- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.541
yarın öğretirim canım onuda
bak sana bı ornek verıyım bı tanıdıgım var 2.hamılelıgı ıstıyodu olmuyodu esının sperm sayısı 0a yakın amelıyat oldu duzelmedı adam .sonra tatıle cıktılar testten 1 hafta sonra ve ordan hamıle olarak dondu hersey allahtan canım ölüm yok sonucta ucunda rabbım beterınden korusun.hem derdı veren rabbım dermenınıda gonderırı sız tedavılere bı baslayın bak sonra nasıl gelıcek bebıslerın
kızlar eşim yattı bende yatmak zorundayım yoksa uyuyamam bıdaha hepinizi öpüyorummmiyi geceler
gebzede nerde calışıyosun
Hakkaten öyle oldu galibaaa
Sekerpinarda bir bankanın genelmudurlugunde canım ama isten cok yolda yoruluyorum vallahi ;((
öle tabi yol yorar.eltimde kartepe de oturuyor 2 haftada bir gidiyoruz inan cekilmiyor.
ya bende tam anlayamadım aslında...sayıda az zaten 20 mlyon cktı %55 hareketli ama dölleyebılcek gclu sperm sayısı 0...byle anlattı dktor..Dölleyebilen sperm sayısı dediğin hareketli sperm sayısı mı anlayamadım bitanem
ya bende tam anlayamadım aslında...sayıda az zaten 20 mlyon cktı %55 hareketli ama dölleyebılcek gclu sperm sayısı 0...byle anlattı dktor..
Canım sanırım morfolojilerinden bahsetmiş dr
ya bende tam anlayamadım aslında...sayıda az zaten 20 mlyon cktı %55 hareketli ama dölleyebılcek gclu sperm sayısı 0...byle anlattı dktor..
hayalotum ne calismasiben ve calismak hic isim olmaz
tv izledim biraz.....:98::98::98::98::98::98:
loori hic gelmedi bugün alalala:44::44::44::44::44:bugün hepmi calisti acaba
Ya tamam bebek işi yeniyıla ama sen yine de çalış canım aaaaaa olurmu çalışmadannn
Testte dölleyebilen sperm sayısı diye bir şey mi yazıyo ki canım
ileri hizliyi kasdetti galiba....aslinda bütün test sonuclari bi yazsa daha iyi anlariz.....ama banada dedigine göre cok kötü gelmedi...:44::44:
A B C D die bişeyler yazıo cnm...Testte dölleyebilen sperm sayısı diye bir şey mi yazıyo ki canım
birazdan eşim uyuycak o zaman hepsını yazarım cnm...gorurse kızabılır:)ileri hizliyi kasdetti galiba....aslinda bütün test sonuclari bi yazsa daha iyi anlariz.....ama banada dedigine göre cok kötü gelmedi...:44::44:
hayalim4141 sende iyi geceler deyip deyip duruyon bi uyuyamadın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?