Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yani 5 gün sonra falan yapsam silikte olsa en azından görülür dimi benim adetlerim dzensiz diye aet biter bitmez başlaım yapmaya .. benim gibi başlarda tek çizgi çıkan varmı aranızda

ben bıkere yapmıstım testın ıcınde 5 tane vardı deneme amaclı 3 gün sonra yaptım tek cızgı cıktı adetımın tam ortasında yıne yaptım cıft cızgı cıktı kac kere ama hamıle kalmadım teste göre yapınca

aa noldu nedenkine

idrar yolu ıltabı oldum antıbıotık kullandım...sonra bıde temebeldık bu ayy

yaklasık 2 haftam var ama yolda yürürken gögüslerımın ucu acıo nasıl dıyım böle zıplıyarak gıdınce falan buaralar adetıme 1 hafta kala gögüslerım agrırdı ama sanırım erken adet olcam

anladım cnm ben 4 yıdlır korunmuyorum hamile kalamadım hiçbir sorunumzda yok ama zamanı değil demekki kürler deniyip duruyorum bu ay adaçayına ve bal tarçın çörekotu yiyorum bide ovulasyon testi aldım bu ay tam teşekkülü bi program yaptım kendime inşAllah bu sefer kader güler bizee

idrar yolu iltihabında antibiotik kullandınsa, bu ay çalıssanda olmazdı bence

insallah canım Rabbım bu aralar hepımızın göbisinde ıcı mınık tatlı bıseyle doldurur

canım öncelıkle aklınızdan cıkarmanız lazım hepımızın belkıde bu yüzden olmuyo bende cıkaramıyorum aklımdan onun stresınden olmuyor

ben adacayı yagını duydum bıde adetın 5. gününde (adetın 7 gün sürüosa bıttıkden bı kac gün sonra) yatmadan günlük pedıne damlat bıraz ve uyu yerınden kalkma ne var ne yok söküomus ben denemedım ıns bu ay denıycem ama cok olum duydum adacayı yagını

stres zaten her ay tavan yapıyo bizde
benden sonra evlenenlerin hep çocuğu oldu bide bana soruyolar siz hala niye düşünmüyosunuz??? diye bıktım yemin ederim aynı soruları duymaktann
adaçayı yağına gelince o çok yakıyomuş bildiğim kadarıyla benim cildimde çok hassas yan etkisi olur diye hiç denemedim şimdi acaba denesemmi diye düşünmüyo değilim ama adaçyıda içiyorum bilemedimki şimdi ben kafam karıştı bu arada sen ne kadardır deniyosun canım

hassasan deneme ama okadar cok yakmıosmus dedıler

bende yaklasık 1 sene 2 ay kadardır denıyorum canım

mılletın sorularını takma kafana zamanı gelınce ıns de gecıstır ben öyle yapıyorum

Son düzenleme:

scorpıonum önerdıgın sayfa ıcın cok tesekkürler dedıgın doktor o gün cvp verdı bana Allah Razı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…