Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bende anlamıyorum cnm ( bende daha kötü sonuclara iyi dediklerini okudum ;( doktora goremi değişiyor ne

tatlim sen hic kafani takma gercekten sonucunuz kötü degil....bence doktordan doktora degisiyo..bazi doktorlar cok ama cok iyi sonuc cikmasini bekliyo galiba..ama öyle bisey olmasi cok nadir.....cogunlugumuzun sonucu öyle....bide sizin ileri hizlinizda var daha ne olsun...sende kaan aydosa bi göndersene sonucunu o ne diyecek bakalim...

Son düzenleme:

hos geldin meddcezirim...hadi size kolay gelsindesene erken ayrilacan aramizdan

insaallah bu ay olacak...

Katılıyorum bitanemm, bu arada kaan aydos bütün sorulara cevap veriyo.. Benim bu 2. yazışım, akşam yazıyorum sabah bi bakıorum cevaplaımış

Hoşbuldum bitanemm, evet erken ayrılcam bugün ama berbat yorgunum,okuldan geldin yorgun argın temizlik yaptım camları bile sildim iyi miii

olsun yorulmak yok

bu günler senin icin önemli

meddcezirim calismadan sonra hemen kalkma yatabildigin kadar yat

meddcezirim istersen simdi netten cikta isinma hareketlerine basla:

Son düzenleme:
olsun yorulmak yok

bu günler senin icin önemli

meddcezirim calismadan sonra hemen kalkma yatabildigin kadar yat

meddcezirim istersen simdi netten cikta isinma hareketlerine basla:52:

Yok bitanemm kalkar mıyım hiiçç, valla biz bu işe başladığımızdan beri ben en az 1 saatde olsa yatıyorumm... Hatta çoğu zaman belimin altında yastıkla uyuyorum, sabah alıyorum abdestimi.. İçim rahat etmiyo öyle uyumaktan ama bebek için her şeyy

olsun meddcezirim bu yolda hersey mübah sayilir....

dememe gerek yok valla herseyin iyisini biliyosun

ben topige göz kulak olurum zaten kizlarin hepsi calismada sende cikarsin biraz sonra ben topige bekcilik ederim....

iki ay topik bana emanet..siz calisin bol bol

Son düzenleme:

Sağol canımın içiiiii
Bu arada eşin ve sen iyisiniz di mii, geçti mi rahatsızlığınız

benimde calışma günlerim gecti :) yasakhayale eslik ederim ben burda :)sen git git biran önce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…