- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.361
yani 5 gün sonra falan yapsam silikte olsa en azından görülür dimi benim adetlerim dzensiz diye aet biter bitmez başlaım yapmaya .. benim gibi başlarda tek çizgi çıkan varmı aranızda
aa noldu nedenkine
ben bıkere yapmıstım testın ıcınde 5 tane vardı deneme amaclı 3 gün sonra yaptım tek cızgı cıktı adetımın tam ortasında yıne yaptım cıft cızgı cıktı kac kere ama hamıle kalmadım teste göre yapınca
yap bence canım belki dün yoktu bısey belkı kalan spermeler ıslem görmez falan yap derım ben
memnunmusun testten peki bende adetımden sonra deneyeyım dıyorum ama bılmıyorum bıkere yaptım bısey olmadı hamıle kalmadım
hsbulduk medcezirimm napıyosun nasılsın bakimm
Daha bugün geldi test elime hemen yaptım ben debugün adetimin 12. günü... adetimin 9. günü yaptık, sonra bi de dün gece 2. 30 gibi.... Bundan sonra önceki aylarda olduğu gibi gün aşırı düşünüyoduk ama test pozitif çıkınca kafamız karıştı yaa:44:
umutcum ben karman çormanım yaa, senin kaçıncı günündü bugün bitanem
idrar yolu ıltabı oldum antıbıotık kullandım...sonra bıde temebeldık bu ayy
yaklasık 2 haftam var ama yolda yürürken gögüslerımın ucu acıo nasıl dıyım böle zıplıyarak gıdınce falan buaralar adetıme 1 hafta kala gögüslerım agrırdı ama sanırım erken adet olcam
anladım cnm ben 4 yıdlır korunmuyorum hamile kalamadım hiçbir sorunumzda yok ama zamanı değil demekki kürler deniyip duruyorum bu ay adaçayına ve bal tarçın çörekotu yiyorum bide ovulasyon testi aldımbu ay tam teşekkülü bi program yaptım kendime inşAllah bu sefer kader güler bizee
idrar yolu iltihabında antibiotik kullandınsa, bu ay çalıssanda olmazdı bence
Kzlar hangi siteden hangi marka ovulasyon testi aliyosunz bende almak istiyorum
Daha bugün geldi test elime hemen yaptım ben debugün adetimin 12. günü... adetimin 9. günü yaptık, sonra bi de dün gece 2. 30 gibi.... Bundan sonra önceki aylarda olduğu gibi gün aşırı düşünüyoduk ama test pozitif çıkınca kafamız karıştı yaa:44:
buseferde gün asırı denemeyın bakalım bı
Tesekkurler bebegimmm akrep misin sende:)
insallah canım Rabbım bu aralar hepımızın göbisinde ıcı mınık tatlı bıseyle doldurur
canım öncelıkle aklınızdan cıkarmanız lazım hepımızın belkıde bu yüzden olmuyo bende cıkaramıyorum aklımdan onun stresınden olmuyor
ben adacayı yagını duydum bıde adetın 5. gününde (adetın 7 gün sürüosa bıttıkden bı kac gün sonra) yatmadan günlük pedıne damlat bıraz ve uyu yerınden kalkma ne var ne yok söküomus ben denemedım ıns bu ay denıycem ama cok olum duydum adacayı yagını
stres zaten her ay tavan yapıyo bizde
benden sonra evlenenlerin hep çocuğu oldu bide bana soruyolar siz hala niye düşünmüyosunuz??? diye bıktım yemin ederim aynı soruları duymaktann
adaçayı yağına gelince o çok yakıyomuş bildiğim kadarıyla benim cildimde çok hassas yan etkisi olur diye hiç denemedim şimdi acaba denesemmi diye düşünmüyo değilim ama adaçyıda içiyorum bilemedimki şimdi ben kafam karıştıbu arada sen ne kadardır deniyosun canım
cnm zaten dün gece den bu güne içerde yaşama şansı var spoşların:)size uyuyorsa yarın sabah çalışın deimsabah daha iyi oluyomuş spoşlar..valla ben daha ovu test almadım ama hissediyorum çatladığını..bi gün önce yapmış olsak ta yine şansımı deniyorum
zaten bildiğim kadarıyla test pozitif olduktan sonra çatlıyomuiş yumurta..sen bi araştır derim..
pardon ya yanlış yere yazmışımm sanırım..medcezirim bu sanaydı anacımmm
buseferde gün asırı denemeyın bakalım bı
O zaman da spremlerin kalitesi düşüyormuş yaaa, ondan kafam karışık bebeğimmm
O zaman da spremlerin kalitesi düşüyormuş yaaa, ondan kafam karışık bebeğimmm
kızzzzz medddd benımde kafamı karıstırdın vallaaaa
cnm zaten dün gece den bu güne içerde yaşama şansı var spoşların:)size uyuyorsa yarın sabah çalışın deimsabah daha iyi oluyomuş spoşlar..valla ben daha ovu test almadım ama hissediyorum çatladığını..bi gün önce yapmış olsak ta yine şansımı deniyorum
zaten bildiğim kadarıyla test pozitif olduktan sonra çatlıyomuiş yumurta..sen bi araştır derim..
pardon ya yanlış yere yazmışımm sanırım..medcezirim bu sanaydı anacımmm
Ben anlamıştım zaten bitanemmmya bişey daha sorcamm, yumurta çatladıktan sonra olmuyo mu bu iş
nice yıllara sümeyye, yeni yasında dilerim bebeğin olur sağlıklan kucağına alırsın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?