Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kötü değil cnm ileri hızlı hareket var sonucta o onemli cokta takma kafana umut var

hnk cım hoşgeldin bıtanemöncelikle geçmiş olsun bıtanem teyzoş nasıl yaramazlıga baslımıs maşallah
şimdi ben sana geçmişi yazımda sen okuyabılcenmı acep en iyisi özeldden yazımda garanti olsun

ben geldim kızlarrr bu akşam biraz geç gelebılrım banyoyu tadilata sokuyoruz usta gelıcek aksam fiyat cıkaracak bakalım anlaşabılcezmi:44:
şu eve geldim gelelı tadılatlar bıtmıyor ev satın alsaydık daha ucuza cıkıcaktık ama ah işte benim yarım akıllı kocam dınlemıyoki beni
şimdi hayalot toz toprak içinde kalsın yine ya offff offff

Kuru soğanı soyun,
soğanın üstünü daire şeklinde kesin ve bir kaç santim oyun,
üstünü oyduğunuz soğanın çukuruna bir kaşık şeker atıp 1 gün bekleyin.

Bekledikten sonra soğanın içinin sulandığını göreceksiniz.
Kaşıkla suyunu için.
Hastalığınızın geçtiğini göreceksiniz.(grip algınlığı ve öksürük)

Doktor sitesinden gelen cvp :

Eşinizin sperm sayısı hafif düşük,ama asıl hareketi çok az.Büyük ihtimalle varikoseli olabilir.Bir üroloji uzmanına başvursun.

hayalcim eşin bir üroloğa gitsin cnm ya varikosel tedavi edilmesi gereken bişey..hem kesin teşhisi doktor koyar..kime göndermiştin soruyu Kaan Aydosa mı yolladın sende.

kızlarrr ben geldimm doktora gittik bugün eşimle..nurtopu gibi15 mmlik bir yumurtam var2-3 güne çatlayacak sanırım.pazardan itibaren gün aşırı çalışma verdi..ee zaten biz de çalışıyoz öylee.şu an için herşey yolunda..eşimin spermiyogramını da değerlendirdi..tüp yada aşılama gerektirecek bi durum yokmuş çok şükürvalla içim çook rahatladı..eğer bu ayda olmazsa reglin 3. günü bazı tahliller yaptırıcam..hormon yumurta yaşı falan gibi..sonrası Allah kerimm

yaa doktorum harika bir kadın..şiddetle tavsiye ederim istanbuldaki arkadaşlara..medical fatih Esra Çebi..çok şeker yaa güle eğlene geçiyo görüşmemiz..muayene de de çok kibar.doktor arayan arkadaşlara tavsiyemdirr

hoşgeldin cnm..sen gelmesen de biz arada sana gelişmeleri yazarızz..oğluşunla ilgilen sen..oyy ne tatlı bişeydir o şimdiii.teyzesi yesin onuu
sen tedavini yaptır cnm nasılsa bebiş olur..hamilelikte problem çıkarmasın sana

umudum üzülme ne olur yaa..belki de kimyasal gebelik dedikleri bişeydi seninkide..oldu ama gelişemedi yada döllenip rahime tutunamayabiliyor..Rabbim sana da nasibedecek birgün buna inan..sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin hepimize.herşeyin hayırlısı canım benim üzülme ne olurr:26:

yarın soralım arkadaşlara bakalım nerdenmiş nasılmış bide ben göndereyim:)

yaseminciğm doktorsitesine üye olup oradan kaan aydosa yazarsan test sonucunu ertesi güne cevaplıyor..erkek infertilitesi konusunda çok iyi bir uzman..sanırım ankarada..özellikle sperm sayısı sürekli değişkenmiş.o yüzden 3 ayda bir yapılabilir dedi doktorum da bugün..stres vs sayıda düşüklük yapabiliyormuş mesela

bendee yrin o kaan beye esiimn sonucunu gondereecmm yarin test yapacak///bu ay ins hepimiz hamile kalirizzzzzz

valla kızlar benim eşimde de normal morfoloji %11 çıktı ama ilk aşamada önemli değil dedi doktorum..sonuçta 1 cc deki 20 m,lyonun %11 i sağlıklı..buna da şüküree zaten bu morfoloji değeri değişmiyomuş anladığım öyle yeme içmeyle falanda.
konsantrasyon 18.2 milyon çıktı..sınıra yakın önemli değil..sperm sayısı her ay dalgalanmalar gösterir dedi..bu sayı inedebilir çıkadabilir dedi takmayın kafaya
hızlı%14
yavaş%30
yerinde %34
hareketsiz%22
bu sonuçları normal buldu yani..ben endişelenmiştim ama içim rahat şimdi çok şükürr

Dr dediyse doğru demiştir )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…