Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

tşk ederim normalde doktor adet gününe kadar birliktelik verdi 1 gün ara ile ama aksam ağrısız bir sekilde adet olmuşum stresdenmi yoksa normalmi sayfayada bulamadım

süreklimi geldi canım yoksa hafıf bır kan gelıpte kesıldımı.bu arada bak arama butonu var yuarıda oraya yaz çatlatma iğnesi diye topikler açılır bi bakım senın yerıne bulamassa eğer

MAVI37 canim her zamanki adetin gibimiydi?:44::44::44::44:YOKSA FAKLILIK VARMIYDI?

Son düzenleme:
hayalotum sen ne zaman yatacan

hergün erken yatardinda ondan sordum baska bi niyetim yok......
bende bırazdan yatarım canım ufak çaplı bi işim varuykun geldiyse sen yat bıtanem saka yapıyorum
kistler bel agrisi yapiyomuki?:44::44::44:

yok canım benım ayrı bı hastalıgım var benımle kalıcı bırakmaya nıyetı yok
ama bebek düşndüğüm için bırakmak zorunda kaldım tedavımı

1 saat önce oldu bende o yüzden sizlerden bilgi edinmek istedimmm inş dediğiniz gibidir

canım bak netten yaz çatlama ığnesınden kaç gun sonra adet olunur dıye kadınlar kuübü cıkıyo gır ama herkes senın gıbı olmus bıtanem korkma normalmış
hamıle degılsın sanırım ama saglam yumurtladıgının gostergesıymıs

Son düzenleme:

anladim hayalotum....

ne senindemi isin var....demek bu gün cogu evde yagli güres var...

kuzucuklarımmmm size doyum olmazzzama kocişim sabah işe gidecek..bana yine sabah erkenkalkış var anlayacağınız..yarın görüşürüz canlarımmmm..pc yi kapatayım da yatakta fırsat olursa cepten gelicemmm

iyi geceleriyi yagli güreslerve kacakhayaliniz kacar

Son düzenleme:
kızlar ben geri geldi çalışma falanda olmadıüstüne birde tartıştık anne babası yuzunden
bende annen ust katta cık gıt dedım cok sınırlendım oda arabanın anahtarını almıs 6senedır ılk defa evı terkettı bende ilk defa evden kovdum
birikim birikim bıyerde patladım artık sabrımı tukettı ya
ya evlendıgım berı bıtmedı su anası babasının tantanası ben anlamadımkı ne kotu gelınmısım ya
keşke şimdi burda olsaydınız çok ihtiyacım var offf offff

Canım benim ya beni arasaydın gelirdim buraya hemen yanliZdim zaten uykuda sana feda olsun simdi nasılsın canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…