- 18 Temmuz 2012
- 1.949
- 5
- 88
- 33
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.681
kötü değil cnm ileri hızlı hareket var sonucta o onemli cokta takma kafana umut varKızlar bizde gecen hafta esime test yaptırdık bizim sonuclarımızda kötü sanırım doktor hareket azalmasi var dedi sadece sizde yorum yaparmisiniz?
A%10(hızlı ileri)
B%10(yavaş ileri)
C%15(zayıf hareketli)
D%20(kimildanma hareketi )
E%45(hareketsiz )
Morfolojisi %86 normal
Sperm sayısı 20 milyon 800 bin
kızlar merhaba nasılsınız.. ayy vallahi artık utanıyorum ben geldim demeye... yaa bnm oglan costu bilgissyarı onunde acamıorum migo çaaa migo çaa diye bagrınıp duruyor.. bu arada migo bingo adında bir şarkı çaaa da çal demek oluyor:) bende bilgisayara bu kdr düşkün olmasını vakit gecirmesini istemediiimden önünde açmamaya gayret ediorum. bu arada benim dişlerimde problem oldu tedaviye basladık o yuzden gecen ay ve bu ay tekrar korunma moduna gectik:) sizler nasılsınız. var mı yeni gelişmeler.. takdir edersinizki tabiiki ben yine geçmişi okuyamırum:))
kötü değil cnm ileri hızlı hareket var sonucta o onemli cokta takma kafana umut var
bu ayda olmadıı umudumuz aralık kısmetsee hayırlaa inşallahhh...
Doktor sitesinden gelen cvp :
Eşinizin sperm sayısı hafif düşük,ama asıl hareketi çok az.Büyük ihtimalle varikoseli olabilir.Bir üroloji uzmanına başvursun.
kızlar merhaba nasılsınız.. ayy vallahi artık utanıyorum ben geldim demeye... yaa bnm oglan costu bilgissyarı onunde acamıorum migo çaaa migo çaa diye bagrınıp duruyor.. bu arada migo bingo adında bir şarkı çaaa da çal demek oluyor:) bende bilgisayara bu kdr düşkün olmasını vakit gecirmesini istemediiimden önünde açmamaya gayret ediorum. bu arada benim dişlerimde problem oldu tedaviye basladık o yuzden gecen ay ve bu ay tekrar korunma moduna gectik:) sizler nasılsınız. var mı yeni gelişmeler.. takdir edersinizki tabiiki ben yine geçmişi okuyamırum:))
umudum üzülme ne olur yaa..belki de kimyasal gebelik dedikleri bişeydi seninkide..oldu ama gelişemedi yada döllenip rahime tutunamayabiliyor..Rabbim sana da nasibedecek birgün buna inan..sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin hepimize.herşeyin hayırlısı canım benim üzülme ne olurr:26:ölede, çok farklı seyler yasıyorum .. benim adetim gecikiyodu.. ve ben hissediyodum vardı...ama yine birsey bana engel oldu ve ben esimi çağırıyodum bizim evdeymişim, esimi çağırıp o gelicek die beklerken arkamı dönüp bakıyom içeri doğru, beni adam gibi birsey elini uzatıyodru bana dokuncak gibi yaptı rüyamda korktum ben... adetim gecikmeye basyaınca gördüm ben o rüyayıcünkü adet olucak gibi değildimm, göğüslerim her ay acır dokunamam bile, halen daha öle acıması yok, sadece büyümüsler gibi, ama bu ay çok farklıydı çokk , dualarımla inanıyodum vardı içimde küçücük birsey ama
yarın soralım arkadaşlara bakalım nerdenmiş nasılmış bide ben göndereyim:)
hayirlisi tatlimm igne tedavisi oldun mu sennnn?
hayalcim eşin bir üroloğa gitsin cnm ya varikosel tedavi edilmesi gereken bişey..hem kesin teşhisi doktor koyar..kime göndermiştin soruyu Kaan Aydosa mı yolladın sende.
bendee yrin o kaan beye esiimn sonucunu gondereecmm yarin test yapacak///bu ay ins hepimiz hamile kalirizzzzzz
direk morfoloji yazilmamis ama hani bas kuyruk boyun varya onlar problemli spermler oluyo..bazen morfoloji yaziliyo bazen öyle belirtiliyo....anladigim kadariyla normal yapili sperm yüzde 10 diye sayim yapilmis...ama yinede hicte vah tüh denilecek bi sonuc degil..yeterki yeterli sperm bulunsun...öyle seyler okuyoruzki rabbim kimseye vermesin bi tanecik bile sperm bulunamiyo...
hayırlı sonuçlar inşallah cnm..zaten nasılsa kendi kdoğumcun da görüp yorumlayacak..ama insan hemen bi cevap arıyo iştebendee yrin o kaan beye esiimn sonucunu gondereecmm yarin test yapacak///bu ay ins hepimiz hamile kalirizzzzzz
valla kızlar benim eşimde de normal morfoloji %11 çıktı ama ilk aşamada önemli değil dedi doktorum..sonuçta 1 cc deki 20 m,lyonun %11 i sağlıklı..buna da şüküree zaten bu morfoloji değeri değişmiyomuş anladığım öyle yeme içmeyle falanda.
konsantrasyon 18.2 milyon çıktı..sınıra yakın önemli değil..sperm sayısı her ay dalgalanmalar gösterir dedi..bu sayı inedebilir çıkadabilir dedi takmayın kafaya
hızlı%14
yavaş%30
yerinde %34
hareketsiz%22
bu sonuçları normal buldu yani..ben endişelenmiştim ama içim rahat şimdi çok şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?