Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayalotum sende cok gec geldin bugün yaw...
evet ya mısafırım geldı ama sende hem 1 den sonra cıkıyodun gıt yat tamam ızın verdım çaılşman varsa tutmayayım
gec geliyorsun hayatım ama yarın gece ben gec saatlere kadar burdayım ertesi gün iş yokkocişimde işte oluyor:44::44::44:

vallamı yuppi kaçakhayalım sende bu geceden çalış bak yarın kaytarmak yok

ben daha buradayım tatlımmm girip çıkıyom ama idare et artık bi duramadım yerimde bugün
aman canım sen calısmalara gıt ben beklerım senı
ee bende pazardan itibaren yoğun çalışmalardayımm.nurtopu gibi 15 mm yumurtam varmışşşş

yok yaw ne yatmasi sabah 8 de kalktim

tamam biraz daha duracam kizma alalllaal:18::18::18::18
:

aferem işte kaçakhayalim gördünüzmü

ben neye calisacamki?:44::44::44::44::44:

CALISMAM YOKTA YATSAMMI DIYE DÜSÜNDÜM BI AN....

çatlatma iğnesi yapıldıkdan 11 gün sonra adet oldum sanırımm hamile kalamamının simgesimi bu sizce normalmi yoksa

canım bende tam bılmıyorum ama çatlatma ıgnesınden sonra adet olursan hamıle degılsındır dıye duymustum bununla ılgılı topıklere baksana bı bıtanem
hayırlısı olsun hakkında ama bende tam bılmıyorum bı arastır ıyıce

bizde bugun yok yarin esi test yapacak ssupermenleri nasilmis bakalimmmmmmm

kaçgün perhizle yaptırıyo cnm..bize laboratuar 3-7 gün arası dedi..eşim 4. gün yaptırdı ama doktorum 3. gün yapılması daha uygun dedi..bi daha gerekirseeee kiii gerekmeyecek inşallah 3 günlük çalışma molasıyla gidecek

evet cnm yaa şimdi elimde nurtopu gibi bi yumoş var..ultrasona bakıp dua ediyorum Allahım bu ay bize bu ultrasonlarda bebişlerimizi göstersin inşallahhhh
inşallah bıtanem rabbım gonlundekını hayırlısıyla nasıp eder ınsallah
ben neye calisacamki?:44::44::44::44::44:

CALISMAM YOKTA YATSAMMI DIYE DÜSÜNDÜM BI AN....

sakın ha ben cıkmadan sana cıkmak yokkk

tşk ederim normalde doktor adet gününe kadar birliktelik verdi 1 gün ara ile ama aksam ağrısız bir sekilde adet olmuşum stresdenmi yoksa normalmi sayfayada bulamadım

kızlar belim çok ağrıyo 3 gundur ya sanırım rahatsızlıgım ilerliyo bıran once hamıle kalsamda ılaçlarıma baslasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…