Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ovulasyon testim pozitif çıktı, kara kara düşünüyorum canım... Dün gece ilişkimiz olmuştu acaba bugün de mi yapsak diyee kafam karıştıı:44:

yap bence canım belki dün yoktu bısey belkı kalan spermeler ıslem görmez falan yap derım ben

memnunmusun testten peki bende adetımden sonra deneyeyım dıyorum ama bılmıyorum bıkere yaptım bısey olmadı hamıle kalmadım

kızlar selam ben bişey anışcam başka konuyada yazdım cvpalamadım bu ovulasyon testi tk çizgi çıkı adetim biteli 2-3 gün oldu tek çizgi normal mi ??

kızlar selam ben bişey anışcam başka konuyada yazdım cvpalamadım bu ovulasyon testi tk çizgi çıkı adetim biteli 2-3 gün oldu tek çizgi normal mi ??

tek cızgı bıldıgım kadarıyla yumurtlama yok dıyo zaten adetten 2 3 gün sonra yumurtlama olmaz ortalarında yapılcak dıye bılıyorum ama belkı yanlısım vardır

yani 5 gün sonra falan yapsam silikte olsa en azından görülür dimi benim adetlerim dzensiz diye aet biter bitmez başlaım yapmaya .. benim gibi başlarda tek çizgi çıkan varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…