- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #7.961
ahanda loori gelmislooricik simdi cikim geri gelecem niye girmedigini yaz tamami:26::26::26:
Bu arada akrepim ve medcezirim sizleride kocaman opuyorum pazartesi sahalardayim insallah misafirim var
Kiz yok hala burdayim istanbuldan misafirim geldi yatili yarin gidicek iste bende o yuzden giremiyorum haberiniz olsun bu arada gecmisi okuyamicam yasakhayalim neler oldu varmi mutlu haberler hadi hemen yaz bekliyorum
hosgeldin hnk canim benim...bu gün kimse yok..kkda calisma varmis zor giriliyo o yüzden kimsecikler gelmiyo.. insaallah yarin düzelirse herkes gelir...
Merhaba kizlar insallah herkesler iyidir
Biz iyiyiz bugun bi komsumun daha hamile oldg ogrendim ulan bunlar ilk aydan hamis kaldilargerci kizimda bende kalmistim ama bunda olmayinca hayaller ve planlar gume dustu .
Rabbim isteyen herkes en cabuk ve sagliklisindan versin ins.
Yasakhayalimmm naber canımınniçiii
ya kızlar ben 122 haftalık hamile görünüyorum taaa ilk oglumdan beri duruyor bu şey... biri hayrına sölesin nasıl kaldırıcam ben bu tickeri ordan ya:)
iyilik canim benim
yaw bu kkya ne zor giriliyo hic zevk alamiyorum
Aynen canım yaaa, sinir ediyo resmen.. Dün giremedim diye deli oldummm söylenip durdum
kızlar yaa fena üşütmüşüm midemi..sabah beri düzelemedim..off valla napsam bilemedim.geçmiyo birtürlü.yanınıza gelemezsem merak etmeyin..öpüyorum
böyle devam ederse durulmaz burda bugün
meddcezirim biz hizli insanlariz bize uymaz bu durum....
ben geldimmm
scorpionsum nane limon içtinmi
nasılsınız canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?