Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canlarım herkeze iyi gecelr ben cıkıyorum kendınıze cok cok ıyı bakın optumm sizleriii byeeee

hnk canim ya bende hamileye kadar okudum seni tekrar hamile sandim devamini okuyunca anladim gercegi

canim bize öyle gözükmüyo ama:26::26::26::26:

yapma ya görünmüyor mu.. bnm her yazdıgmın altında cıkıyor.. kk da saçma buldu 122 hafta süren hamileliği kaale almadı demekki:)))

bu arada cnm hamile diilim bu ay olma ihtimalimde yok cünkü bugun hastalandım.. önümüzdeki ay kısmetse evde yapılan bazı planlama ve düzenlemelerle inşallah Rabbim nasip ederse olacak:)) eşimle oğlumu vardiyalı uyutmayı planlıyorum kısmetse:))))

kız hayalotum napıyon
dün eşimle film seyrettık bıtanem iyiyim sen nasılsın teyzoşum nasıl
Ya kaynanamın babası oldu ıkı hafta önce gelen giden oluyo ıste:26:
allah rahmet eylesin laylam başınız sağolsun
seninde başın sağolsun allah rahmet eylesin canım.bu arda çok sevındım hayrlı haberlerle gel inşallah
aaaa üstüme iyilik sağlık kız ben seni süpürgemle okadar kurtardım ya
istedgim sogandan yok bakacm yineeee bende pko var...o yapti sanirim annem vefat ettiigindede oyle olmustu skintidan oldu sanirim
pko varsa gecıkmen ondandır canım doktora gıtte bı sokturucu versın .tabı hamile değilsen
Ama yumurtlama belirtim yok hem testin prospektusunu okudum az once silik olursa negatif sayilirmis ayni eşitlikte koyu olmasi lazmmis

sümeyyem yumurtlamıyorsun canım daha.eğerki c olan silk t koyu ise yumurtlama olabılırmiş yada ikiside koyuolacak sen ara ara tekrar dene bakaklım

kızlar ya dün gece 4 ten beri çıkarım çıkarp duruyorum ya
scorpionsum gibi oldum sanırım su bile içemiyorum hiç birşey yapamıyorum yatmaktan başka
sabahta kalktığımda yine midemin bulantısıyla uyandım bu sefer bağırsaklarıda bozmuşum sanırım:26::26:
scorpionsum sen iyileştinmi bitanem nasıl oldun

bu arada umudum gelmiş merak etmiştim canım hoşgeldin

geçmiş olsun hayalot, dikkat et kendine tatlım. bu arada nasıl geçiyor günlerin ben epeydir giremiyorum yoğun geçiyor bu aralar günlerim

sanırım salgın herhalde diyecem ama ben zaten son günlerde evdeydim hep nasıl geldide beni buldu anlamadım:44::44:
yok hayalim keşke olsada 9ay midem bulansa ama nerdeee

Günaydın canımama kesin vardır sebde bıseyler günlerin gectımı bı test yaptır belki vardır ınsallah ınsallah

geçmiş olsun hayalot, dikkat et kendine tatlım. bu arada nasıl geçiyor günlerin ben epeydir giremiyorum yoğun geçiyor bu aralar günlerim

aybishim hoşgeldin bıtanem çok sağol
yorucu geçiyor banyoyu ve balkonu tadilata soktuk çarşamba başlıcaklar evin hali berbat
kafayı yemek üzereyim yani
sen nasılılsın bıtanem nasıl gidiyor hamilelık

Günaydın canımama kesin vardır sebde bıseyler günlerin gectımı bı test yaptır belki vardır ınsallah ınsallah

yok bitanem imkansız gibi birşey bu ay zaten 1 hafta arayla 2 defa adet oldum kistlerim vardı üstelik yumurtam bile yoktu
oyüzden bebek ihtimali sıfır sanırım ben üşüttüm yada salgın var ah bana bi geçireni bulayım öpecem onu

aaa yoksa scorpionsumdan geçmiş olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…