Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hsb beni görmeyen kadın.. bak bi fırça nasıl seni fabrika ayarlarına geri döndürüyo
bundan sonra beni kızdıranı böle fırçalıcam
napıyon nasılsın bakim

yaw ben sana yanlis hatirlamiyosam ta 733 ve 734 .sayfada ne güzel seyler yazdim bi kere bile begenmedin

sende benim yazdiklarimi hic görmedin...:18::18::18::18::18::18:bikere umut dedim diye bile nasi kizdin...:18::18::18::18:

dermiyim artik öyle....

Son düzenleme:
ben doktora gıttım zaten heray düzenli olarak kontrole gıdıyorum bana komedın dıye bır hap verdı sabah aksam onu duzenlı bısekıde aldım sonrasında tekrar doktora gıtttım ultrasona soktu benı yumurtalıklarımın cok ıyı gorundugunu soyledı çatlama iğnesi verdii onu vurundum bakalım ne olacakkk sonucu beklıyorum dort gozleee cok heycanlıyımmmm ysak hayalimmmmmm acabaaa acabaaa ne olcakkkk

edamm sende güzel haberle gelmisin yaw..

hayirlisi olur insaallah hakkinda..

hergün gir tamam mi gününü heyacanla bizde bekleyelim....

Son düzenleme:
tmmm hayalimm girerimm dediğim gibi netin basında olsam hemen gırıcektmm malum ıstanbuldaydım teyzem vefat ettıı falan derken ıyıce dagıldmmm uzgunum bıraz bıyandanda kendımı ıhmal etmemeye calıştmm ancak ancak gelebiildimmm ama bundan sonra burdayım ınsallahh

basiniz saolsun canim benim...

kendinide ihmal etmedigine iyi etmisin bitanem...

artık ben onu bunu bilmem.. elli kere yazıyodum sana burda böle, cvp gelmiyodu, bnden sonrakine cvp yazıyodun, gel buraya dövecem seni
yeni gelenlere öle samimi yazıp bana umut dersen kızarım tabi, gel buraya kıracam kafanı
medcezirim yakala kız sunu getir bana

aaa aynı sorun eşimdede var comadin kullanıyor geçmiş olsn canım olsun hersey nasippp sıkma canınıı

abov benim yazdiklarimi kabul etmiyo...:18::18::18::18:

döv sen ne yaparsan ben bisey dememki zaten..senin yerin bi baska bende

yaw bi sana degil umudum ben bu yüzden hayalottan looriden sümeyyeden cok firca yedim alistim artik sen kiz napim bisey diyemem

aaa aynı sorun eşimdede var comadin kullanıyor geçmiş olsn canım olsun hersey nasippp sıkma canınıı

iyikide sende yok canim benim..yine erkekler bebegi etkilemiyo ama kadinlar bebegi besledigi icin önce kanin hamilelige hazirlanmasi gerek..

hepimizin hakkinda hayirlisi olssun..rabbim tüm isteyenlere saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin...

bak seeennn... demek bu konuda sabıkalıymışsın da haberim yokmuss.. bende diyodum heh fırçaladım düzeldi bu, senin huyunsa bundan sonrada yaparsın ki sen.. he yapar mısın beni sinir etme söle

bak seeennn... demek bu konuda sabıkalıymışsın da haberim yokmuss.. bende diyodum heh fırçaladım düzeldi bu, senin huyunsa bundan sonrada yaparsın ki sen.. he yapar mısın beni sinir etme söle

doru valla sabikaliyim....bi sana yapmadim sürekli girsen ne fircalar yedim görürdün...ama sana yapmam artik agzim yandi bikere...:26::26::26::26:aaaaah ah su gezmelerime bi engel olamadim o yüzden hep bu sorunlar cikiyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…