Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Bu arada akrepim ve medcezirim sizleride kocaman opuyorum pazartesi sahalardayim insallah misafirim var

Kiz yok hala burdayim istanbuldan misafirim geldi yatili yarin gidicek iste bende o yuzden giremiyorum haberiniz olsun bu arada gecmisi okuyamicam yasakhayalim neler oldu varmi mutlu haberler hadi hemen yaz bekliyorum

ayyy öyle olsun bizde merak etmistik cok...teorim tutmadi demekki..tamam ne var ne yok hepsini anlatacam özeldenbu konuda uzmanim hayolotumu bile erkenden pes ettirmistim...

Son düzenleme:
loorim hepsini hic atlamadan yazdim hadi kolay gelsin1 satte ancak okursun

bana bi özelden yaz diyenler genelde pisman olurlar haberin olsun...

hosgeldin hnk canim benim...bu gün kimse yok..kkda calisma varmis zor giriliyo o yüzden kimsecikler gelmiyo..insaallah yarin düzelirse herkes gelir...

hoşbulduk cnm.. ben girdim bebek uyandı yine cıkmıstım:))) şimdide eşim geliyor... off of kaderimmi benim bu:))) gelip iki laf edemiorum:) eskiden geceleri uyuyunca girerdim şimdi iş hayatına tekrar döndüğümden beri oda olmuyor:)

Bennn geldiimmmm, yaa dün akşam giremedim bi türlü kadınlar kulübünee.. Hep hata veriyordu, hepinizi çoooooook özledimmmm

ya kızlar ben 122 haftalık hamile görünüyorum taaa ilk oglumdan beri duruyor bu şey... biri hayrına sölesin nasıl kaldırıcam ben bu tickeri ordan ya:)

Merhaba kizlar insallah herkesler iyidir
Biz iyiyiz bugun bi komsumun daha hamile oldg ogrendim ulan bunlar ilk aydan hamis kaldilar gerci kizimda bende kalmistim ama bunda olmayinca hayaller ve planlar gume dustu .
Rabbim isteyen herkes en cabuk ve sagliklisindan versin ins.

kızlar yaa fena üşütmüşüm midemi..sabah beri düzelemedim..off valla napsam bilemedim.geçmiyo birtürlü.yanınıza gelemezsem merak etmeyin..öpüyorum

Merhaba canım, valla haklısın yaa millet istediği zaman şıp diye hamile kalıyo maşallaahh.. Bizim 7. ayımız olacak ama...... Hayırlısı yaa

ya kızlar ben 122 haftalık hamile görünüyorum taaa ilk oglumdan beri duruyor bu şey... biri hayrına sölesin nasıl kaldırıcam ben bu tickeri ordan ya:)

hnk canim ya bende hamileye kadar okudum seni tekrar hamile sandim devamini okuyunca anladim gercegi

canim bize öyle gözükmüyo ama:26::26::26::26:

kızlar yaa fena üşütmüşüm midemi..sabah beri düzelemedim..off valla napsam bilemedim.geçmiyo birtürlü.yanınıza gelemezsem merak etmeyin..öpüyorum

gecmis olsun canim ya tamda sirasini bulmus bu hastalikta ya..:2::2::2::2:

bilmiyoki tamda calisma zamani

dogal seylerle iyi olmaya calis

papatya cayi ihlamur ne ic...limonda iyi gelir:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…