Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

A B C D die bişeyler yazıo cnm...

birazdan eşim uyuycak o zaman hepsını yazarım cnm...gorurse kızabılır:)

tamam o zaman yaz bi canim...ama cok kötü degil gibi geldi bende hic sperm yok gibi anladim allah göstermesin...

Galiba öyle canım.. Ya işin kötüsü bizim çalıştığımız il hastane imkanları açısından da kısıtlı morfoloji falan bakılmıyo çünkü o testi yaptıracak bi yer yok

meddcezirim morfoloji önemli ama yinede sizin sonuclariniza göre kötü bi morfolojinin cikmasi imkansiz gibi....

acaba bende hayalime iyi geceler desemmi demesemmi diye düsünüyorum cünkü tekrar gelebilir...

Son düzenleme:
meddcezirim morfoloji önemli ama yinede sizin sonuclariniza göre kötü bi morfolojinin cikmasi imkansiz gibi....

İnşallah canım yaa, çok aklımıza takılıyo ama testi yaptırmak için rapor alıp il dışına çıkmak gerekiyor.. Onu da eşim ve benim vicdanımız kabul etmiyo, bir haftalığına da olsa mini minilerimiz öğretmensiz kalsın istemiyoruz

cünkü bizde 1 bucuk yil önce yaptirmistik sizinkilere benzer sonuclar cikmisti morfolojiye bakilmamisti ondan sonra 3 defa hamilelik yasadim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…