Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

anlamiyorummm neden oyleee adet olduktann sonra doktoraa gidecemmm

alppinim bi git genelde kist bu gecikmeyi yapiyoah bi sogan bulsanda bi kür yapsan adetinde sökülür ama yokmus iste oralarda

Son düzenleme:
istedgim sogandan yok bakacm yineeee bende pko var...o yapti sanirim annem vefat ettiigindede oyle olmustu skintidan oldu sanirim

basin saolsun alppinimtamam iste sebep pko...peki adet söktürücü hapin yokmu...

tsk tatlimmm dostlar sagolsun... duphaston ilaci ictim bir bebegim olsun buna cokkk ihtiyaciimz var...kizim olsunannemn ismini verecemm allahimmm nasip edersee

edaaaa yeni avatarin hayirli olsunne güzel bi bebek resmi secmissin...

sayfalari gezerken farkettim...

tsk tatlimmm dostlar sagolsun... duphaston ilaci ictim bir bebegim olsun buna cokkk ihtiyaciimz var...kizim olsunannemn ismini verecemm allahimmm nasip edersee

insaallah olcak alppinim cünkü cok pkolu arkadasimiz hamile kaldi...

ee sizler napıyonuz bakim, kim ne durumda, haftasonu yoktum neler oldu bilmiyorum, giremedim nete

aminnnnn canimmmm...allah isteyennn herkese versin...senin bebisin var mi...kac senelik evlisin bitanemmm//

saolll hayalimmm baktm herkeesın bebıs resmı ee bende ozlem cekenlerden bırısyım nasılsa bende bebıs resmı koyayım dedim ıyı etmısmıyımm kızlar

saolll hayalimmm baktm herkeesın bebıs resmı ee bende ozlem cekenlerden bırısyım nasılsa bende bebıs resmı koyayım dedim ıyı etmısmıyımm kızlar

kizlar 812. sayfa bende acilmiyo yaw..ben göremiyorumbiseyler yazinda dolsun bu sayfa....

kizlar daha 812. sayfa dolmamis ya..bi dolsaydi göremiyorum cünkü ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…