ayına girdikm, yeni bi baslık açılsa mı, hani ekim ayını sen açmışın galiba

Siz bilirsiniz bitanemmmm, hep birlikte olalım da yer farketmez... Ama herkez bulabilir mi olduğumuz yeriii

olur canım sıkma canını spermlerde falan sıkıntı yok degıl mıı

denersen yaz buraya

Siz bilirsiniz bitanemmmm, hep birlikte olalım da yer farketmez... Ama herkez bulabilir mi olduğumuz yeriii

hani buranın sayfaları çok oldu, açılmakta zorluk çekiyoruz sanki bazen
yeni olsa sayfalar taze olurdu, bizde bi tazelenirdik belkim yeni topik, yeni enerji

kızlar ben geldim
ama hemen cıkıcam bı yarım saat sonra temelli burda olurum
dua topıgındede bulundugum ıcın ordakı dualarımı yetıstırmem gerek onları tamamlayıp gelıyorum

yok cnm herşey baktrdık ama olmadı artık doktora bile gidesim yok cerrahpaşada baktırdım hormonlara herşeye eşimde aynı şkilde ama düzenli herşey bi sıkıntı yok (

zaman canım sadece zaman aklına getırmıyceksın aklından cıkarcaksın kendını baska seylere ver

hayalotum sen gelmissin ayrica yazmama gerek kalmadi..cünkü bende yeni girdim...

iyi aksamlar kizlar....:119::119::119::119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…