- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #8.061
kızlar merhaba ben adetım 6ınnc gunu dr gıttım gec kaldık dedı yumurta takıbı ıcn dedın sonra yınede bakalım dedı ve bana 3 yumurtan var 13 gunu yıne gel dedıı ama ılac falan bısye vermedı cok heyecalıyımm bana fıkrı olan vars ayardımcı olsun
ben geldimmmmmmm nasilssinizzzzz elmaaaa sekerlerimmmm
layla simdi anlatirim ama loori sana yapacakti niye yapmadiki:44::44::44::44:
layla sen bugünlük bi dur loori yarin gelecek canim benim bi onunla konusalim..o sana telde anlatir ozaman daha iyi anlar ve yaparsin tamami?
Canlarımmm ben çıkıyorummm... Kocacığımın geleneksel haftasonu klasiği olan programı hazırmış.. Film izleyeceğiz, beni çağırıyooSonrasın da da malum çalışmamız varrr
Öpüyorum hepinizee, haa bi de hepinizi çooooooooook seviyorumm İYİ GECELER
Tmm canım sen bılırsın
Canlarımmm ben çıkıyorummm... Kocacığımın geleneksel haftasonu klasiği olan programı hazırmış.. Film izleyeceğiz, beni çağırıyooSonrasın da da malum çalışmamız varrr
Öpüyorum hepinizee, haa bi de hepinizi çooooooooook seviyorumm İYİ GECELER
[/B]
iyi gureslerrr bendede var bugunnuri alcoculuk oynayacaz
alppinim hos geldin
hb bitanm sen nasilsinnnnn sorun vardi burdaaa sinir oldummm ciktimmm bendeee bakim vaarmis karilar klubuuu tabiki bakimli olmaliiii dimii
güres ve nuri alco yaw alppinim hic baglanti kuramadim...biri spor birisi ise gazozla alakali birini sec bence sen
kiz sen ne tatlisinavatar resmin kisa sürede konulacak sen hic merak etme
onceee esime gazoz icirecemmmm sonraa yagli guresss
hosgeldin umudum...
iyi gecelerrrr şekerrlerrrimmmm nasılsınızzz uzun zamandır yoktummmmmm bebıs haberleri varmıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?