- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #8.001
canım nane limon yap iyi gelir
Hoşbulduk tatlımmmmm,ne var ne yokk? hamiş var mı hamişşşş
sağol canım benimmmmGeçmiş olsun canım, dikkat et kendine
yaptım cnm onu da çıkardımmşimdi şükür daha iyiyim sabaha geçer inşallah..iş var çünkü:26:
sağol canım benimmmm
kızlar size bişey sorucam yumurtlama günüyle yumurtanın çatlaması arasında kaç gün oluyor ve çatlama sırasındada sancı oluyor mu?
ben geldimmm
scorpionsum nane limon içtinmi
nasılsınız canlar
sağol canımm valla zaten çocukluğumdan beri nanemollayımdır..hemen hastalanırım..herşey bulandırdı su bile içemiyorum yaagecmis olsun canim ya tamda sirasini bulmus bu hastalikta ya..:2::2::2::2:
bilmiyoki tamda calisma zamani
dogal seylerle iyi olmaya calis
papatya cayi ihlamur ne ic...limonda iyi gelir:26::26::26:
içtim kuzum o da çıktıbütün gün yattımresmen..zavallı kocişim bana baktı..neyse şimdi azcık iyiyim pirinç lapası yiyorum..bağırsaklar dafena sabah işe kalkıcam da bakalım gideblicemmi:26:
hemşerilerim toprağımın insanları naparsınız nasıl gidiyor
Canım mideni mi üşüttün acaba yaa, kıyamamm inş sabaha kalmaz
selam kızlar nasılsınız göresemedik hafta sonu
ben bı acıl bakıp cıkayım dedım kocısım gelcek ısten sogra hazırlıyorum
aseton ıyı kı buldum senı yenı hamıslerden sen varsın sana sorayım adete yaklasık 9 gün kala belirti olur mu olursada ne gibi belirti(sende mesela oldu mu olduysa ne oldu) olur sadece aseton degıl bılgısı olanlar bı cvp atsın
Hoşgedin toprağımmmvalla iyidir, kadınlar kulübündeki bakımdan dolayı haftasonu çok görüşemedik.. senin nasıl gidiyor, bebiş nasılll anneyi yormaya başladı mıı
yoruyor tabi teyzesi yormaz mı ama anne iç güdüsü işte tatlı yorgunluk :)
tatlım felaket bi göğüs şişkinliği ve ağrısı vardı dokunamıyordum bile..bide ara ara kasık batmalarım oluyordu hhaa bide olmayan karnın bi anda cıkıyor
canım gögüs sıskınlıgım var agrıda var elımı degdırınce acıo kenarları ama bende adettede olur bu ama bı hafta kala baslardı bide cok afedersınız ama 1 haftada wc ıle ılgılı sıkıntılarım var hergün cıkıyorum ama kabızlık var
Eminim öyledir canım, teyzesi yesin onuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?