Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

off canım yaa böyle birarada oturmak ta problemleri arttırıyo sanırım..işte iki ev ötede olsun der annem hep..senle alakası yoktur tatlım eminim..ama bazı erkek aileleri gerçekten kötü niyetli oluyo..bunu çevreden de görüyorum..
canım benim yine de kimse için eşinle birbirinizi kırmayın milletin keyfi yerinde bak sen ne hale geliyorsun..gece gelmiştir eşin inşallah..belki tartışma büyümesin diye çıkmıştır evden canım yaa..bizi haberdar et neolur..bak çok meraklandım şimdi..keşke dün akşam biraz daha kalsaymışım

canım kimse için birbirinzi kırıp oları sevindirmeyin bencekayınvalide dünya iyiside olsa gelinini svmez, bu değişmez kural onarı kafana takıpta güzel günlerini mahvetme bence. BU arada ben yeni üye sayılırım,ilk defa yazıyorum, dün çok ağladım adet olunca,kasımda hamile olmak başadır topiği içimin acısını azalttı biraz. umut dolu geldi, gezinirkende size denk geldim , ataış gibi oldu kusura bakmayın:)

merhaba cnm..hoşgeldin..gel aramıza katıl..biz ekimde umutluyduk ama olmayınca kopmadık buradan devam ediyoruz..bizim gelecek her aydan umudumuz var inşallah

yaa valla benim kayınvaldem dünya tatlısı..arkadaşız biz ya.ama 16 yıldır tanıyoruz birbirimizi..ondanmıdır bilmem..çok uzun yıllar sevgiliydik eşimle..kendisi de tek çocuk..onlar beni kızları yerinde koydu çok şükürrr..ama tabi bakış açısı güzel olmalı iki tarafın da..kayınvaldeler geline el kızı gibi davranırsa gelin de mecburen kayınvaldeye el kadını gözüyle bakacak..bence iş kayınvaldelerde bitiyo..

çok haklısın, benim kayınvalidem de çok iyi ama bilmiyorum ya tamamen güvenemiyorum, ne de olsa el kızyım diyorum. çok şükür bi zararlarını görmedim. ama tedbirli olmak lazım.

çok haklısın, benim kayınvalidem de çok iyi ama bilmiyorum ya tamamen güvenemiyorum, ne de olsa el kızyım diyorum. çok şükür bi zararlarını görmedim. ama tedbirli olmak lazım.

tabi cnm saygıda kusur etmemek lazım..sonuçta aile terbiyemiz var hepimizin..bi de genç değiller yaşları ilerliyo menepoz falan..ufaktefek şeylere de takılmamak gerek..
sizin bu 2. deneme ayınız mı?folik asit falan kullanıyormusun..

yok canım keşke iki olsa, bir yıl olacak nerdeyse, folik asit verdi ama düşünsene 11 ay kullansam ne olurdum şimdiden şişko oldum zaten çocuk olmadan hamile gibi oldum stresten. düzenl kullandım ilk başlarda sonra ara ara motive oldukça başlıyorum:)

ama cnm sen kullan yine de yaa..bana da 1-2 kilo aldırdı ama abur cubur yedim ondan sanırım..bebiş için çook gerekli folik..peki doktorun ne diyo herhangi bir problem varmıymış eşinde yada sende..

canım geçen şubatta gittim, smear yaptı, ultrasound yaptı, olmazsa kasımda gel dedi,eşime filan baktırmadık daha. canım bilmiyorum sen kaç aydır kullaıyorsun ama inan çk zor sürekli dikkat etmek yılmadan almak, bazen sinirlenip vaz geçiyorum. milletin yanlışlıkla oluyo diyorum. kendim de sağlıkçıyım ama olmuor işte

cnm ben de temmuzda gittim smear muayene falan..agustusta başladık çalışmalara ama 3 aydır tık yok..bu 4. ayımız..temmuzdan beri hem folik hem omega3 kullanıyorum..
eşim kendi isteğiyle spermiyogram yaptırdı.o da kendinden şüphe etti heralde garibimama çok şükür değerleri normal..bebiş için sıkıntı yok..dün beraber gittik dokyoruma..muayenede rahim hamileliğe hazır görünüyo..yumurtam da 15 mm olmuş 10. günde..bakalım inşallah bu ay diye umutlanmamak elde değil

insallah bitanem, inşallah bu ay olur. bunu yaşamayan anlayamaz, arkadaşlarım hep stres yapma olur diyor ama evli değiller yada çocuk istemiyorlar. ben seni ço iyi anlıyorum oyüzden rabbim hiç bekletmeden vesin her geçen ay daha da artıyor stres ve cevrendekilere kızıyorsun anlamıorlar diye. Bende şükretmesini biliyorum şükürler olsun bu duruma tabi ama şükret stres yapma olur demek basit onlara

aminnn canım inşallah. tevekkülettik bekliyouz..daha zor sınavlar var bu hayatta Rabbim yaşatmasın...
bu arada yazı hatalarını hemen kendi mesajından düzeltebilirsin cnmm..mesaj düzeltme paneli var senin mesajının sağ köşesinde
ayrıcaa smile yapmayı biliyormusunnn
k.kontrol paneli-seçenelkleri düzenle-çeşitli seçenekler-standart toolbarrı seçip kaydetceksin

Son düzenleme:

acemiyim canım daha, öğreneceğm hepsini bide hamile kalırsam tamam benden mutlusu yok

Son düzenleme:

canım bu arada doktorlar bazen söylemiyorlar ama folik asiti hamileliğinin ilerleyen dönemlerinde kullanma. sinir sisteminin gelişimi belli bir aya kadar oluyor. emin değilim bakmam lazım ama sanırım 8 haftada filan bitiyor. ondan sonra kullanmana gerek yok. çünkü kapanma defekti riski bitiyor. fazla kullanırsan hiperaktivite yapabiliyor muş. son çalışmalar böyle diyor.

canım bu arada doktorlar bazen söylemiyorlar ama folik asiti hamileliğinin ilerleyen dönemlerinde kullanma. sinir sisteminin gelişimi belli bir aya kadar oluyor. emin değilim bakmam lazım ama sanırım 8 haftada filan bitiyor. ondan sonra kullanmana gerek yok. çünkü kapanma defekti riski bitiyor. fazla kullanırsan hiperaktivite yapabiliyor muş. son çalışmalar böyle diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…