Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar size bişey sorucam yumurtlama günüyle yumurtanın çatlaması arasında kaç gün oluyor ve çatlama sırasındada sancı oluyor mu?

valla cnm benim çatlamagününde sancım oluyo..ama herkesin olmayabilirmiş..yumurtlama günüyle çatlama günü aynı şeymi bak onu bilmiyorum..ama yumurta gelişip yaklaşık 20-22 mm olunca çatlıyormuş doktorum söyledi..

gecmis olsun canim ya tamda sirasini bulmus bu hastalikta ya..:2::2::2::2:

bilmiyoki tamda calisma zamani

dogal seylerle iyi olmaya calis

papatya cayi ihlamur ne ic...limonda iyi gelir:26::26::26:
sağol canımm valla zaten çocukluğumdan beri nanemollayımdır..hemen hastalanırım..herşey bulandırdı su bile içemiyorum yaa

içtim kuzum o da çıktıbütün gün yattımresmen..zavallı kocişim bana baktı..neyse şimdi azcık iyiyim pirinç lapası yiyorum..bağırsaklar dafenasabah işe kalkıcam da bakalım gideblicemmi:26:

Ben de tam bağırsakların da kötüyse pirinç lapası yap diyecektim kiiiii, scorpionsumm yiyormuş zatenn.. Şifa olsun inşşm

hemşerilerim toprağımın insanları naparsınız nasıl gidiyor

Hoşgedin toprağımmm valla iyidir, kadınlar kulübündeki bakımdan dolayı haftasonu çok görüşemedik.. senin nasıl gidiyor, bebiş nasılll anneyi yormaya başladı mıı

selam kızlar nasılsınız göresemedik hafta sonu

ben bı acıl bakıp cıkayım dedım kocısım gelcek ısten sogra hazırlıyorum

aseton ıyı kı buldum senı yenı hamıslerden sen varsın sana sorayım adete yaklasık 9 gün kala belirti olur mu olursada ne gibi belirti(sende mesela oldu mu olduysa ne oldu) olur sadece aseton degıl bılgısı olanlar bı cvp atsın

tatlım felaket bi göğüs şişkinliği ve ağrısı vardı dokunamıyordum bile..bide ara ara kasık batmalarım oluyordu hhaa bide olmayan karnın bi anda cıkıyor

tatlım felaket bi göğüs şişkinliği ve ağrısı vardı dokunamıyordum bile..bide ara ara kasık batmalarım oluyordu hhaa bide olmayan karnın bi anda cıkıyor

canım gögüs sıskınlıgım var agrıda var elımı degdırınce acıo kenarları ama bende adettede olur bu ama bı hafta kala baslardı bide cok afedersınız ama 1 haftada wc ıle ılgılı sıkıntılarım var hergün cıkıyorum ama kabızlık var

hımm aynen canım olabilir bendede adete bikaç gün kala göğüs şişkinliğim oluyodu ama bu hamilelik belirtiside oluyor aynı zamanda yaa insan hissediyor hamile olduğunu hiç içinden bişey gelmiyor mu hissetmiyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…