Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

saol cnm amin aminnn ! Sizler nasil gidiyor cnm bisiler varmi sizlerdede??

canim benim bende 3 yil icinde 4 bebek kaybettim simdi korunuyorum..benimde kan pihtilasma sorunum var...su an hap kullaniyorum hamile kalincada ignesini kullanacagim...

bebekimm yemek ocakta da ben tanimadim ya alla alla nerede tanistik biz

Yasakhayal ben yemek yemiyim mi kiz aciktim tabiki esim gece yemiyo sadece corba yaparim ona

loori kiz sen bana benzedin iyice bende öyle dedim bi kac arkadasa nerde tanismistik diye...

cok gezdigim icin ben hep karistiriyorum normal tabiiiii

doru sen kendine iyi bakmalisinesin herseyi yemiyodu zaten

Son düzenleme:
ask olsun giz bundan bir hafta önce sayilir Özeline msj attim belki tanirsinD

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kizz bebis ben gordugumde 11 haftalikti simdi 12 olmus masalah msne giremedim cunku misafir fln vardi giricem ama yemek yapiyorum yiyim de napiyosun...

loori kiz sen bana benzedin iyice bende öyle dedim bi kac arkadasa nerde tanismistik diye...

cok gezdigim icin ben hep karistiriyorum normal tabiiiii

doru sen kendine iyi bakmalisinesin herseyi yemiyodu zaten

aynen yemez o bunu sorma yasakhayal ya taniyamadim

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kizz bebis ben gordugumde 11 haftalikti simdi 12 olmus masalah msne giremedim cunku misafir fln vardi giricem ama yemek yapiyorum yiyim de napiyosun...

HEH Sonunda tanidiiiiiiiiiiii walla iyim cnm ne yapim ya CAN SIKINTISI ye ye affiyet olsun bakalim hic görunmyuordun :))Özlettin kiz kendini

iyim cnm eeth ins görüsürüz tekrardan sen neler yapiyorsun bakaLim !!

HEH Sonunda tanidiiiiiiiiiiii walla iyim cnm ne yapim ya CAN SIKINTISI ye ye affiyet olsun bakalim hic görunmyuordun :))Özlettin kiz kendini

iyim cnm eeth ins görüsürüz tekrardan sen neler yapiyorsun bakaLim !!

bende napiyim canim ayni bildigin gibi iste bekliyoruzu bati bakalim neler olucak bende sizleri ozledim canlar

anlarim ben anlamam mi kiz yasakhayal bebekim de almanyadan

he yaw yine dolmus kim dolduruyo benim kutumu anlamadim:44::44::44: cünkü dün yarisini silmistim

sildim geldim

o nerde yasiyomus

Son düzenleme:
tekrar merhaba
eve geldık yemegı koydum azcık bakayım dedım sızde muhabbet her saat devam ne guzel
bızım ınternet vınn heryerde cekmıyor gıcık oluyorum acmıyorum bende
normalde telden gırıyorum bugun oda acılmıyor ogleden berı
benım karnım agrımaya basladı gelecek kırmızılarım bu ayda husran galıba
of amannn

öyle suedacim bizim topik her zaman canlidir..sende firsat buldukca gel aramiza

dur bi bekle gelmemis daha...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…