Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

merhabaaa nasısınız:)
aaa hnkta gelmiş
Kiz yok hala burdayim istanbuldan misafirim geldi yatili yarin gidicek iste bende o yuzden giremiyorum haberiniz olsun bu arada gecmisi okuyamicam yasakhayalim neler oldu varmi mutlu haberler hadi hemen yaz bekliyorum

loorimde gelmiş çok şükür

ya kızlar ben yollayamıyorum iletilerimi
dünde giremeyince netten artık kadınlar kulübü yazıp yanına hayalot yazdım bi baktım sitede neyazdıysak çıkıyoruz
sonra sıra sıra isimlerinizi yazdımda bıraz rahatladım
eşim gulmekten öldü bende sinirden öldüm geberdim ya

saol canim benim baya iyilestim

formumu buldum yinecalisma varmi bugün

Çok sevindim canım benim, dikkat et kendine olar mıııı

Ovulasyon testim bugün silikleşti ama bugünü de değerlendireceğizz Spoşların kalitesi düşer diye arka arkaya yapmıyoduk, adetten sonra hep gün aşırı oluyodu ama bu ay değiştirdik planımızıı.. Bugün de çalışırsak arka arkaya 3 gün çalışmış olucazz

kızlar size bişey sorucam yumurtlama günüyle yumurtanın çatlaması arasında kaç gün oluyor ve çatlama sırasındada sancı oluyor mu?

Aynen tatlım yaaa benim eşimde boyuna dalga geçti benimleeee sinirden güldüm durdum ben dee
Nette bi yazı gördüm '' DÜNYADAKİ HİÇ BİR İLETİŞİM ARACI KADINLARIN KENDİ ARASINDAKİ İLETİŞİMDEN DAHA HIZLI OLAMAZ'' diye... Sesli şekilde okudum, kocişimde bana diyo ki '' Aşkım ve kadınlar kulübündeki arkadaşları hariç '' iyice deli oldum sinirden ama bi o kadar da güldüm kocişimin dediklerinee Kadınlar külübündeki yenileme yüzünden kocişimin diline düştük yafff

Kizlar ben geldim ama tekrar cikiyorum burada teknik sorun var galiba olmuyo bi turlu uyuz oldum bana mi denk gelir ya Opuldunuz..

Ya kadınlar kulübündeki bu bakım olayı bezdirdi beni, daha sonra yine gelirim kızlarr... Öpüyorummmmmmm

vallahi öyle oldu bitanem
bende arasıra giriyorum ama sanırım düzelmiş kızlar
hadi gelin artık

tüm kk nin gözü aydin olsun düzelmis...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…