- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.801
kolay gelsin cnmmm
ee bende pazardan itibaren yoğun çalışmalardayımm.nurtopu gibi 15 mm yumurtam varmışşşş
evet ya mısafırım geldı ama sende hem 1 den sonra cıkıyodunhayalotum sende cok gec geldin bugün yaw...
gec geliyorsun hayatım ama yarın gece ben gec saatlere kadar burdayımertesi gün iş yok kocişimde işte oluyor:44::44::44:
rabbim yumurtacigini sana bebek olarak bagislasin
aaa bıtanemde burdaymıs sonuclar guzel cıkmıs canım hayırlısı olsun cok sevındım adına
dünkü gibi yapmayacağım bu sefer gittimmmmm iyi geceler iyi çalışmalar hanımlar
aman canım sen calısmalara gıtben daha buradayım tatlımmm girip çıkıyom ama idare et artık bi duramadım yerimde bugün
ee bende pazardan itibaren yoğun çalışmalardayımm.nurtopu gibi 15 mm yumurtam varmışşşş
yok yaw ne yatmasi sabah 8 de kalktim
tamam biraz daha duracam kizma alalllaal:18::18::18::18:
rabbim yumurtacigini sana bebek olarak bagislasin
evet ya mısafırım geldı ama sende hem 1 den sonra cıkıyodungıt yat tamam ızın verdım çaılşman varsa tutmayayım
vallamı yuppikaçakhayalım sende bu geceden çalış bak yarın kaytarmak yok
çatlatma iğnesi yapıldıkdan 11 gün sonra adet oldum sanırımm hamile kalamamının simgesimi bu sizce normalmi yoksa
bizde bugun yok yarin esi test yapacakssupermenleri nasilmis bakalimmmmmmm
amin kuzummmmmmdoktorum çok iyi buldu yumoşumu ve rahim içi durumumu ama tabi herşey kıssmetttt:26:
birzdan gelirimmm evimin erkegiii geldiiii
inşallah bıtanem rabbım gonlundekını hayırlısıyla nasıp eder ınsallahevet cnm yaa şimdi elimde nurtopu gibi bi yumoş var..ultrasona bakıp dua ediyorum Allahım bu ay bize bu ultrasonlarda bebişlerimizi göstersin inşallahhhh
ben neye calisacamki?:44::44::44::44::44:
CALISMAM YOKTAYATSAMMI DIYE DÜSÜNDÜM BI AN....
canım bende tam bılmıyorum ama çatlatma ıgnesınden sonra adet olursan hamıle degılsındır dıye duymustum bununla ılgılı topıklere baksana bı bıtanem
hayırlısı olsun hakkında ama bende tam bılmıyorum bı arastır ıyıce
çatlatma iğnesi yapıldıkdan 11 gün sonra adet oldum sanırımm hamile kalamamının simgesimi bu sizce normalmi yoksa
inşallah bıtanem rabbım gonlundekını hayırlısıyla nasıp eder ınsallah
sakın ha ben cıkmadan sana cıkmak yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?