- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #8.121
yumurtluyorsun tatlim sanirim...
aseton kac yillik evlisin tatlimmm
Geçici körlük bu olsa gerek
canlarım herkeze iyi gecelr ben cıkıyorum kendınıze cok cok ıyı bakın optumm sizleriii byeeee
hnk canim ya bende hamileye kadar okudum seni tekrar hamile sandimdevamini okuyunca anladim gercegi
canim bize öyle gözükmüyo ama:26::26::26::26:
dün eşimle film seyrettık bıtanem iyiyim sen nasılsın teyzoşum nasılkız hayalotum napıyon
allah rahmet eylesin laylam başınız sağolsunYa kaynanamın babası oldu ıkı hafta önce gelen giden oluyo ıste:26:
seninde başın sağolsun allah rahmet eylesin canım.bu arda çok sevındım hayrlı haberlerle gel inşallahtmmm hayalimm girerimm dediğim gibi netin basında olsam hemen gırıcektmm malum ıstanbuldaydım teyzem vefat ettıı falan derken ıyıce dagıldmmm uzgunum bıraz bıyandanda kendımı ıhmal etmemeye calıştmm ancak ancak gelebiildimmm ama bundan sonra burdayım ınsallahh
aaaa üstüme iyilik sağlıkabov benim yazdiklarimi kabul etmiyo...:18::18::18::18:
döv sen ne yaparsan ben bisey dememki zaten..senin yerin bi baska bende
yaw bi sana degil umudum ben bu yüzden hayalottan looriden sümeyyeden cok firca yedim alistim artik sen kiz napim bisey diyemem
pko varsa gecıkmen ondandır canım doktora gıtte bı sokturucu versın .tabı hamile değilsenistedgim sogandan yok bakacm yineeee bende pko var...o yapti sanirim annem vefat ettiigindede oyle olmustu skintidan oldu sanirim
Ama yumurtlama belirtim yok hem testin prospektusunu okudum az once silik olursa negatif sayilirmis ayni eşitlikte koyu olmasi lazmmis
Bulaşıcı mı ne)hayalotum baska birsey olabilirmi acaba
kızlar ya dün gece 4 ten beri çıkarım çıkarp duruyorum ya
scorpionsum gibi oldum sanırım su bile içemiyorum hiç birşey yapamıyorum yatmaktan başka
sabahta kalktığımda yine midemin bulantısıyla uyandım bu sefer bağırsaklarıda bozmuşum sanırım:26::26:
scorpionsum sen iyileştinmi bitanem nasıl oldun
bu arada umudum gelmiş merak etmiştim canımhoşgeldin
sanırım salgın herhalde diyecem ama ben zaten son günlerde evdeydim hep nasıl geldide beni buldu anlamadım:44::44:
yok hayalim keşke olsada 9ay midem bulansa ama nerdeee
geçmiş olsun hayalot, dikkat et kendine tatlım. bu arada nasıl geçiyor günlerin ben epeydir giremiyorum yoğun geçiyor bu aralar günlerim
Günaydın canımama kesin vardır sebde bıseyler günlerin gectımı bı test yaptır belki vardır ınsallah ınsallah
sanırım salgın herhalde diyecem ama ben zaten son günlerde evdeydim hep nasıl geldide beni buldu anlamadım:44::44:
yok hayalim keşke olsada 9ay midem bulansa ama nerdeee
hayalotummm nasilsin gecmis olsun tatlimm dikkat et kendineee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?