- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.521
Valla olur canım, sınıfımda bir sürü minik vaaarrrr teyzesi onu da okutsun yollayın banaaa
Bu arada hayalota da yolladım, ipucu için teşekkürler
ayyy ben seni burda bırakır da gidermiyim hiiçç, çalışma bile olsa gitmem ayoll
inşallah bıtanem amınnn
bu arada yapabılıyosun artık cevaplamayı
Kızlar yarın yine is gunü :) ben artık uyumaya çalışsam iyi olacakilgilendiğiniz icin TSK ederim bana müsaade ) iyi sohbetler sizebu arada aseton44 seninle hem aynı sehirde oturuyoruz hemde aynı memleketliyiz sanırım takip ettigim kadarıyla iyi geceler hepinize )
kızlar bizim bebek hayalleri başka bahara kaldısonuclr ii cıkmadı eşimde sorun çıktı..once o tedavı olcaktaaaaa sonra gebelik için yöntemler denıycez dedı dr...sanırım cok uzun zaman bekliycem..
Kızlar yarın yine is gunü :) ben artık uyumaya çalışsam iyi olacakilgilendiğiniz icin TSK ederim bana müsaade ) iyi sohbetler sizebu arada aseton44 seninle hem aynı sehirde oturuyoruz hemde aynı memleketliyiz sanırım takip ettigim kadarıyla iyi geceler hepinize )
iyi geceler tatlım bız hep burdayız sende katılırsın artık aramıza
tatlı ruyalar
ben olsam bırakmam da eşimde o isteği göremedim snki..bizde oyle şansa gebelık olayı da hayal...dölleyebilen sperm sayısı tamamen 0 hıc yokmus yani..hayırlısı olsun canım benım herseyde vardır bıhayır.hem ne umutsuz olanlar beklenmedık anda hamıle kalıyor boyle taıdıklarım cok.dua et ve tedavınızıde bırakmayın sakın
kızlar bizim bebek hayalleri başka bahara kaldısonuclr ii cıkmadı eşimde sorun çıktı..once o tedavı olcaktaaaaa sonra gebelik için yöntemler denıycez dedı dr...sanırım cok uzun zaman bekliycem..
Nasıl yaaa sen de mi malatyalısınnnn, hemşeri miyiz yaniii
Kızlar yarın yine is gunü :) ben artık uyumaya çalışsam iyi olacakilgilendiğiniz icin TSK ederim 😉bana müsaade ) iyi sohbetler size😉bu arada aseton44 seninle hem aynı sehirde oturuyoruz hemde aynı memleketliyiz sanırım takip ettigim kadarıyla 😀iyi geceler hepinize )
ben olsam bırakmam da eşimde o isteği göremedim snki..bizde oyle şansa gebelık olayı da hayal...dölleyebilen sperm sayısı tamamen 0 hıc yokmus yani..
Evet canım malatyalıyim ve izmitte oturuyorum)
yarın öğretirim canım onudaGelecegim hergun) tabi bir ara smileyleride öğretin bana )
ben olsam bırakmam da eşimde o isteği göremedim snki..bizde oyle şansa gebelık olayı da hayal...dölleyebilen sperm sayısı tamamen 0 hıc yokmus yani..
ölemiii gebzedeyim ben
Annaamm ne çok malatyalı oldu burdahayalim, medcezir, asetonn veee malatyanın güzel gelini hayalootttt
Bende hergun ise geliyorum oraya ;(( yollarda geçiyor ömrüm) bebis gelsede ara versem )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?