- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.561
A B C D die bişeyler yazıo cnm...
birazdan eşim uyuycak o zaman hepsını yazarım cnm...gorurse kızabılır:)
Tmm tmm uyudum) elimde tlf bakmadan duramiyorumki ) bakmıyorum vallahi artık yarına kadar ))Allah rahatlık versin )
A B C D die bişeyler yazıo cnm...
birazdan eşim uyuycak o zaman hepsını yazarım cnm...gorurse kızabılır:)
Galiba öyle canım.. Ya işin kötüsü bizim çalıştığımız il hastane imkanları açısından da kısıtlı morfoloji falan bakılmıyo çünkü o testi yaptıracak bi yer yok
Tmm tmm uyudum) elimde tlf bakmadan duramiyorumki ) bakmıyorum vallahi artık yarına kadar ))Allah rahatlık versin )
aseton canim benim gece gece güldürdün beni rabbimde seni yavrunla güldürsün
sanda canım tatlı uykular
meddcezirim morfoloji önemli ama yinede sizin sonuclariniza göre kötü bi morfolojinin cikmasi imkansiz gibi....
sonunda hayalim yatmaya karar verdi ama yine gelebilir..burasi aliskanlik yapiyo cünkü
İnşallah canım yaa, çok aklımıza takılıyo ama testi yaptırmak için rapor alıp il dışına çıkmak gerekiyor.. Onu da eşim ve benim vicdanımız kabul etmiyo, bir haftalığına da olsa mini minilerimiz öğretmensiz kalsın istemiyoruz
ayneeenn:) zaten gitmeye niyeti yokta uyuması gerektiği için gitti :)
allah korusun cnmmm yok oyle degl allahıma bınlerce şükür..tamam o zaman yaz bi canim...ama cok kötü degil gibi geldi bende hic sperm yok gibi anladim allah göstermesin...
Looooooooooriiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm duyy sesimiziiiiiiiii, nerdesin yaaaaaaaaa:18:
ama halen online gözüküyogizli gizli izliyo bizi galiba
allah korusun cnmmm yok oyle degl allahıma bınlerce şükür..
Bence telefon elinde uyuyakaldıı
canim benim o zaman hic umutsuz olma cünkü spermler her zaman ayni olmuyo.doktorumuzda bize öyle demisti..stres bile ne kadar cok etkiliyo...
ama halen online gözüküyogizli gizli izliyo bizi galiba [/QUOT
:)) kız merak etme dedikodunu yapmıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?