Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

evetttttttttt sen sekerimmm

yok cnmm zaten doktorum da güldü daha 3 ay olmuş dur zaman var dedi..ama yaş 33e evlilikte 6 yıladayanınca insan artık bekliyo yanii..şuan herşey yolundaymış ama kısmet tabi..eğer bi 3-5 ay daha olmazsa rahimfilmi vs çeker tüplere bakarız dedi

Doktor sitesinden gelen cvp :

Eşinizin sperm sayısı hafif düşük,ama asıl hareketi çok az.Büyük ihtimalle varikoseli olabilir.Bir üroloji uzmanına başvursun.

alaalala sizin sonuca öylemi dediler...:44::44::44::44::44:

bu doktorlarida anlayamiyorum sizinkinden daha kötüsüne fena degil normal yolla olur diyolar

iki gün önce birisi daha yazmis onlarki sizinkinden cok kötüydü hic normal sperm yoktu doktor telaslanacak bisey yok demis...kiz bi hafta önce hamile oldugunu ögrenmis..

Bende anlamıyorum cnm ( bende daha kötü sonuclara iyi dediklerini okudum ;( doktora goremi değişiyor ne

İyi akşamlar yasakhayalimmm

iyiyim canım sennn..çalışmayı ne yaptınız son kararın ne oldu dün mü bugünmü

Bebeğimmmmm çalışma bugün olcak inşşş Ya bi gün önce zaten sabaha karşı olmuştu o yüzden bugüne erteledik bitanem.. Bugün de testim pozitiff, ayyy inşallahh tuttururuzz dua edin nolurrrr

Dedim sana ben :)) 2 gün üst üste koyü oluyor ikinci gün yumurtlama gunün diye demi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…