- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.981
kızlar yaa fena üşütmüşüm midemi..sabah beri düzelemedim..off valla napsam bilemedim.geçmiyo birtürlü.yanınıza gelemezsem merak etmeyin..öpüyorum
Aynen öyle bebeğim, bu arada iyileştin mi iyice
ben geldimmm
scorpionsum nane limon içtinmi
nasılsınız canlar
aaa hnkta gelmişmerhabaaa nasısınız:)
Kiz yok hala burdayim istanbuldan misafirim geldi yatili yarin gidicek iste bende o yuzden giremiyorum haberiniz olsun bu arada gecmisi okuyamicam yasakhayalim neler oldu varmi mutlu haberler hadi hemen yaz bekliyorum
saol canim benim baya iyilestim
formumu buldum yinecalisma varmi bugün
Hoşgeldin canımmmmm, iyidir çok şükürr.. Senden naber bakalımmmmmm
aaa hnkta gelmiş
loorimde gelmiş çok şükür
ya kızlar ben yollayamıyorum iletilerimi
dünde giremeyince netten artık kadınlar kulübü yazıp yanına hayalot yazdım bi baktım sitede neyazdıysak çıkıyoruz
sonra sıra sıra isimlerinizi yazdımda bıraz rahatladım
eşim gulmekten öldü bende sinirden öldüm geberdim ya
Bu arada akrepim ve medcezirim sizleride kocaman opuyorum pazartesi sahalardayim insallah misafirim var
kızlar yaa fena üşütmüşüm midemi..sabah beri düzelemedim..off valla napsam bilemedim.geçmiyo birtürlü.yanınıza gelemezsem merak etmeyin..öpüyorum
Aynen tatlım yaaa benim eşimde boyuna dalga geçti benimleeee sinirden güldüm durdum ben dee
Nette bi yazı gördüm '' DÜNYADAKİ HİÇ BİR İLETİŞİM ARACI KADINLARIN KENDİ ARASINDAKİ İLETİŞİMDEN DAHA HIZLI OLAMAZ'' diye... Sesli şekilde okudum, kocişimde bana diyo ki '' Aşkım ve kadınlar kulübündeki arkadaşları hariç '' iyice deli oldum sinirden ama bi o kadar da güldüm kocişimin dediklerineeKadınlar külübündeki yenileme yüzünden kocişimin diline düştük yafff
ya kadınlar kulübündeki bu bakım olayı bezdirdi beni, daha sonra yine gelirim kızlarr... öpüyorummmmmmm
Ben geldimmmm nasılsınız hanımlaarrr.. ÇOOK ÖZLEDİM SİZİİİ
meddcezirim bende çok özledim herkezi
hg bıtanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?