- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.821
kızlar belim çok ağrıyo 3 gundur ya sanırım rahatsızlıgım ilerliyo bıran once hamıle kalsamda ılaçlarıma baslasam
tşk ederim normalde doktor adet gününe kadar birliktelik verdi 1 gün ara ile ama aksam ağrısız bir sekilde adet olmuşum stresdenmi yoksa normalmi sayfayada bulamadım
scorpionsum hersey yaradanin elinde insaallah bu ay emekleriniz bosa cikmaz.....
merhabaa hoşgeldin..hiçbirfikrim yok ama tam regl gibimi belki yerleşme kanaması falandır..doktorunla görüşseydin cnm yaa
tevekkül ettik bekliyoruz canım.biz elimizden geleni yapalım..rabbim verecek mükafatını inşallahh
bende bırazdan yatarım canım ufak çaplı bi işim varhayalotum sen ne zaman yatacan
hergün erken yatardinda ondan sordum baska bi niyetim yok......
kistler bel agrisi yapiyomuki?:44::44::44:
süreklimi geldi canım yoksa hafıf bır kan gelıpte kesıldımı.bu arada bak arama butonu var yuarıda oraya yaz çatlatma iğnesi diye topikler açılır bi bakım senın yerıne bulamassa eğer
1 saat önce oldu bende o yüzden sizlerden bilgi edinmek istedimmm inş dediğiniz gibidir
bende bırazdan yatarım canım ufak çaplı bi işim varuykun geldiyse sen yat bıtanem saka yapıyorum
yok canım benım ayrı bı hastalıgım var benımle kalıcı bırakmaya nıyetı yok
ama bebek düşndüğüm için bırakmak zorunda kaldım tedavımı
anladim hayalotum....
ne senindemi isin var....demek bu gün cogu evde yagli güres var...
kuzucuklarımmmm size doyum olmazzzama kocişim sabah işe gidecek..bana yine sabah erkenkalkış var anlayacağınız..yarın görüşürüz canlarımmmm..pc yi kapatayım da yatakta fırsat olursa cepten gelicemmm
iyi geceleriyi yagli güresler ve kacakhayaliniz kacar
MAVI37 canim her zamanki adetin gibimiydi?:44::44::44::44:YOKSA FAKLILIK VARMIYDI?
kızlar ben geri geldi çalışma falanda olmadıüstüne birde tartıştık anne babası yuzunden
bende annen ust katta cık gıt dedım cok sınırlendım oda arabanın anahtarını almıs 6senedır ılk defa evı terkettı bende ilk defa evden kovdum
birikim birikim bıyerde patladım artık sabrımı tukettı ya
ya evlendıgım berı bıtmedı su anası babasının tantanası ben anlamadımkı ne kotu gelınmısım ya
keşke şimdi burda olsaydınız çok ihtiyacım var offf offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?