Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Kızlar yarın yine is gunü :) ben artık uyumaya çalışsam iyi olacak ilgilendiğiniz icin TSK ederim 😉bana müsaade ) iyi sohbetler size😉bu arada aseton44 seninle hem aynı sehirde oturuyoruz hemde aynı memleketliyiz sanırım takip ettigim kadarıyla 😀iyi geceler hepinize )

Valla olur canım, sınıfımda bir sürü minik vaaarrrr teyzesi onu da okutsun yollayın banaaa
Bu arada hayalota da yolladım, ipucu için teşekkürler

önemli değil tatlım.bugün kumandayı eline almış bana vermedi beyimiz..bi doğsun artık kumandayı o alacak çizgi film kanallarını izlemekten kafayı yiceksin diyorum :)) hayır ona özel bi tv alırım ondan izlesin olmaaazz diyor

kızlar bizim bebek hayalleri başka bahara kaldısonuclr ii cıkmadı eşimde sorun çıktı..once o tedavı olcaktaaaaa sonra gebelik için yöntemler denıycez dedı dr...sanırım cok uzun zaman bekliycem..

iyi geceler tatlım bız hep burdayız sende katılırsın artık aramıza
tatlı ruyalar

kızlar bizim bebek hayalleri başka bahara kaldısonuclr ii cıkmadı eşimde sorun çıktı..once o tedavı olcaktaaaaa sonra gebelik için yöntemler denıycez dedı dr...sanırım cok uzun zaman bekliycem..

hayırlısı olsun canım benım herseyde vardır bıhayır.hem ne umutsuz olanlar beklenmedık anda hamıle kalıyor boyle taıdıklarım cok.dua et ve tedavınızıde bırakmayın sakın

Nasıl yaaa sen de mi malatyalısınnnn, hemşeri miyiz yaniii

hayırlısı olsun canım benım herseyde vardır bıhayır.hem ne umutsuz olanlar beklenmedık anda hamıle kalıyor boyle taıdıklarım cok.dua et ve tedavınızıde bırakmayın sakın
ben olsam bırakmam da eşimde o isteği göremedim snki..bizde oyle şansa gebelık olayı da hayal...dölleyebilen sperm sayısı tamamen 0 hıc yokmus yani..

bitanem her şeyin hayırlısı, demek ki daha doğru zaman değilmiş bebeğin gelmesi için.. Hayırlısı olsun hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli yavruların olsun da....

ölemiii gebzedeyim ben

ben olsam bırakmam da eşimde o isteği göremedim snki..bizde oyle şansa gebelık olayı da hayal...dölleyebilen sperm sayısı tamamen 0 hıc yokmus yani..

Dölleyebilen sperm sayısı dediğin hareketli sperm sayısı mı anlayamadım bitanem

Gelecegim hergun) tabi bir ara smileyleride öğretin bana )
yarın öğretirim canım onuda

bak sana bı ornek verıyım bı tanıdıgım var 2.hamılelıgı ıstıyodu olmuyodu esının sperm sayısı 0a yakın amelıyat oldu duzelmedı adam .sonra tatıle cıktılar testten 1 hafta sonra ve ordan hamıle olarak dondu hersey allahtan canım ölüm yok sonucta ucunda rabbım beterınden korusun.hem derdı veren rabbım dermenınıda gonderırı sız tedavılere bı baslayın bak sonra nasıl gelıcek bebıslerın

kızlar eşim yattı bende yatmak zorundayım yoksa uyuyamam bıdaha hepinizi öpüyorummmiyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…