Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Hmm bısey olmaz canım Allah ergec verecektir cocugu uzulme Allah kımseyı umıdsız bırakmasın bizi de beraber canım:44:

hoşbulduk tatlım, evde tadilat çok zordur annemlerde 2 kez yaşadım bilirim Allah kolaylık versin

ben iyiyim çok şükür, bugün bebeğimin kesesini görmeye gidicem inşallah güzel haberleri alırım da sizleri de haberdar ederim

alallalal hayalotumda hastalanmis gecmis olsun

demekki netten bile bulasiyo hastalik

dikkatli olmam lazim

doru hayalotum sen beni cok kurtardin saaolhani sanada hosgeldin dememistimde kizmistinya onu anlattim umuduma....umudum affetti beni kizgin degil artik

ahanda poffum gelmis

saol iyiyim canim benim sende hos geldin

seni gördügüme sevindim:119::119::119::119::119::119::124::124::124::124:

hosbulduk bebeqımmmmm dün temizlik yaptım ic çamasırım lekelenmıs bu ne sımdı ıyıce kafam karıstı yavrum yaaaa:44::44::44::44::44:

kızlar ben çıkıyorum biraz uzanıyım ara ara gelirim yanınıza
hepinizi öpüyorum

hayalotum yeni avatarin hayirli olsun güle güle kullan..

insallah öyle güzel bebisin olur:124::124::124::124::124:

tüm kizlara duyrulur hayalotumda degistirdi yenilik güzel sizlerde biraz degisiklik yapin yaw

ben tam 3 kere avatar degistirdim dahada degistirim herhalde cünkü tek resimle durmak bana göre degil cabuk Sıkıliyorum

allaalla niye olmus ki bu lekelenme acaba:26::26::26::26:

bılmıyorum kı canımmm yaaa ümitlenecem yıne olmucak dıyede korkuyorum az bısekılde geldı sonra durdu az bısekılde temızlık yaptım kendımı yordum dıyemı oldu acaba :44::44::44: bu ay devamlı yaptık 1 saat hıc kalkmadım bu ay daha sıkı calıstık 22 reql olmam gerekıyo normolda bu kadar önce reql olunmazkı 1 2 gun deqıl hemen hemen 17 qun var daha reql olmama :44:

alalaaal looricik yok daha gitmedimi halen misafirleri

umudum sen nerdesin yaw özledim ben seni

scorpionsum ve hayalotum hasta zaten...:2::2::2::2:

meddcezirim okulda bebelerle ugrasiyodur su an...bebis calismalari biitti hayirlisiyla sonuc bekleniyoama ekstra calismalar olabilir

layla ve alppinim yemek yapiyodur...mutluyumki yine kayiplardahayalim arasira girer calisiyodur

yelizimi bikac gündür göremiyorumaybish de calisiyo hemde hamis dinlenmesi lazim

rosem zaten cok gelmiyo artik
bende yaw yemek yapmam lazim ama:44::44::44: bugün ne pisirsem?programi olsa ne güzel olurdu

Son düzenleme:
alallalal hayalotumda hastalanmis gecmis olsun

demekki netten bile bulasiyo hastalik

dikkatli olmam lazim
valla bulaşıyo demekkiii gel kız öpcem seni

evet bitanem değişti artık meleğimin ayaklarını çok gördünüz birazda yüzünü görün bakalımamin inşallah rabbim hepimize sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…