- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #8.601
dur loori sana bide layla ile olan mesajlasmamizi anlatim..
anlatt anlattt
simdi ben seni merak ettim ya düsündüm tasindim laylayi bi bulumda sorum dedim belki telde görüsüyolardir haberi vardir dedim..neyse bakiyorum geziyorum laylada yok en sonunda ovulasyon topiginde canli olarak bulamasamda önceden mesaj yazmis hemen ismine tiklayip bi özel mesaj yazdim..layla nasilsin canim looriyle hic görüstünmü gelmiyo haberin varmi dedim...bekliyorum gözlüyorum cevap yok ..neyse sen ondan önce girip misafirim var gelemiyorum dedin ...senden sonra layla cevap yazdi..hani özel mesajlasma bölümünde konu yeri varya oraya hamilelik yazmis gözüm yerinden firlayacakti bi sevindim anlatamam icerigini bi okudum bana nasilsin yasakhayalim iyimisin diyo baska bisey yok sonra mesaj attim tekrar layla kim hamile loori nerde dedim... uzun zaman sonra cevap geldi hamile degil misafiri var diye bizde taziye kabul ediyoruz kusura bakma ondan gec yazdim dedi tamam laylam benim dedim bende
ahanda hayalim geldiyaw özledik görüntü vardi ama ses yoktu
hayalim canim gelen email sonucunu yazdigini gördüm cok sevindim bak dedigimiz gibi ciktisonucun iyi canim benim calisin yeterki siz
İsyerinde okuyabiliyorum sadece canlarım) birde yenilenmiş bu site begen çıkmıyor artık ;(( smileylerde ;(( nedeni
bide loori laylaya bi avatar resmi koymaya yardimci olsana
bana sordu bende loori sana yardim eder dedimsimdi burdan yazsam belki anlamazsin dedim
mahrum kalmasin avatar resmi olmasini oda istiyo:13:
ayyyyyyyyyyyyyyy laylaya bakkkk
cilgin kizzzzzz
Sen onunla cok iyi anlasiyosun canim bence sen yardim et
Soyle guzel bi foto koysun ama
loorim yapma kiz ikimize eziyet yapma yaw.....anlasiyoruz tabide bu resim isi bizi asar...
Ayyyy benide asiyo yaaa nasil yapsakk
sana gelmiyomu hicyada telde bari anlat bu mesajla olacak is degil..
ama cok istiyo aklim onda simdinasi yardim etsem diyo düsünüp duruyorum
Normalde gelirde misafirler var onlarda da iste valla ben bu gorevi sana veriyorum sen hallet
Bana simdi yemek tarifi veriyo deli olucam birazdan
allaaal sabah benimkide öyleydi ama sonra hemen düzeldi...simdi telden mi giriyosun..
nolur bana birakma ben sana güveniyodum
1 yilimi alir bu resim isi
laylama bak hele bide yemek tarifi veriyo demek
o zaman ana gelince bi el at bu ise bizi bas basa birakma yaw
Is bana mi dustu yani :26::26: gelirse fln yapariz artik napalimm bu sekilde anlatamam zaten olurum
hayalim yokmu halen begen yeri yaw...alalal loori okudunmu hayalimin hem begen yeri hemde smileleri yokmus...sabah bendede yoktu ama sonra hepsi geri geldi bide hayalime yardim etmeliyiz ama nasil:26::26::26::26::26:
offff alppiniminde 2 gün neti yoközledim yaw ben onu simdiden topigimizin nese kaynagiydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?