- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.721
Bende anlamıyorum cnm( bende daha kötü sonuclara iyi dediklerini okudum ;( doktora goremi değişiyor ne
İyi akşamlar yasakhayalimmm
Bebeğimmmmm çalışma bugün olcak inşşşYa bi gün önce zaten sabaha karşı olmuştu o yüzden bugüne erteledik bitanem.. Bugün de testim pozitiff, ayyy inşallahh tuttururuzz dua edin nolurrrr
Dedim sana ben :)) 2 gün üst üste koyü oluyor ikinci gün yumurtlama gunün diye demi)
tatlim sen hic kafani takma gercekten sonucunuz kötü degil....bence doktordan doktora degisiyo..bazi doktorlar cok ama cok iyi sonuc cikmasini bekliyo galiba..ama öyle bisey olmasi cok nadir.....cogunlugumuzun sonucu öyle....bide sizin ileri hizlinizda var daha ne olsun...sende kaan aydosa bi göndersene sonucunu o ne diyecek bakalim...
hos geldin meddcezirim...hadi size kolay gelsin desene erken ayrilacan aramizdan
insaallah bu ay olacak...
Hoşbuldum bitanemm, evet erken ayrılcam bugünama berbat yorgunum,okuldan geldin yorgun argın temizlik yaptım camları bile sildim iyi miii
Katılıyorum bitanemm, bu arada kaan aydos bütün sorulara cevap veriyo.. Benim bu 2. yazışım, akşam yazıyorum sabah bi bakıorum cevaplaımış
olsun yorulmak yok
bu günler senin icin önemli
meddcezirim calismadan sonra hemen kalkma yatabildigin kadar yat
meddcezirim istersen simdi netten cikta isinma hareketlerine basla:52:
Katılıyorum bitanemm, bu arada kaan aydos bütün sorulara cevap veriyo.. Benim bu 2. yazışım, akşam yazıyorum sabah bi bakıorum cevaplaımış
Scorpionsum da hayalotum gibi malatyalıya gelin olmuş öyle miii
Yok bitanemm kalkar mıyım hiiçç, valla biz bu işe başladığımızdan beri ben en az 1 saatde olsa yatıyorumm... Hatta çoğu zaman belimin altında yastıkla uyuyorum, sabah alıyorum abdestimi.. İçim rahat etmiyo öyle uyumaktan ama bebek için her şeyy
birde ona göndereyim bakalım :)
olsun meddcezirim bu yolda hersey mübah sayilir....
dememe gerek yok valla herseyin iyisini biliyosun
ben topige göz kulak olurum zaten kizlarin hepsi calismada sende cikarsin biraz sonra ben topige bekcilik ederim....
iki ay topik bana emenet..siz calisin bol bol
benimde calışma günlerim gecti :) yasakhayale eslik ederim ben burda :)sen git git biran önce :)olsun meddcezirim bu yolda hersey mübah sayilir....
dememe gerek yok valla herseyin iyisini biliyosun
ben topige göz kulak olurum zaten kizlarin hepsi calismada sende cikarsin biraz sonra ben topige bekcilik ederim....
iki ay topik bana emenet..siz calisin bol bol
Sağol canımın içiiiii
Bu arada eşin ve sen iyisiniz di mii, geçti mi rahatsızlığınız
bende smiley yapmak istiyorum ama :)
meddcezirim istersen simdi netten cikta isinma hareketlerine basla:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?